İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
cok kötü kokular gelior renkdaslarim.patron yine konustu.patron türk futbolu mezarlika gönderdi.hadi hepimize gecmis olsun.yaziklar olsun.ben kanser olmusum zaten.türk futbolu hic bir zaman düzelmicek.bitmis artik.ben trabzonsporumu bilirim,baska her hangi takim bilmem.trabzonsporum olmasa ben yasayamam.aziz yildirim halen rahat.acaba niye.bu dünyada birseyler cok garip.allah sonumuzu hayir etsin.siz rahatsiniz demeki,ben hic rahat degilim.
Yorum
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence konu kapatılsın artık. zira kapatıldı gitti mevzu zaten
Bizim icin Önce Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence konu kapatılsın artık. zira kapatıldı gitti mevzu zaten2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Fetocu Benfica [emoji3]
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi. Şu mesajınızı okuyunca önce kahkaha attım sonra da ülkemizden buna bile inanacak ciddi bir kesimin olacağını düşünerek üzüldüm.
Şike davasını fenerin gümbür gümbür geldiğini gören Barcelona ve Bayern Münih lobisi başlattıvs. gibi safsatalar ve bunlara inananlar aklıma geldi...
Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
FIFA şikecilere ve uzantılarına ceza vermezse hiçbir inandırıcılığı kalmaz ve rüşvet aldığı şüphesi uyandırır.
Küme düşürme, puan silme vs. her türlü cezayı vermeli
Ancak kupamızın verilmesi zor olabilir (Reis ve tffenerasyonu o sezonu şampiyonsuz tescil eder, yine de bize kupayı vermez)
Sonuçta kupamız verilse de verilmese de 2010-2011 sezonu şampiyonu belli, TRABZONSPOR
FIFA şikecilerin cezasını onasın, küme düşürsün (ilk tercihimdir) veya epey bir puanını silsin, bunlar benim için kupadan daha önemli
Tertemiz, şerefli, gururlu, alınterili, 82 puanlı Trabzonspor tenekeye tamah etmez, gerekirse sembolik bir kupa yaptırır, müzemize koyarız
Şunu da söyliyim, FIFA bahsettiğim cezaları verirse, Şampiyonlar ligine davet ettiği Trabzonspor'a kupasının verilmesi telkininde de bulunabilir veya biz bunu koz olarak kullanıp gerekli makamlara başvurup 2010-2011 sezonunu lehimize tescil ettirebiliriz diye de düşünmekteyim.
Haydi FIFA
Şu işi uzatma2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence konu kapatılsın artık. zira kapatıldı gitti mevzu zaten1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Hurriyet gazetesi bugun gokselin şikeden gozaltina alindiginda nasil serbest kaldigini itirafcinin agzindan yazmis..emir pensilvanyadan gelmis serbest kalmasi icin..dusunun kumpasi yapan onlar serbest biraktiran yine onlar yersen!!!En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 21.09.2017, 13:48.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHurriyet gazetesi bugun gokselin şikeden gozaltina alindiginda nasil serbest kaldigini itirafcinin agzindan yazmis..
Tek ve son yol FIFA
Haydi FIFA2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
edit
En son Bayraktaroğlu tarafından düzenlendi; 22.09.2017, 18:12.TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
TFF, Disiplin Kurulu sevklerini açıkladı. TFF 1. Lig takımlarından Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, Gazişehir Gaziantep İdarecisi Nizamettin Keremoğlu, Gazişehir Gaziantep futbolcusu Elyasa Süme, Manisaspor futbolcusu İsmail Haktan Odabaşı ve Fatih Karagümrük futbolcusu Gökhan Sazdağı 'müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmesi' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
İşte Disiplin Kurulu sevkleri açıklaması:
1- GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL Kulübü'nün 14.05.2017 tarihinde oynanan MANİSASPOR-ŞANLIURFASPOR TFF 1. Lig müsabakasında "müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 56. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
2- GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL Kulübü idarecisi NİZAMETTİN KEREMOĞLU'nun 14.05.2017 tarihinde oynanan MANİSASPOR-ŞANLIURFASPOR TFF 1. Lig müsabakasında "müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 56. maddesi uyarınca 22.09.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
3- GAZİANTEPSPOR Kulübü futbolcusu ABDULLAH ELYASA SÜME'nin 14.05.2017 tarihinde oynanan MANİSASPOR-ŞANLIURFASPOR TFF 1. Lig müsabakasında "müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 56. maddesi uyarınca 22.09.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
4- GRANDMEDICAL MANİSASPOR Kulübü futbolcusu İSMAİL HAKTAN ODABAŞI'nın 14.05.2017 tarihinde oynanan MANİSASPOR-ŞANLIURFASPOR TFF 1. Lig müsabakasında "müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 56. maddesi uyarınca 22.09.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
5- FATİH KARAGÜMRÜK A.Ş. Kulübü futbolcusu GÖKHAN SAZDAĞI'nın 14.05.2017 tarihinde oynanan MANİSASPOR-ŞANLIURFASPOR TFF 1. Lig müsabakasında "müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 56. maddesi uyarınca 22.09.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum