Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sosa için "kalmasi için çok isrâr ettim" diyen, Jàjà için aynisini yapmis mi ?
    Hani Jàjà kalmak istemiyordu diyenler var ya, Sosa da onun kadar gitmekte israrciydi... kimse kimseyi kandirmasin salak yerine koymasin
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Efsane Şönol'un otobos tepesinde ergen çocuklar gibi zıplaya bağıra "en büyük başkan bizim başkan" diye elde mikrofonla tezahürat yapması...

Bir insan daha ne kadar küçülebilir, kendine ihanet edebilir bilemiyorum.
      ŞENOL GÜNEŞ'e bu davranışı yakıştıramadım.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

Duyumcu_‏ @Duyumcu_
        FIFA Süreci CAS ve UEFA süreçleri kadar uzun sürmeyecek. FIFA CAS ın verdiği 2 karar üzerinden dosyayı inceleyecek. Ek savunmalar almayacak
        Hadi bakalım bu kez olacak inşallah
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Rizelilerden çok şikeciler ağlıyor
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Diz tapeleri resmi siteden, zamanında bize karşı teşvik alırken suç üstü yakalananların TS gocuntusunu anlıyoruz de olsun bitsin. Ama bunu yapacak cesaret kimde?
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rizelilerden çok şikeciler ağlıyor
              Maalesef bu ülkede gerçek taraftarı olan, bu taraftarıyla camia olabilmiş takım sayısı 4, 4 buçuktur. Hep diyorum. Anadolu diye bir şey yok aslında. Çok cılız. Adam Rize adına açıklama yapıyor bir bakıyorsun fanatik fb'li çıkıyor.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Rizelilerden çok şikeciler ağlıyor
                Şike sürecinde başından sonuna kadar dik duran ve bu maçta son dakikada efsane efsane ne efsanesi....sloganını söyledikleri için kuyruk acıları var da ondan
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• adam hala tapeler sahte diyor, ulan tapelerin muhattabı bile sahte demezken fb taraftarı inanmıyor konuşmalara nasıl bir büyü yapmışlar bunlara
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Efsane Şönol'un otobos tepesinde ergen çocuklar gibi zıplaya bağıra "en büyük başkan bizim başkan" diye elde mikrofonla tezahürat yapması...

Bunun aciklamasi kazandigi Para'dir abi.
                    Normal bi vatandasin 200 sene calisipta biriktiremeyecegi bir miktari 1 sezonda kazaniyor. Ben Senol Gunes gibi birinin orda onu omuzlarina almasini beklerdim.
                    Bugun bizim yonetim Gunes'e "bize gel sene de 3 milyon euro maas veriyoruz", bugun istifayi basar Senol Gunes bilindik "Trabzon'un kendisiyim" maskesini takar.
                    Bizim toplumu iyice eziklestirdiler, azla yetinmeye alistirdilar, onune ne konursa eyvallah dedirttiler. O yuzden Senol Gunes'in davranislari insanlara normal geliyor.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ilk maçta ne olmuş acaba angutun takımına?

Kaçırılan bir penaltı ve Teo'nun harcadıkları içeri girse acaba bu angut kaç hafta görecekti o takımda? Kaldı ki şike videolarına konu olmuş istanbuldaki o 2-0 lık maçta arkadan atılan tekmeleri ,savrulan tokatları felan saymıyorum bile.

Bunların alayı .......!!!

bünyamin ... bünyamin .... bünyamin.

sezon bitip şike patlayınca hem hakemlikten hem de polislikten istifa etti. sonra trt de yorumcu oldu iyi maaşa.
                      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• hikmet ve giray ne saçmaladı sahurda öyle
                        yok kadroya baktım çift forvet var, yok aytaçla zekiyi almadı da genç çocuğu aldı
                        biri de demiyorki çok büyük taktik dehasıydın da niye düştün aytaç ve zekiyi oynatacak adam zaten düşmeyi hakediyordur

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hikmet ve giray ne saçmaladı sahurda öyle
                          yok kadroya baktım çift forvet var, yok aytaçla zekiyi almadı da genç çocuğu aldı
                          biri de demiyorki çok büyük taktik dehasıydın da niye düştün aytaç ve zekiyi oynatacak adam zaten düşmeyi hakediyordur
                          giray rize nin haklı olduğu konular var dedi. maçı izleyince de aynı düşünceye kapılmış.
                          ersin bile artık dayanamadı trabzonu savundu. o kadar hain var içimizde yani.
                          En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 05.06.2017, 13:00.
                          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Rize Belediye Başkanına gereken cevap verilmeli kullandığı ifadeler az buz şeyler değil.Şike davasında da sonuna kadar gidilmeli hakkımızı almalıyız.

Yorum

Isin aci tarafi stadimiza bunun adi verildi bir dayatma ile onca verilebilcek isim varken sikeci bir takimin formasiyla otobus ustunde en buyuk baskan diye tezahurat yapan bu adamin!!! Yeni stada isminin verilmesi bilerek kasitli olarak yapilmis camiayi kucuk dusurucu bir harekettir..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• 6222 den karaman aziz rize baskani basin sozcusu rize belediye baskani hakkinda islem baslatilmali ki birdaha trabzobsporun adini o kirli agizlarina alirken 40 sefer dusunsunler..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X