Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bütün samimiyetimle soruyorum ciddimisin bu mesaj da ?

bizimkiler PR çalışması yapabilirmi sence ?
    kendi istekleriyle rızalarıyla
    izin alınmadan PR falan yok , trabzonspor un menfaati falan da hikaye

az biraz mantıklı düşünün
    az biraz ortamı okuyun

şike falan yok artık , bitti , kaçtı o tren
    camia bu yolu seçti bu kadar basit
    Silinebilir.
    En son Yavuz KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 25.09.2017, 00:03.
    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bende imalı bir şekilde neyi beklediklerini soruyorum. Okuduğunuzu anlayabilseniz her şey daha güzel olacak. O zaman mantıktan ortamı okumaktan falan bahsetmenize gerek kalmazdı.
      yok artık lebron james
      imalı olduğunu anlamak için ekstra çaba sarf etmek gerek

Yorum

yok artık lebron james
        imalı olduğunu anlamak için ekstra çaba sarf etmek gerek
        Silinebilir.
        En son Yavuz KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 25.09.2017, 00:04.

Yorum

O senin problemin
          PR da o kadar yaratıcıydın anlayamadık bile
          bu klasik cevap olmamış

Yorum

PR da o kadar yaratıcıydın anlayamadık bile
            bu klasik cevap olmamış

Silinebilir.

Yorum

Anlayan anlar sen kafanı yorma.

Seni ilk defa görüyorum. Az çok takip etmediğim düşüncesini bilmediğim kimseyi alıntılayıp büyük laflar etmem. Sende etmemelisin yoksa böyle hoş olmayan cevaplar alırsın. İyi akşamlar.
              forum ne demek anlamaya çalış , yoksa hoş olmayan cevaplar alırsın
              kimse seni takip etmek zorunda değil instagrammı burası

Yorum

forum ne demek anlamaya çalış , yoksa hoş olmayan cevaplar alırsın
                kimse seni takip etmek zorunda değil instagrammı burası
                Silinebilir.

Yorum

Beni takip etmek zorundasın demedim. Tanımadığın, ne dediğini anlamadığın insanı alıntılayıp "mantıklı düşünün, ortamı okuyun gibi" büyük laflar etme dedim. Sadece "ciddi misin bu sorunda" deseydin "hayır imalı şekilde soruyorum" der geçerdim. Altına ukala bir biçimde roman yazınca olmuyor. Forum ukalalık yapma yeri değil. Ben neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum darısı senin başına inşallah.
                  sen baya küçük laflar etmişsin

Yorum

sen baya küçük laflar etmişsin
                    Haklısın bazen ayarı kaçırıyorum özellikle gergin olduğum zamanlar. Benim demek istediğim ilk izlenim, ilk mesajlar önemli. Daha uygun bir dille yazmalıyız. Yaşça benden büyüksün saygısızlık ettiysem özür dilerim.

Yorum

Haklısın bazen ayarı kaçırıyorum özellikle gergin olduğum zamanlar. Benim demek istediğim ilk izlenim, ilk mesajlar önemli. Daha uygun bir dille yazmalıyız. Yaşça benden büyüksün saygısızlık ettiysem özür dilerim.

Yorum

• İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TFF, Disiplin Kurulu sevklerini açıkladı. TFF 1. Lig takımlarından Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, Gazişehir Gaziantep İdarecisi Nizamettin Keremoğlu, Gazişehir Gaziantep futbolcusu Elyasa Süme, Manisaspor futbolcusu İsmail Haktan Odabaşı ve Fatih Karagümrük futbolcusu Gökhan Sazdağı 'müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmesi' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

İşte Disiplin Kurulu sevkleri açıklaması:
                        1- GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL Kulübü'nün 14.05.2017 tarihinde oynanan MANİSASPOR-ŞANLIURFASPOR TFF 1. Lig müsabakasında "müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 56. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
                        2- GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL Kulübü idarecisi NİZAMETTİN KEREMOĞLU'nun 14.05.2017 tarihinde oynanan MANİSASPOR-ŞANLIURFASPOR TFF 1. Lig müsabakasında "müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 56. maddesi uyarınca 22.09.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
                        3- GAZİANTEPSPOR Kulübü futbolcusu ABDULLAH ELYASA SÜME'nin 14.05.2017 tarihinde oynanan MANİSASPOR-ŞANLIURFASPOR TFF 1. Lig müsabakasında "müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 56. maddesi uyarınca 22.09.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
                        4- GRANDMEDICAL MANİSASPOR Kulübü futbolcusu İSMAİL HAKTAN ODABAŞI'nın 14.05.2017 tarihinde oynanan MANİSASPOR-ŞANLIURFASPOR TFF 1. Lig müsabakasında "müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 56. maddesi uyarınca 22.09.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
                        5- FATİH KARAGÜMRÜK A.Ş. Kulübü futbolcusu GÖKHAN SAZDAĞI'nın 14.05.2017 tarihinde oynanan MANİSASPOR-ŞANLIURFASPOR TFF 1. Lig müsabakasında "müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 56. maddesi uyarınca 22.09.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
                        Şanıurfaspor bu lige geri döndürülmeli
                        Adalet için bir milat olur aynı zamanda
                        Manisa ve Gaziantep BB düşürülmeli
                        Şike ve teşviğin önü bu cesur ve tarihi kararla kesilmeli (konu şikebahçe olursa zor dediğinizi duyar gibiyim)
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Ey gidi Halit Şahin kardeşim bunca emek verdin onuru yerle bir olmuş Trabzon'dan kalktın adalet aramak için külliyenin önünde günlerdir bekliyorsun, emeğine kurban ama bu camia için değmez.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ey gidi Halit Şahin kardeşim bunca emek verdin onuru yerle bir olmuş Trabzon'dan kalktın adalet aramak için külliyenin önünde günlerdir bekliyorsun, emeğine kurban ama bu camia için değmez.
                            Sedat Pekercilerden ve beyaz kefenlilerden başka ne beklersiniz?
                            Yazık oluyor Halit kardeşimin emeğine
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Afrika’nın güneyinde bulunan Malawi’de komedi filmlerini aratmayacak bir şike olayına şahitlik etti.
                              ESPN’in haberine göre Malawi alt liglerinde yer alan Nchalo United ile Chitiba United arasında oynanan kupa maçında orta hakem Aziz Nyirenda, yardımcıları Limbani Chisambi ve Stephano Gomani ile dördüncü hakem Jimmy Phiri, Nchalo United’ın maçı kazanması için 20 dolar karşılığında anlaşıp maç öncesi 20 dolar aldı. Ancak maç şike görüşmesinde anlşıldığı gibi Nchalo üstünlüğü ile tamamlanmayıp 1-1 sonra erdi. Penaltı atışlarına giden mücadelede parayı verdiği öne sürülen Nchalo United, kupadan elendi.
                              Maç istenildiği gibi sona ermeyince Nchalo United yetkilileri şike parasını geri istedi. Ancak maçın hakemleri aralarında sadece 15 dolar toplayabildiler. Bunun üzerine Nchalo yetkilileri şikayette bulununca şike olayı açığa çıktı.
                              Malawi Hakem Birliği,olayların ardınan maçın dört hakemine ömür boyu men cezası verildiğini açıkladı. Malawi Ulusal Hakem Birliği Genel Sekreteri Chris Kalichero, ‘Böyle bir suç işleniyorsa, sonuç istediğimiz gibi olmasa da, ömür boyu men cezası gerekir’ dedi.
                              Yardımcı hakemlerden Chisambi ise ‘Yanlış bir şey yapmadım. Hiç para almadım. Hakemlik kariyerimin böyle sona ermesi çok acı’ açıklamasını yaptı.
                              Nvhalo United takımının dosyası hakkında ise henüz karar verilmedi.

Sahaya yansımamış işte ne ceza veriyorsunuz adamlara
                              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• O kupa Trabzonspor'un

alınteridir
                                emeğidir
                                mücadelesidir

zamanı bilinmez
                                ama
                                verilmelidir
                                verilecektir
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR