Tff tarafından bilerek seçme isimlerle panel yapıyorlar, resmen sabır sınavı!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleE hoca kendi söylemişti basın toplantısında zorunlu diye. Katılmamasına çok sevindim tabi o ayrı
tsyd paneli ile tff prolisansinin ne alakasi olabilirEn son selcuk tarafından düzenlendi; 02.01.2018, 19:16."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Şu sistemin rezilliğine bakın arkadaşlar gerçekten b.ka batmış durumdayız. Nerede kirli futbolun ahlaksız, arsız temsilcileri varsa onore ediliyor. Yani sistem kendine biat edenleri kutsuyor.
Cumhurun başı milletle alay eder gibi şikeci Aziz'i alıp Sudan'a götürüyor orada anlaşma imzalatıyor. TFF panel düzenliyor ne kadar şakacı, şikeci, kirli futbolun temsilcisi futbolcu, başkan ve kulüp varsa konuşturuyor.
Bizim bunların arasında ne işimiz var arkadaş biz ne yapıyoruz ne yapmaya çalışıyoruz diye düşünmeden edemiyorum.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu sistemin rezilliğine bakın arkadaşlar gerçekten b.ka batmış durumdayız. Nerede kirli futbolun ahlaksız, arsız temsilcileri varsa onore ediliyor. Yani sistem kendine biat edenleri kutsuyor.
Cumhurun başı milletle alay eder gibi şikeci Aziz'i alıp Sudan'a götürüyor orada anlaşma imzalatıyor. TFF panel düzenliyor ne kadar şakacı, şikeci, kirli futbolun temsilcisi futbolcu, başkan ve kulüp varsa konuşturuyor.
Bizim bunların arasında ne işimiz var arkadaş biz ne yapıyoruz ne yapmaya çalışıyoruz diye düşünmeden edemiyorum.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Futbol Federasyonu 8-10 Ocak tarihleri arasında, teknik direktör semineri düzenleyecek. Türkiye’deki üst düzey tüm hocaların çağrıldığı seminere, TFF ile tazminat davası olan Fatih Terim’in davet edilmediği öğrenildi.
Allah Allah kimdir bu koskoca Türkiye Futbol Direktörü'nü bu seminere çağırmayan densiz? Vallahi çok ayıp. Kızdırmayın Fatih hocayı sezon sonu çok ağır konuşur, isim vererek konuşur olmadı alır damatlarını yanına gider TFF'yi basar...Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimdir arkadaş bilmiyorum ama haklı maalesef.
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Her gün başka bir şey ile sınanıyoruz arkadaş. Eskişehir ile hazırlık maçı yapmak nedir anasını satayım?En son ibrahim tarafından düzenlendi; 08.01.2018, 14:18.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Zaman Trabzonsporun olsun artık Trabzonspor Şampiyon olsun bırakın da 2. yıldızımı takalım bu ülkeye Trabzonspor'un emeği çok artık zaman Trabzonsporun zamanı olsun 2. yıldızı almayı hakediyor Trabzonspor Artık Trabzonspor Şampiyon olsun...
2010 2011 Şampiyon Trabzonspor.En son TrabzonVictory tarafından düzenlendi; 06.01.2018, 18:17.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülees es ile olan hazırlık maçı iptal edilmiş.
illa tepki mi gösterilsin bu kulübü yönetenler bunu bilmiyor mu ?
son zamanlarda çok olmaya başladı bu tür şeyler Allah'tan taraftar hala sıcak tutuyor olayı her defasında yönetimi dürtüyor yoksa işimiz var bunlarlaGeldikleri günden beri sürekli bir aksiyon içindeler. Yazmaya kalksam sayfayı doldurur eylemleri söylemleri. Tepki gösterince de arkadaşlar düşmanlık yapıyorsun diyorlar.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Yine Özkan Sümer yine sesimiz soluğumuz olacak bir açıklaması daha. Yanılmıyorsam yıl 2013.
https://twitter.com/ikiagustos/status/948955716332720131
En son My tarafından düzenlendi; 07.01.2018, 00:40.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum