Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben Sadri Başkan'ı yanlış transfer politikalari yuzunden eleştirmiştim ancak kişilik olarak on numara biridir benim icin. Yerel basın alkollü halde canlı yayina cikiyor iftiralarinda bulunurdu. Simdi o kitlenin yaptiklari ortada.
    Sanırım yanlış kurdum cümleyi "Kendi kendini bitirdi. En azından bizim içn." derken Güneş'ten bahsediyordum.

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    rize siyasi yapısı gereği düşmeyi hakediyor futbolu bırakalım. resmen suudi arabistan 2 olmuş. karadenizin yüz karaları.
    rizeliler genelikle trabzon ve artvin düşmanıdır. tarih boyunca böyle olmuşlardır.
    Doğukan Rizeliler diye genelleme yaparak maksadımızı aşmasak diyorum kardeşim. Ben öyle Rizeliler tanıdım ki bir çok Trabzonlu'dan daha has Trabzonsporlu ve dik duruşlu.
    En son My tarafından düzenlendi; 05.06.2017, 23:54.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Öyle deme hocam öyle deme. Yarin Günes gelse bize(Allah yazdiysa bozsun), onu ciceklerle karsilayacak buyuk bir kitle var.
      O tiplerin olmadığını iddia etmeyeceğim,var çünkü ŞG'nin etrafında ondan geçinen bazı asalak tipler var,Allah onları ıslah etsin ama ŞG bu yaptıkları ile Trabzonspor kapısından içeri adımı atamaz.
      Sadri Şener gibi değerli birisi ŞG için söylenmesi gereken her şeyi açık açık söyledi,para için satmayacağı değer yok.

rizeliler genelikle trabzon ve artvin düşmanıdır. tarih boyunca böyle olmuşlardır.

Sen niye böyle ergen ergen yorumlar yapıyorsun?
      Rizeli olup,Rizespor'u tutan samimi dostlarımızın üzüntüsünü anlıyoruz ve biraz sakin kafayla düşündüklerinde tescilli şikeci takımların etkisinde kalarak yanlış yaptıklarını onlar da anlayacaktır.
      Trabzonspor İstanbul etkisinde kalmayan,kendi şehrini destekleyen her Anadolu takımının yanındadır,Trabzonspor'un tarihsel misyonu budur.Bu gerçekliği hiç bir saha sonucu etkilemeycektir.
      En son sasone tarafından düzenlendi; 06.06.2017, 01:54.
      • Memento mori

Yorum

• kulüp FIFA´ya derhal basvurmadikca bu saldirilar devam edecektir

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Başlığı ziyarete gelen ar damarı çatlamış şerefsizler,
          Trabzonspor dan size mesaj var.

Şahane
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• "Futbolu bırakırım ama şerefime, aileme laf söyletmem. Öyle haber yapamazsın! Patronun Demirören. Sen federasyon başkanının gazetesindesin ya! Federasyon başkanı değil mi senin başkanın. Seni uçağa alanın a.... k...."

Arda döktürmüş.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "Futbolu bırakırım ama şerefime, aileme laf söyletmem. Öyle haber yapamazsın! Patronun Demirören. Sen federasyon başkanının gazetesindesin ya! Federasyon başkanı değil mi senin başkanın. Seni uçağa alanın a.... k...."

Arda döktürmüş.
              Şikeci başı azize tff hep fetöcü bunların alayı örgüt diyor ses yok,
              Arda sizin güvendiğiniz y.d in amk diyor ses yok,
              biz diyoruz ki siz komple ahlaksızsınız ses yok,

laf nereye geliyor
              kısa ve net,
              ''ar damarı çatlamış bu alçakların''
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şikeci başı azize tff hep fetöcü bunların alayı örgüt diyor ses yok,
                Arda sizin güvendiğiniz y.d in amk diyor ses yok,
                biz diyoruz ki siz komple ahlaksızsınız ses yok,

laf nereye geliyor
                kısa ve net,
                ''ar damarı çatlamış bu alçakların''
                Şike sürecinden bu yana düşmanlar
                Bundan sonra olsalar ne yazar
                Hadi FIFA kes şu ahlaksızlar ordusunun sesini
                Bitir şu 6 yılık rezilliği ve beklentimizi
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "Futbolu bırakırım ama şerefime, aileme laf söyletmem. Öyle haber yapamazsın! Patronun Demirören. Sen federasyon başkanının gazetesindesin ya! Federasyon başkanı değil mi senin başkanın. Seni uçağa alanın a.... k...."
                  Arda döktürmüş.
                  Her canlı "haksızlığa uğrayınca, yani emeği ekmeği dişisi yavruları tehdit edilince" nasılda bir anda vahşi köklerine dönüyor.
                  Canlılar arasında bir tek insanoğlu bir başkasının hakkı için mücadele içine giriyor.

Sevgili Arda'ya yaptığından dolayı asla kınamıyorum. Milli takımı takip etmediğim için konuyu bilmiyorum ama Tüpçü taifesi ve de FeTe'nin olduğu yerde Arda kuvvetle muhtemel belki de yüzde bir milyon haklıdır... Ama spor camiasındaki herkes kendi hakkı için gösterdiği tavrı, bir başkası içinde göstermediği sürece yaptıkları benim gözüm de basit bir şov, insanlıkları da yarım kalacaktır.
                  .
                  Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                  .

Yorum

• Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evvela içerdeki pislikleri temizlemek lazım. Sırtımızı dönüyoruz dost diye, sırtımızdan bıçaklıyorlar. İçerde, Fifa'ya başvuruyu bile engellemeye çalışan kaç sütü bozuk vardır Allah bilir. Trabzonspor başarılı olamıyorsa sorumlusu da işte bunlardır. Biz adım attıkça onlar çelme takmaya çalışıyorlar.
                      Muharrem UstaOnaylanmış hesap [MENTION=10226]uSta[/MENTION]Muharrem 7 dk.7 dakika önce

Biz ..........'riçok yanlış yerde aramışız !"Küçük olsun benim olsun" out.Şimdi yeni moda..."Benim değilse kara toprak olsun".

iyi giydirmiş başkan. gerçekleri gördü sonunda.

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arda döktürmüş.
                      Arda'yı sevmem ama ne yapsa bunlar hakediyor. Arda haksız da olsa bunlara az bile.

Yorum

• Üstteki foto da giray da olaymış tam süper olurmuş ama eşşek değil ya anlamıştır kendine de söylendiğini

Yorum

• Arda umarım geri adım atmaz hatta daha da fazla konuşur. Ne varsa eteğinde döker. Aferin çocuk 20 yaşındayken sevmiştim seni şimdi o çocuktan geriye birşeyler kaldığını gördüm.

Yorum

• bugün de FIFA´ya basvurulmadi

Yorum

• şikeyi temizlemek için demirören'i başkan yaparsanız, böyle bir milli takımınız olur. bunun dibi yok, inşallah daha da rezil olursunuz. hiç istifa falan da yok ha, nasıl bir ortamda büyümüşler anlamadım, hiç sorumluluk almak yok. dokunduğu her yeri yıkıyor hala daha koltukta.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şikeyi temizlemek için demirören'i başkan yaparsanız, böyle bir milli takımınız olur. bunun dibi yok, inşallah daha da rezil olursunuz. hiç istifa falan da yok ha, nasıl bir ortamda büyümüşler anlamadım, hiç sorumluluk almak yok. dokunduğu her yeri yıkıyor hala daha koltukta.
                                Bu ülkeyi milli takım olarak temsil ediyorlar işte, bir fark yok.
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X