Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bakalım şimdi ne nane yiyecekler?
    Sahaya yansitmazlar olur biter..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Caner Erkin: "Ben Fenerbahçe'de oynarken Kadıköy'de herkesi yeniyoruz sanıyordum. Bu akşam ne olduğunu anladım geçmişimden utandım."

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Caner Erkin: "Ben Fenerbahçe'de oynarken Kadıköy'de herkesi yeniyoruz sanıyordum. Bu akşam ne olduğunu anladım geçmişimden utandım."

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Serefsizler ucu kendine dokununca mi acmis gozunu..alayi bunlarin kolpaci yesinler birbirlerini beter olsunlar..

Yorum

• Sedat peker pankartının açıldığı bir şehire kupa gelmez. şehir kimlerin elinde görüldü. Şike için tt çalışmasına reisten korkup destek veremeyen bir yönetim var. Bunlar ancak marketten kupa bardağı alır.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Caner Erkin: "Ben Fenerbahçe'de oynarken Kadıköy'de herkesi yeniyoruz sanıyordum. Bu akşam ne olduğunu anladım geçmişimden utandım."
              Gerçekten bunu demis mi ? ulan yaaa
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Birbirlerine girdikce dökuluyorlar alcaklar once caner sonra bu karaktersiz resmen itiraf bunlar daha neler gorecez bakalim beter olun ulan beter..

Yorum

• 96 içinde itirafları gelmişti şimdide dökülüyorlar ama burası normal bir ülke değil yani adalet güce göre o yüzden geniş geniş konuşuyorlar sinan engin itiraf etmiş ama hiç bir halt yapılmayacağını biliyor o kadar rahat adam.

bunların bir bedeli mutlaka olacak
                  sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Umut fakirin ekmeği...

Neticesi belli bir mücadelenin peşinden gitmek...kendi adıma , en çok da kendime kızıyorum (kahrolası iblis) şu futbola nerden merak sardım o günüme lanet ediyorum...

Dün geceki maçta (Ahmet Çakar müthiş tespitlerde bulundu türk futbolu ile alakalı...) bir kez daha perde arkasındaki karagöz-hacivat oynatıcılarının öksürme sesi ni duyduk...(aaa arkada bir amca mı var diye meraklandı sahne önündeki çoçuklar, yok dedi annesi , bak hacıvat yine zırlavılıyor...heee dedi çocuk anlamsızca ve tiyatroyu seyre daldı istemsizce....)

Nasıl bir efsuna dalmak...Haftaya kimle oynuyoruz???, bu sefer....
                    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Sinan Engin denen (kufurler silsilesi) canlı yayında şike itirafında bulunuyor kimseninin sesi soluğu çıkmıyor! Nasıl bir ülkedir burası!
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sinan Engin denen (kufurler silsilesi) canlı yayında şike itirafında bulunuyor kimseninin sesi soluğu çıkmıyor! Nasıl bir ülkedir burası!
                        Aziz Yıldırım ve tüm yöneticiler bugün çıkıp şike yaptıklarını itiraf etseler,açık açık evet biz şike yaptık deseler yine de birşey değişmez.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aziz Yıldırım ve tüm yöneticiler bugün çıkıp şike yaptıklarını itiraf etseler,açık açık evet biz şike yaptık deseler yine de birşey değişmez.
                          Aykut da Aziz de zaten itiraf etti her şeyi bu ülkede hiçbir şeye güven kalmadı her şey gün geçtikçe daha kötüye doğru gidiyor.
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• trabzon şehri şike hakkında çok güzel cevap verdi

Yorum

• Fifa ne zaman kararını açıklar? Bizimkiler PR çalışması için neyi bekliyor?
                              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fifa ne zaman kararını açıklar? Bizimkiler PR çalışması için neyi bekliyor?
                                bütün samimiyetimle soruyorum ciddimisin bu mesaj da ?

bizimkiler PR çalışması yapabilirmi sence ?
                                kendi istekleriyle rızalarıyla
                                izin alınmadan PR falan yok , trabzonspor un menfaati falan da hikaye

az biraz mantıklı düşünün
                                az biraz ortamı okuyun

şike falan yok artık , bitti , kaçtı o tren
                                camia bu yolu seçti bu kadar basit

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X