İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Caner Erkin: "Ben Fenerbahçe'de oynarken Kadıköy'de herkesi yeniyoruz sanıyordum. Bu akşam ne olduğunu anladım geçmişimden utandım."
E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCaner Erkin: "Ben Fenerbahçe'de oynarken Kadıköy'de herkesi yeniyoruz sanıyordum. Bu akşam ne olduğunu anladım geçmişimden utandım."
E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCaner Erkin: "Ben Fenerbahçe'de oynarken Kadıköy'de herkesi yeniyoruz sanıyordum. Bu akşam ne olduğunu anladım geçmişimden utandım."ulan yaaa
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Birbirlerine girdikce dökuluyorlar alcaklar once caner sonra bu karaktersiz resmen itiraf bunlar daha neler gorecez bakalim beter olun ulan beter..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Umut fakirin ekmeği...
Neticesi belli bir mücadelenin peşinden gitmek...kendi adıma , en çok da kendime kızıyorum (kahrolası iblis) şu futbola nerden merak sardım o günüme lanet ediyorum...
Dün geceki maçta (Ahmet Çakar müthiş tespitlerde bulundu türk futbolu ile alakalı...) bir kez daha perde arkasındaki karagöz-hacivat oynatıcılarının öksürme sesi ni duyduk...(aaa arkada bir amca mı var diye meraklandı sahne önündeki çoçuklar, yok dedi annesi , bak hacıvat yine zırlavılıyor...heee dedi çocuk anlamsızca ve tiyatroyu seyre daldı istemsizce....)
Nasıl bir efsuna dalmak...Haftaya kimle oynuyoruz???, bu sefer....''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinan Engin denen (kufurler silsilesi) canlı yayında şike itirafında bulunuyor kimseninin sesi soluğu çıkmıyor! Nasıl bir ülkedir burası!
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz Yıldırım ve tüm yöneticiler bugün çıkıp şike yaptıklarını itiraf etseler,açık açık evet biz şike yaptık deseler yine de birşey değişmez.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFifa ne zaman kararını açıklar? Bizimkiler PR çalışması için neyi bekliyor?
bizimkiler PR çalışması yapabilirmi sence ?
kendi istekleriyle rızalarıyla
izin alınmadan PR falan yok , trabzonspor un menfaati falan da hikaye
az biraz mantıklı düşünün
az biraz ortamı okuyun
şike falan yok artık , bitti , kaçtı o tren
camia bu yolu seçti bu kadar basit
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum