İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş Trabzon'dan ayrıldıktan sonra Bursaspor'a gitmiştir ve o dönem de Bursa şikecilere karşı dik duruşunu sergilemiştir. Şenol Güneş'in Trabzon'dan ayrılıp şikeci bir takıma gitmemiştir.Şenol Güneş başarılı bir teknik adam ve önünde engelleri bulunmayan bir takım her zaman çalıştırmak ister.Trabzon'da şike sürecinde belki de en fazla mücadele veren biriydi.Malesef arkasında durmadılar.Türk futbolunda önemli bir yere sahip böyle bir kişiye tribünlerden ağza alınmayacak derecede yapılan küfürler bir Trabzon taraftarına yakışmıyordu.Bu yüzden Şenol Güneş'i hiçbir zaman suçlayamam.Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikecilerin çocuğu ümit maç sonu Şenol hoca için şunları söylüyor,
''Hayatında hiç şampiyonluğu yoktu,bu yaştan sonra belki üst üste 2 şampiyonluk görecek,bunu kaldıramıyor olabilir. Kolay değil bu,70 yaşında İstanbula gel,şampiyonluk gör. Tüm Türkiye onun şivesiyle,giyimiyle,saçıyla dalga geçerken ben ona sahip çıktım''
Neymiş Şenol Güneş hiç şampiyon olamamış,
arkadaş bu kadar mı olur,
hepten mi sattınız onurunuzu şerefinizi,
hep mi bi yerlere yalakalıkla geçecek ömrünüz,
hep mi birilerinin kulu köpeği olacaksınız,
sen adam olmayı hiç düşünme,
aynen bu karakterle devam et,
azize sana şikebahçede hocalık verecek
temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp
öne sürmek istemem ama
bu ifade zaten Şenol'a ait
Yorum
-
İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonuçta birinci dereceden şikeden mağdur olmuş bir hocanın "şike yapma fıtratına ve geçmişine sahip bir kulübe" gitmesinde bir şey yok diyorsan yakında seni fenerbahçe formasıyla da görebiliriz herhalde ?Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Yorum
-
İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜ. Özat denen çok (!) hücrelinin ne dediğini umursayacak vaktimiz yok.
İt ürmeye, kervan yürümeye devam edecek..
Sabırla beklemeye devam.
Umarım FIFA süreci bu yıl biter. Hatta sezon açılmadan düşürsünler hırsızları, seneye PTT Liginde başlasınlar.
2018'e de bekleyerek girmek istemiyorum.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Kupa gaspçıları yine Trabzona gidip tertemiz kulübümüzün tertemiz atkısını boyunlarına takıp boş vaadlerde bulunmuşlar içimizden tek bir kişi bile ''kupamız nerede?'' diye sorma cesaretinde bile bulunamamış! hoş gerçi bundan bir kaç yıl önce küçük bir kız çocuğu ''kupamızı ne zaman vereceksiniz? diye sormuş ve ''siz kupayı haketmediniz ki!'' cevabını almıştı benim de 16 Nisan'da o cevaba vereceğim bir cevap var ben o günü bekliyorum şahsi olarak o gün onlara asıl hakettiklerini vereceğim.
Fifa'da gırtlağına kadar yolsuzluğa ve şikeye bulanmış bir kurum bu kurumdan lehimize bir karar çıkacağını sanmıyorum bizim büyükbaşlar orayı da bağlamışlardır infantino boşuna gelmedi buralara.Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
Yorum
-
dostlar kulüp fifaya başvurdu mu ? kaçırdığını birşey var mı ?
O ruh geri gelecekEn son tanjugunduz tarafından düzenlendi; 04.04.2017, 11:38.bu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonuçta birinci dereceden şikeden mağdur olmuş bir hocanın "şike yapma fıtratına ve geçmişine sahip bir kulübe" gitmesinde bir şey yok diyorsan yakında seni fenerbahçe formasıyla da görebiliriz herhalde ?
Yorum
-
İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam artık kimseye acıyacak ve duygu sömürüsü yapacak halim kalmadı.Trabzon insanının mağduriyeti ve kupa mücadelesi de bana inandırıcı gelmiyor.Kendi içinde tutarlı, siyasetçisi,sporcusu işadamı bu davaya sahip çıksaydı sonuna kadar evet diyebilirdim.Şenol güneş ismine gelince bence Trabzon taraftarı onu ağzına bile almasın çünkü çok büyük bir adam benim nazdimde.Nereye gittiği önemli değil ister 3. lige, ister şampiyon takıma ister şikecilere..Düzen böyle değil mi? Paranın satınalmayacağı hiçbişey yoktur. Keza bizimkiler de öyle Cumhurbaşkanı kente geliyor bir allah'ın kulu kupayı soramıyorsa boşverin gitsin...2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam artık kimseye acıyacak ve duygu sömürüsü yapacak halim kalmadı.Trabzon insanının mağduriyeti ve kupa mücadelesi de bana inandırıcı gelmiyor.Kendi içinde tutarlı, siyasetçisi,sporcusu işadamı bu davaya sahip çıksaydı sonuna kadar evet diyebilirdim.Şenol güneş ismine gelince bence Trabzon taraftarı onu ağzına bile almasın çünkü çok büyük bir adam benim nazdimde.Nereye gittiği önemli değil ister 3. lige, ister şampiyon takıma ister şikecilere..Düzen böyle değil mi? Paranın satınalmayacağı hiçbişey yoktur. Keza bizimkiler de öyle Cumhurbaşkanı kente geliyor bir allah'ın kulu kupayı soramıyorsa boşverin gitsin...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum