İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Deniyor ki Urfa başkanı siyasi baskılara dayanamayıp istifasını veriyormuş. Adam şikeyi şikayet edemiyor. Etse dert siyaset kurumu tepesinde etmese dert camiası hesap soruyor.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
PFDK Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, Manisasporlu iki oyuncu ve Elyasa Süme için ceza tayinine yer olmadığına karar verdi. Bunun sebebi olarak ise delillerin hukuka uygun olarak toplanmadığı ve şike için kesin kanaat getirilememesi gösterildi.
PFDK YAŞAR AŞÇIOĞLU KARARINDA TAM TERSİNİ YAPMIŞTI
PFDK daha bundan bir sene geçmemişken TFF’den istifa eden Yaşar Aşçıoğlu’nun yazı ve sesli sms mesajlarından dolayı ceza kesmişti.
PFDK’nın açtığı soruşturmanın nedeni whatsaptaki yazışmalardı. PFDK 27.10.2016 tarihli kararında TFF’den istifa eden Yaşar Aşçıoğlu hakkında şu anda şike iddialarıyla ilgili deliller uygun değildir ifadesinin tam aksini uyguladı.
Resmen milletin aklıyla t.... geçiyor şerefsiz namussuzlar.Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Yorum
-
İlk olarak celaledtin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Rıza Çalımbay 2011 senesinde sivasın hocasıydı. Oda çok masum gelmiyor bana. Eğer derseniz Rıza nın ne alakası var , bende derim nerde sıfır tolerans.
Şikeci namussuzlara prim verecek mesajlar atmayın lütfen.
IMG_20171017_230218.jpgMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Bu ülkede futbol bittiği için maç başlıklarına yazmıyorum zaten neyini yazayım sahamızda 6 gol yiyiyoruz.
Gazişehir denen şikeci takımın ceza alacağını sanmıyordum ve haklı çıktım.
Ceza verseler bizim için emsal teşkil edebilirdi zaten ceza vermeyecekleri fikstür çekimini durdurmamalarından belliydi bizde de öyle yapmışlardı önce oyalayıp sonra fikstürü çekip daha sonra zamana yayıp bi güzel bizi uyutmuşlardı.
Gazişehir nerenin takımı bi bakalım
%62.5
Birde Şanlıurfa'ya bakalım
%70.8
Haritayı incelerseniz Güneyde bu iki il olmasa HAYIR çıkıp referandum geçmeyeceği gibi ülkenin Güney hattı komple kızaracaktı.
Şimdi bana diyeceksiniz yine siyaset yazıyorsun yine spora siyaset karıştırıyorsun ama verilen karar siyasi bi karar ne yapayım? spor hukukuna göre dellilin nasıl elde edildiğine bakılmaz eğer öyle bi karar çıksa siyasi yazmazdım ama çıkan karar siyasi yani siyasetin fahişesi olan hukuk kılıfına uydurulmuş bir karar bu.
Şanlıurfaspor ve Gazişehir arasında şike yapılmış ama eğer o hafta muhalif şehrin muhalif takımı Adana Demirspor son maçtan 1 puan çıkartamayıp küme düşmüş olsaydı bu asla ortaya çıkartılmayacaktı çünkü herkes mutlu mesut olacaktı.
Buyrun geçen sezonun puan durumu
Şanlıurfaspor bulunduğu ligde 2. sırada.
Bu Urfaspor'a bir takım sözler verilmiştir sezon sonu bi şekilde üst lige çıkartılırlar siyaset en başta devreye girdikten sonra Şanlıurfaspor'un Gazişehir'i Fifaya şikayet edeceğini sanmıyorum bunlardan hiç medet ummayalım bu olay da bi şekilde siyaset tarafından kapatıldı.Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
Yorum
-
[MENTION=46375]Ceyhan61[/MENTION]
Tamam da isin içinde Manisa da yok mu ? Manisa da cezâ yemeli, degil mi ? ya da o takimdan 2 3 topçu...
Tekke de oraya gitti, iyice sinir etti beni
Bence fb ve sike süreci falan etkilenmesin diye böyle yaptilar... o zaman da yukarida yazan Yasar Asçioglu'yla ilgili mesele akla geliyor,,, çikamiyorum isin içinden sanki yaa, amaaann hepsinin cani cehenneme seref yoksunu alayi
Ayrica Sanliurfa çikmaz diyemem ama bence 1.olarak çikamayacaklar, bu sene Gümüshane geçen senenin acisini çikartir, eze eze 1. olarak çikarlar....
Hepsini geçtim, büyük sikeci elyasa neden cezâsiz yirtiyor bu isten ? iktidar yalakasi oldugu için, bir karsilasma sonunda açik açik evetçi oldugunu belirttigi için...En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 20.10.2017, 23:11.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocamız kimin namuslu, kimin namussuz olduğunu ayırt edebiliyor. Ayrıca bozuk düzenin de gayet farkında.
Şikeci namussuzlara prim verecek mesajlar atmayın lütfen.
[ATTACH]14672[/ATTACH]
Yorum
-
İlk olarak celaledtin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWhere is zero tolerance.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe demek istiyorsun yau ? Adam diyecegini dedi, daha ne ? Yanlisi yok dogrusu var bu konusmada
Sonuçta davanın üzerinden 6 yıl geçti. Adamlar algı yerleştirmede harıl harıl çalışıyorlar. Yeni doğmuş müslüman çocuğuna 6 sene boyunca her gün budist olduğunu söyle, ineklere tapma başlar bi süre sonra.
Bizimkisi de o hesap. Taraftarımızın büyük bi çoğunluğu medya tarafından gördüğü etki yüzünden şikeciler ile tek tip düşüncelere sahip oldular.
Avrupa'da herhangi bir kahvehaneye gir ve şikeyi sor, bizim Trabzonsporlular ile şikecileri ayırt edemezsin bile. Adım bi ara Türk düşmanına çıktı mesela şikeci güruhun her ferdine karşı tutunduğum tavır yüzünden. İnsanımız artık düşünerek değil, medya tarafından alıştırıldığı refleksler ile hareket ediyor.
Biz doğrusunu yazıp çizmekten vazgeçmeyelim yeter ki. Elbet başkalarını da düşünmeye sevk edebiliriz bi vakit sonra.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikeden ceza almayıp kumpas ayakları yapanlar da aynı şeyleri söylüyor Rıza Çalımbay transferi konusu açılınca.
Sonuçta davanın üzerinden 6 yıl geçti. Adamlar algı yerleştirmede harıl harıl çalışıyorlar. Yeni doğmuş müslüman çocuğuna 6 sene boyunca her gün budist olduğunu söyle, ineklere tapma başlar bi süre sonra.
Bizimkisi de o hesap. Taraftarımızın büyük bi çoğunluğu medya tarafından gördüğü etki yüzünden şikeciler ile tek tip düşüncelere sahip oldular.
Avrupa'da herhangi bir kahvehaneye gir ve şikeyi sor, bizim Trabzonsporlular ile şikecileri ayırt edemezsin bile. Adım bi ara Türk düşmanına çıktı mesela şikeci güruhun her ferdine karşı tutunduğum tavır yüzünden. İnsanımız artık düşünerek değil, medya tarafından alıştırıldığı refleksler ile hareket ediyor.
Biz doğrusunu yazıp çizmekten vazgeçmeyelim yeter ki. Elbet başkalarını da düşünmeye sevk edebiliriz bi vakit sonra.
sen vazgeçmede biz bezdik artık
dayanılacak gibi değil cehalet
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum