Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tff tarafından bilerek seçme isimlerle panel yapıyorlar, resmen sabır sınavı!
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      E hoca kendi söylemişti basın toplantısında zorunlu diye. Katılmamasına çok sevindim tabi o ayrı
      yalan konusmusdu

tsyd paneli ile tff prolisansinin ne alakasi olabilir
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 02.01.2018, 19:16.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şu sistemin rezilliğine bakın arkadaşlar gerçekten b.ka batmış durumdayız. Nerede kirli futbolun ahlaksız, arsız temsilcileri varsa onore ediliyor. Yani sistem kendine biat edenleri kutsuyor.

Cumhurun başı milletle alay eder gibi şikeci Aziz'i alıp Sudan'a götürüyor orada anlaşma imzalatıyor. TFF panel düzenliyor ne kadar şakacı, şikeci, kirli futbolun temsilcisi futbolcu, başkan ve kulüp varsa konuşturuyor.

Bizim bunların arasında ne işimiz var arkadaş biz ne yapıyoruz ne yapmaya çalışıyoruz diye düşünmeden edemiyorum.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu sistemin rezilliğine bakın arkadaşlar gerçekten b.ka batmış durumdayız. Nerede kirli futbolun ahlaksız, arsız temsilcileri varsa onore ediliyor. Yani sistem kendine biat edenleri kutsuyor.

Cumhurun başı milletle alay eder gibi şikeci Aziz'i alıp Sudan'a götürüyor orada anlaşma imzalatıyor. TFF panel düzenliyor ne kadar şakacı, şikeci, kirli futbolun temsilcisi futbolcu, başkan ve kulüp varsa konuşturuyor.

Bizim bunların arasında ne işimiz var arkadaş biz ne yapıyoruz ne yapmaya çalışıyoruz diye düşünmeden edemiyorum.
          Şike yapanları bir defaya mahsus küme düşürmeyelim diyen federasyon başkanın kovalandığı, yerine şikenin üzerini örtmekle gurur duyan federasyon başkanının geldiği, şikenin sahaya yansıyıp yansımadığı gibi bir saçmalık uydurulup bu bahaneyle suçluların cezalandırılmayıp el üzerinde tutulduğu ülkede gerçekten biz niye varız ben de sık sık düşünüyorum.
          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Futbol Federasyonu 8-10 Ocak tarihleri arasında, teknik direktör semineri düzenleyecek. Türkiye’deki üst düzey tüm hocaların çağrıldığı seminere, TFF ile tazminat davası olan Fatih Terim’in davet edilmediği öğrenildi.

Allah Allah kimdir bu koskoca Türkiye Futbol Direktörü'nü bu seminere çağırmayan densiz? Vallahi çok ayıp. Kızdırmayın Fatih hocayı sezon sonu çok ağır konuşur, isim vererek konuşur olmadı alır damatlarını yanına gider TFF'yi basar...
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Kimdir arkadaş bilmiyorum ama haklı maalesef.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kimdir arkadaş bilmiyorum ama haklı maalesef.

Allah sizi bildiği gibi yapsın, başka ne diyeyim?
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Allah belani versin Aziz Yildirim.

Yorum

• Trabzonspor 2010 2011 Şampiyonluk kupası gelecek bu sezon hem 8. hemde 7. şampiyonluğun sevincini yaşıyacağız...

2010 2011 Şampiyonu Trabzonspor.

Yorum

• Allah belani versin Aziz Yildirim.Umarim tez vakitte yapmis oldugun serefsizlikler yüzünden cezani cekersin.

Yorum

• Her gün başka bir şey ile sınanıyoruz arkadaş. Eskişehir ile hazırlık maçı yapmak nedir anasını satayım?
                        En son ibrahim tarafından düzenlendi; 08.01.2018, 14:18.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Zaman Trabzonsporun olsun artık Trabzonspor Şampiyon olsun bırakın da 2. yıldızımı takalım bu ülkeye Trabzonspor'un emeği çok artık zaman Trabzonsporun zamanı olsun 2. yıldızı almayı hakediyor Trabzonspor Artık Trabzonspor Şampiyon olsun...

2010 2011 Şampiyon Trabzonspor.
                          En son TrabzonVictory tarafından düzenlendi; 06.01.2018, 18:17.

Yorum

• es es ile olan hazırlık maçı iptal edilmiş.

illa tepki mi gösterilsin bu kulübü yönetenler bunu bilmiyor mu ?

son zamanlarda çok olmaya başladı bu tür şeyler Allah'tan taraftar hala sıcak tutuyor olayı her defasında yönetimi dürtüyor yoksa işimiz var bunlarla
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              es es ile olan hazırlık maçı iptal edilmiş.

illa tepki mi gösterilsin bu kulübü yönetenler bunu bilmiyor mu ?

son zamanlarda çok olmaya başladı bu tür şeyler Allah'tan taraftar hala sıcak tutuyor olayı her defasında yönetimi dürtüyor yoksa işimiz var bunlarla
                              Son zamanlar mı Geldikleri günden beri sürekli bir aksiyon içindeler. Yazmaya kalksam sayfayı doldurur eylemleri söylemleri. Tepki gösterince de arkadaşlar düşmanlık yapıyorsun diyorlar.
                              Murat

Yorum

• Yine Özkan Sümer yine sesimiz soluğumuz olacak bir açıklaması daha. Yanılmıyorsam yıl 2013.

https://twitter.com/ikiagustos/status/948955716332720131
                                En son My tarafından düzenlendi; 07.01.2018, 00:40.
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X