Anladığım kadarıyla Trabzonspor kararı temyiz etmiş ama neyi temyiz ettiğini belirtmemiş . Bu karara itiraz ediyorum demiş içini doldurmamış. Mahkemede temyiz etme sebebini bildir demiş Trabzonspor a.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNice şampiyonluklara, şikesiz lig ve sezonlarda2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak GencTurk6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladığım kadarıyla Trabzonspor kararı temyiz etmiş ama neyi temyiz ettiğini belirtmemiş . Bu karara itiraz ediyorum demiş içini doldurmamış. Mahkemede temyiz etme sebebini bildir demiş Trabzonspor a.
Aksini düşünmek bile istemiyorum çünkü elde o kadar delil varken bunları kullanmamak apaçık davanın satıldığının göstergesidir.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İçimden bi ses davaya ihanet var diyor ama inşallah yanılıyorumdur. Adam çıkıp ben şikeyi kendim için mi yaptım fenerbahçe için yaptım dediği halde bunu bile kullanamadık. Fifaya inşallah gerçekten başvuru yapılmıştır.HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...
Yorum
-
İlk olarak arsinli_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[emoji19] [emoji19]
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak KAP61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol taraftaki sarı kravatlı kim?
Yorum
-
İlk olarak arsinli_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençlik ve Spor Bakanı
Yorum
-
Halit Şahin @halitsahin61
26 Agustos Cumartesi Günü Trabzonspor ailesi olarak Hep birlikte fedarasyona gidecegiz. Çıkarsızca menfatsizce sevenleri bekleriz.
Gurbetçi Gençler†@GGencler1980
İnşallah hep beraber büyük bir final yapacağız...
bmn de katilacakmi?En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.08.2017, 15:33."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Emek hırsızı o.ç. AY, kupamızı vermeyen zatın yanında ve hepsinin keyfi yerinde
Bu taraftarın 22.05.2011'de hak ettiği halde vermediğiniz şampiyonluğundan dolayı çektiği üzüntü ve sıkıntıların mislini yaşayın inşallah, onursuzlar, ahlaksızlar, vicdansızlar2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Halit Şahin @halitsahin61
26 Agustos Cumartesi Günü Trabzonspor ailesi olarak Hep birlikte fedarasyona gidecegiz. Çıkarsızca menfatsizce sevenleri bekleriz.
Gurbetçi Gençler†@GGencler1980
İnşallah hep beraber büyük bir final yapacağız...
bmn de katilacakmi?
Tekrar şikeyi hatırlatma zamanı
Uzun süre oldu
Unutturamazlar asla2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Rizeli yeni spor bakani da dun ki macda sikecilerin golune bir taraftar gibi ayaga firlayarak sevinerek rengini acikca belli etmistir ona gore dikkatli davranmak lazim..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum