İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVazgeçmek de silmek de yok abi, sonuna kadar mücadeleye devam...
Olay bazı kardeşlerimizin yorumlarımıza sarkastik cevaplar yazması (yaşı bizden küçük olanların bunu yapması ise çok daha üzücü)
Oysa biz burada yazanlardan yorumlarını beğenmediklerimizi eleştirirken bile incitmemeye çalışıyoruz
Bu yüzden forumdan ayrılmak istiyorum, forum yöneticileri lütfen benim hesabımı silin, ben beceremedim silme işini
Sizleri seviyorum
Kendinize iyi davranın2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=42562]HOPA'LI TS'Lİ[/MENTION] İlle de pireye kızıp yorgan yakayım diyorsunuz yani.
Forumda üye silme yok. Girmezsiniz, olur biter.
Daha önceleri de oldu. Sabrettim.
Ama en son bugün Celaledtin denilen ve TS'li olduğundan da şüphelendiğim çocuktan gelen mesaj bana bu kararı aldırdı maç sayfasında
Tamam silme yoksa canınız sağolsun.
Ara sıra forumda olmaya çalışırım2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili kardeşim,
Daha önceleri de oldu. Sabrettim.
Ama en son bugün Celaledtin denilen ve TS'li olduğundan da şüphelendiğim çocuktan gelen mesaj bana bu kararı aldırdı maç sayfasında
Tamam silme yoksa canınız sağolsun.
Ara sıra forumda olmaya çalışırım
Tamamı ile anlaşmamız zaten söz konusu olamaz. Hepimizin bu tür fikir çatışmaları olduğu durumlar oluyor.
Engelleyeceksin, görmezden geleceksin, cevap vermeyeceksin. Değersiz gördüğünü hissettireceksin.
Ne bileyim, böyle birkaç üyeye kızıp 5 yıldır üye olduğun 17.352 mesaj attığın foruma girmemek vs. ona değil kendine verdiğin bir zarar bence
Sen bilirsin yine de tabi. Karar senin.En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 23.02.2018, 13:53.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa biz kapatmasınlar diye uğraşıyoruz kardeşim sen de kapansın diyorsun ya
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu derin sessizlik can sıkıcı ve ümit kırıcı
Başkan veya yönetim kurulu bir açıklama yapmalı süreçle alakalı
Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇokda umurlarinda oldugunu sanmiyorum abi.
Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
Günü kurtarma peşindeler2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum