Allah hayırlı bir netice almayı nasip etsin. Hak yerini bulsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse kusura bakmasın ama bu başvuru 'dan hiç umudum yok benimde.. Ballana ballana resmi sayfadan sabahtan beri paylaşım yapıyorlar ya zaten burdan belli oluyor..
Amaç taraftarın gazini almak. 2 sene daha oyalamak. Bak başvurduk son yere de ama olmadı demek..
FIFA basvurusu son asama degil
Bununda bir CAS süreci var kimse ne FIFA ne UEFA CAS'i karsisina alamaz.
FIFA disiplin talimatlari çerçevesinde karar vermezse CAS tepesine biner.
Burda gelip sürekli su olmaz bu olmaz demenin alemi yok.
Mantik ve prosedürler isiginda yorum yapmakta fayda var.
Ülkemizdeki gibi islemiyor süreçler FIFA'da belki oda bellki Infantino'nun borusu öter.
Ama CAS'a uzanamaz onun eli.
Türkiyedeki durumla karistirmayalim.
Mevcut siyasi erk'e de yakinsin o yüzden burda yorum yaparken biraz siyasi kimligini ayri tut lütfen.
Önce Trabzonspor diyemiyorsan taraftarliginida sorgula nacizane tavsiyem.
Envoyé de mon G55 en utilisant TapatalkEn son kayseriliyiz tarafından düzenlendi; 03.07.2017, 19:47.son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un gündeminden bir an evvel, gecikmeksizin düşmesi gereken bir konudur.
Ben bir Trabzonspor taraftarı olarak, artık bu konudan usandım.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle​Şöyle güzel bir mail kampanyası yok mudur ?Fatih Tekke
Yorum
-
Mail kampanyası. Lutfen hepimiz ilgilenelim.
Fatih Tekke
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse kusura bakmasın ama bu başvuru 'dan hiç umudum yok benimde.. Ballana ballana resmi sayfadan sabahtan beri paylaşım yapıyorlar ya zaten burdan belli oluyor..
Amaç taraftarın gazini almak. 2 sene daha oyalamak. Bak başvurduk son yere de ama olmadı demek..
Sizin umudunuza ihtiyacımız yok bizim.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse kusura bakmasın ama bu başvuru 'dan hiç umudum yok benimde.. Ballana ballana resmi sayfadan sabahtan beri paylaşım yapıyorlar ya zaten burdan belli oluyor..
Amaç taraftarın gazini almak. 2 sene daha oyalamak. Bak başvurduk son yere de ama olmadı demek.."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Burada ibrahim akın ın fahri tatan la yaptığı görüşme var.
Ben hatırmalmıyorum ama bir Allah ın kulu sordumu Fahri Tatan a bu konuşma doğru mudur? diye.
Artık beklenen son geldi. Her bakımdan olumlu veya olumsuz.
Olumsuz sonuçlanması durumunda yeniden CAS a gideriz ama o zamana kadar farklı şeyler çıkartırlar.
Yorum
-
Senin hala bu forumda olabilmen bile sana bir lütuf.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyüzzüslügün nirvanasi
Sami Kuk†[MENTION=1203]sami[/MENTION]kuk53 9 sa.9 saat önce
Daha fazla
#3Temmuz Bursapor maçının kasetini de başvuru yaparken fifya verin. Trabzon ayağına sıktı fifa 'dan birşey çıkmaz.Formalite başvuru bu
Bunu yazan adamla bizim aynı yerde olmamamız lazım.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakkımız verilsin zaten gündemden düşecek.Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum