bu süreç sonunda en çok korktuğum şey hakettiğimizi alamamak değil camia olarak onlara benzemek. Yani ,başarı için bizimde malum işlerin içine girmeye çalışacak olmamız.
İstesekte istemesekte başarının başka türlü gelmeyeceğini ,gelmesi için de böyle alengirli şeyleri yapmak zorunluluğumuz olduğunu ve bunun bizim günahımız olmadığını benimsemeye başlarız. Şehir zaten bitik durumda ,kulübün ve camianın elde kalan son direnç noktaları da tükenmek üzere.
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
bu süreç sonunda en çok korktuğum şey hakettiğimizi alamamak değil camia olarak onlara benzemek. Yani ,başarı için bizimde malum işlerin içine girmeye çalışacak olmamız.
İstesekte istemesekte başarının başka türlü gelmeyeceğini ,gelmesi için de böyle alengirli şeyleri yapmak zorunluluğumuz olduğunu ve bunun bizim günahımız olmadığını benimsemeye başlarız. Şehir zaten bitik durumda ,kulübün ve camianın elde kalan son direnç noktaları da tükenmek üzere.
Biz o şerefsiz, vicdansız, ahlaksız, korkakların yaptığı gibi şike ve teşvikle başarılı olacaksak hiç olmayalım daha iyi.
Benim bir Karadeniz'li olarak onlara benzemeye niyetim yok.
7 kez şampiyon olduk ve söke söke, alın teriyle, kanla olduk. Harama, haksızlığa bulaşmadan olduk. Yine öyle olacağız.
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Biz o şerefsiz, vicdansız, ahlaksız, korkakların yaptığı gibi şike ve teşvikle başarılı olacaksak hiç olmayalım daha iyi.
Benim bir Karadeniz'li olarak onlara benzemeye niyetim yok.
7 kez şampiyon olduk ve söke söke, alın teriyle, kanla olduk. Harama, haksızlığa bulaşmadan olduk. Yine öyle olacağız.
elbette.....
ama süreç ne kadar uzar ve sonucu menfi olursa düşüncelerde bu yönde bir sapıtma oluşması ihtimali var. En azından başka platformlarda tercihini ''güçten'' yana kullananlarda bu yönde bir değişim hiçte şaşırtıcı olmaz.
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
Bundan 4-5 yil once referandum öncesindeki propaganda sürecinde kürsüde konusma yaparken, 80 darbesinde iskenceye maruz kalan ve idam edilen 17 yasindaki Erdal Eren'in ailesine yazdigi mektubu okuyup gözyasi döken devletlü hünkarimiz " güclünün hukuku degil , hukukun gücünü hakim olacak " buyurmuslardi. Bugün gelinen noktaya bakinca kendisinin bu millete atmis oldugu kazigin boyutlari net sekilde görülüyor.
Hirsizlik yap, devlet adami kimligi ile yolsuzluk yap, sike yap bunlar suc degil ..., bunlar GOMPLO HEMSERIM GOMPLOOO. PARALEL GOMPLO BUNLAR YAUV de ve isin icinden siyril.
Milletin vekilleri! bu hirsizlarin yüce divanda yargilanmalarina gerek yoktur karari aldi ki o gariplere kizmamak lazim, Cünkü vekil degil el kaldirma memuru onlar sadece.
hmmm "güclünün hukuku degil , hukukun gücünü hakim olacak " yersen... Herkese afiyet olsun,
Hukuk kurulunun elini kolunu bağlamaya çalışanlara, kısaca içimizde ki şikeci severlere güvenmiyorum. kısaca canı yanan başkan olacak bu iş bitecek. Canı bizim kadar yanan tek adam Şenol Güneş, Kimseye ne minnet borcu var, ne de göbeği birilerine bağlı. Ama imkansız bizim camia son 3 yılda değişti, ayakta kalanlar da az. Bakalım hala bekliyoruz, artık ne beklediğimizi de bilmiyorum, ama bu iş o kupa gelene kadar da bitecek değil. bakalım hırsızlar zamanımızın ne kadarını daha çalabilecekler.
Hukuk Kurulumuza neden güvenmiyorsun ?
Hukuk Kurulumuza güvenmiyorsan senin icin bu is kapandi demeye gelmezmi ?
Güvenmiyorsan nedenlerini alabilirmiyim lütfen ?
Sakin yanlis anlama ama ben Hukuk Kurulumuza güveniyorum ve ne kadar cok insan güveniyorsa o kadar iyi olur bizim icin. Belki bir yanlis anlasilma vardir onlari yok edelim öyleyse.
Hukuk Kurulumuza neden güvenmiyorsun ?
Hukuk Kurulumuza güvenmiyorsan senin icin bu is kapandi demeye gelmezmi ?
Güvenmiyorsan nedenlerini alabilirmiyim lütfen ?
Sakin yanlis anlama ama ben Hukuk Kurulumuza güveniyorum ve ne kadar cok insan güveniyorsa o kadar iyi olur bizim icin. Belki bir yanlis anlasilma vardir onlari yok edelim öyleyse.
Ben güveniyorum yazdım, telefon otomatikman diğerini seçmiş, pardon.
Hukuk Kurulumuza güvenim tamdır, yanlış anlaşılma olmasın. 3 Temmuzdan beri şike davalarının tümünde görev almış, tapeler, mahkeme tutanakları, sanıkların itirafları gibi bir çok bilgiye hakim hukukçu ve avukatlardan oluşuyor Hukuk Kurulumuz.
Tek kafamı kurcalayan şey Av. Nusret Yılmazın kongredeki açıklamaları. O yönetim davayı sattı diyor, Atilla Dilaver ise tam aksini söylüyor.
Gesendet von meinem LG-D855
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum