Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Offf ki ne offf..
    Ne güzel bir açıklamadır bu...
    Sikecilere cevap mükemmel verilmiş [emoji6]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Karadeniz6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Offf ki ne offf..
      Ne güzel bir açıklamadır bu...
      Sikecilere cevap mükemmel verilmiş [emoji6]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Süper açıklama
      Kaleme alanın yüreğine sağlık
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• son zamanlarda okuduğum en iyi açıklamalardan biri.

kim yazdıysa yüreğine sağlık.

meydanı bir an olsun boş bırakmamak ve hafızaları sürekli taze tutmak lazım.
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Çok iyi
          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Futbol klubunden de boyle yurekli aciklamalar bekliyoruz bu serefsizlere her ortamda platformda vereceksin ayari , şikeyi yaptiklari pislikleri fetoyle nasil kol kola girdiklerini zamaninda vuracaksin yuzlerine..akillarinca yavuz hirsizi oynayacaklar karaktersizler..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Futbol klubunden de boyle yurekli aciklamalar bekliyoruz bu serefsizlere her ortamda platformda vereceksin ayari , şikeyi yaptiklari pislikleri fetoyle nasil kol kola girdiklerini zamaninda vuracaksin yuzlerine..akillarinca yavuz hirsizi oynayacaklar karaktersizler..
              Daha çok bekleriz. Şunun şurasında kıyamete ne kadar bir süre kaldı ki...
              Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Allahim sabir kalmadi ne olur tez bir sekilde bu zalimlerin belalarini ver.Öyle bir musibet ver ki dogduklarina pisman olsunlar.Onlara canak tutan kisileri de rezil et Allahim.Sen bizleri bu yezidlerden ve nemrutlardan koru.Allahim sen biliyorsun ki evlenmeme sebebim bu sike meselesidir.Depresyondayim ve dogru düzgün hayatim yok.Huzurum yok cünkü haksizligi sindiremiyorum. Allahim sen zalimleri helak et, Allahumma Amin.
                En son Full HD tarafından düzenlendi; 05.12.2017, 21:11.

Yorum

• dünya üzerinde ya bırak dünya'yı evrenin en ücra köşesine kadar bu kadar nefret edilen bir kulüp daha var mıdır acaba.

en son basket maçı çok iyi oldu evet maddi olarak bize zararı olacak ama sonrasında gelişen olayları gördükten sonra umrumda değil hatta buna değer.

şuan onların isteyeceği tek ve en önemli şey unutturmak,soğutmak ama yapamıyorlar bir türlü tam sakinleşince ortalık okkalı bir tokat gibi yeniden yüzlerine iniyor.

çocuklarına bırakacakları manevi mirasları bu olacak.

diyecekler ki; evet evlat o zamanlar başımız dik yürüyorduk.
                  çocukta diyecek ki; boğazınıza kadar boka battığınız için mi ?
                  sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Önceki yazıyı yazarken kalbimle değil mantığımla hareket ettim. Benim için kolay olmadı, üzdü, gerdi ama böyle bir çıkarım yaptım.

Zekeriya Öz ve ekibinin yürüttüğü Ergenekon (odatv, balyoz, poyrazköy, askeri casusluk), şike, 17/25 aralık davalarından ben ergenekona inanmadım, şike ve 17/25e inandım. Bir başka görüşteki arkadaş ergenekona inandı 17/25e inanmadı, bir başkası şikeye inanmadı diğerlerine inandı. Tüm davalarda inancak kadar veri, inanmayacak kadar maniplasyon vardı. En nihayetinde tüm Türkiye allak bullak oldu, ne bir ortak değerimiz ne de ortak bir yargımız kaldı. Elimizde kalan patlamaya hazır farklı kesimlerden oluşan koca bir toplum.

Ve bugün dönüp baktığımda 2007 yılında başlayan bu davaların ortak bir akılla yürütüldüğünün ve amaçlarının kendi çetelerine hizmet etmek olduğunun kanaatine vardım.

Dolayısıyla vicdanen fenerbahçe şike yapmış olsada teknik olarak benim şike davasından bir beklentim kalmadı.

Bence ortak değerlerimizi yeniden oluşturmak ve toplumsal barış için toplumun bütün davalarla yüzleşmesi gerekiyor.

Ayrıca hakaret etmek takımdaşlarıma hiç yakışmıyor heleki burda.

Yorum

• İlk olarak Famusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tüm davalarda inancak kadar veri, inanmayacak kadar maniplasyon vardı. En nihayetinde tüm Türkiye allak bullak oldu, ne bir ortak değerimiz ne de ortak bir yargımız kaldı.
                      sana çok farklı cümleler kurardım ama sakince soracağım şike davasında bir tane manipülasyon göster ? aziz'in kabul ettiği tapeler ? ulan bir tane sahte delil göster ?

düşün şu takımın yakasından.

senin gibileri gördükçe adaleti bizden esirgeyenlere daha çok küfür ediyorum sonra şikebahçeden ve türevlerinden daha çok nefret ediyorum.
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• ben ne diyorum sen ne diyorsun. aziz yıldırım kabul etse ne olur etmese ne olur. sadece futbol camiasının değil tüm türkiyenin en şerefsiz insanlarından bunuda benden iyi bilemezsin. bu adamın şike yapmamazı karekterine ters zaten. ben başka birşey anlatıyorum. bunları söyliyecek mekan ve zaman yanlış sanırım. size iyi forumlar.

Yorum

• Adam akilli, hatta yarim yamalak bile olsa adâlet gelmeden, Trabzon ve Trabzonspor dislanmamadan, toplumsal barisin akaminko...
                          Bugünün toplumsal barisçilari, dünün baris sürecini megri megrilerini savunanlardir... yoksa toplumsal baris denen seyi herkes ister de, de samimi olmak gerek, yalandan yere bu kelimelerin arkasina gizlenen kisi sayisi çok fazla memlekette... birileri "toplumsal baris" diye tuttururken akplilerin umurunda degildi bu, yeter ki kendi iktidarlari reyizleri ayakta kalsin gerisi önemli degildi... simdi aslan kesildiler...
                          hilal kaplan, kadir misiroglu takilmaya devâm etsinler öyleleri
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Diğerleri farklı mıydı? Kanunu değiştirdiler.

Politika ne demektir?

Poli = Çok
                            Tika = Yüz

Bizim öncelikle sportif açıdan sonuç almamız lazımdı. Haydi içeriyi geçelim, güdümlüler. Ya dışarısı? UEFA ya da CAS (Hatırlamıyorum) neden yıllardır kişiler hakkındaki kararını vermiyor? FIFA'dan neden hala ses yok?

Bazı şeyler hikaye arkadaşlar. Her yerde her zaman bunları kendi çıkarlarına kullanacak kesimler olacaktır. İçerde ya da dışarda fark etmiyor. Burda mühim olan camia olarak ne kadar tepki verebiliyoruz
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• [MENTION=17327]Famusta[/MENTION]
                              ilgili mesajların yıllardır savunalan tezlerin aksine şikebahçe penceresi ile bakma nedeni ile silinmiştir.
                              şike konusunda konuşmak istersen.
                              14 aralık 2017 Yenicuma Kanca çay ocağında saat 19:00 da aylık muhabbetimize bekleriz
                              BMN KOCAELİ

Yorum

• hiç bir süreci olması gerektiği gibi yönetemiyoruz
                                nedeni olarak duygusal ve ani kararlar veren yapımız
                                yıllar sonra bu konuda bir çok üni.tezi hazırlanabilir
                                BMN KOCAELİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X