Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• haber değeri taşımıyor bu olay. sonuçta adam köpeği ısırmadı, köpek adamı ısırdı!!
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Neymiş oyunculara transfer teklifi yapmış
      Haftaya bir daha gidecekmiş, yine yaparmış

Erman Hoca verdi veriştirdi, sen kimsin lan diye bağırdı defalarca (sahte raporla askerden kaçtın diye de eleştrdi)
      Bu adama işlem yapmazlarsa hakim, savcı, başbakan, cumhurbaşkanı bile tokatlar dedi
      Turgay DEMİR de bu adamın ruh sağlığı bozuk, toplum için zararlı biri dedi
      Fenerli Gürcan da çok kızdı azize

Bu adamın g.tünü kaldıranlarda kabahat
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Bakan Nabi Avcı'yla görüştükten sonra makamdan ayrılırken, "a...k... böyle bakanlığın, devletin a...k..." diyene sen devlet olarak haddini bildirmezsen başkan tokatlamaya da başlar. Helal olsun azize, az bile yapıyor...
        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Ülke de sporda olsun başka şeyde olsun bi Erman var. öbürleri hep yalaka

Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Bu hayata Aziz Yıldırım olarak gelmek vardı.

Her şey serbest...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu düzeni kuranlara yazıklar olsun.
              Çektiğimiz sıkıntıların mislini yaşasınlar, gülemesinler, uyku uyuyamasınlar

Açık ve net söylüyorum: Devlet başkanımızın 1 numaralı adamına bir Allah'ın kulu hiçbir şey yapamaz.

Piyasada Disiplin Kuruluna sevk edildi muhabbetlerinide ellerinde viskilerini yudumlayarak ve hunharca gülerek takip ediyorlardır.
              Tabi bu durumun farkında olanlarda kendim dahil gülüp geçiyoruz...
              Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Spor Toto Süper Lig'de gözler 31. haftada oynanacak Başakşehir-Gençlerbirliği maçına çevrildi. Liderliği kovalayan Başakşehir'e konuk olacak Gençlerbirliği'nde teknik direktör Ümit Özat, Sporx'e olay yaratacak açıklamalar yaptı. Beşiktaş taraftarının 'Maçı Başakşehir'e verecek' iddiaları karşısında Özat, 'Onlar kendilerine baksın 17 dakikada 3'lük oldular' dedi.

Ümit Özat'a katılıyorum.

edit:Katıldığım yegane nokta habere başlık yapılan cümlesidir.
                En son tRaiNer tarafından düzenlendi; 08.05.2017, 21:05.
                Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://www.sporx.com/umit-ozat-sike-...SXHBQ625151SXQ

Ümit Özat'a katılıyorum.

edit:Katıldığım yegane nokta habere başlık yapılan cümlesidir.
                  2010-2011 de şike yokdur diyen zaten şikecinin başda gidenidir. bıraksın bu işleri şikeci camianın şikeci herifi.

Yorum

• İlk olarak Gurbetçi_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2010-2011 de şike yokdur diyen zaten şikecinin başda gidenidir. bıraksın bu işleri şikeci camianın şikeci herifi.
                    Bir de nasil bir beyin ..ciklamasi yasiyorlarsa sike yapan karisini satar gibi laflarla inandirici olacagini saniyorlar tam kepazelik. Bu aciklamadan sonra muhtemen aziz ,sekip, ilhan ve mecnunu arayip ya abi yanlis anlamayin ben size p.....nk demedim, Inandirici olsun diye kamu spotu verdim deyip dötünü yedigim ayaklari cekmistir.

Sent from my VFD 700 using Tapatalk
                    En son ESER tarafından düzenlendi; 08.05.2017, 22:26.

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir de nasil bir beyin ..ciklamasi yasiyorlarsa sike yapan karisini satar gibi laflarla inandirici olacagini saniyorlar tam kepazelik. Bu aciklamadan sonra muhtemen aziz ,sekip, ilhan ve mecnunu arayip ya abi yanlis anlamayin ben size ..zevenk demedim, Inandirici olsun diye kamu spotu verdim deyip dötünü yedigim ayaklari cekmistir.

Sent from my VFD 700 using Tapatalk
                      haha... aynen öyle. hatta eminimki bu sekilde bir telefon konusmalari olacakdirda . untanmaz seref yoksunları

Yorum

• Ulkemizde siyasi otoritenin gucunu bilmeyenimiz yok...
                        Bugun okudugum bir sey aklima getirdi.
                        Belki biliyorsunuzdur, Sedat Peker ve Cakici ile yargitayda olan kararlar bilerek geciktiriliyor diye birsey okudum. Bu adamlari istedikleri gibi kullanma sansi olmasi icin kararlari bilerek geciktiriyorlarmis...
                        Gelin bunun futbol sahnesine bakalim.
                        Fikret Orman ve Muharrem Usta kendi adamlari. Kontrol altindalar...
                        Dursun Ozbek'i tam olarak bilmem ama takimin mali durumu o kadar kotu ki, ellerindeki arazileri (ki bizim siyasi irademiz degerli arazileri cok sever) devlete devir etmekten baska hicbir caresi yok. Aksi durumda GS'yi mali durumdan dolayi batiran adam olarak tarihe gececek.
                        Gelelim sikebahce ve AY'ye. Genel olarak bakildiginda SB taraftar profili (cogunlugu) mevcut hukumete uzak. AY'de bu durumdan guc alarak bagimsiz durabiliyordu. Hukumet kontrol altina alabilmek icin AY'yi takip ettirirken eline bulunmaz bir firsat gecti. Sike yaparken yakaladilar. 6 senedir ise AY artik ellerinde oyuncak. Yargi kararini ne kadar gec verirse ulke icerisindeki kontrolu o kadar mumkun. AY'nin de hapse girmemesi icin elindeki tek guc Sikebahce. Yani anlayacaginiz her iki tarafta hallerinden memnun. AY'nin, MEB ile yapilan anlasma karsiligi olarak Kenan Evren Lisesi'nin arsasinin devredilmemesine bu kadar sessiz kalmasina siz inanabiliyor musunuz? Arada ses cikarmasina bakmayin arada mutlu etmesi gereken SB taraftari var.
                        Ancak bir sorun var, AY'nin sekeri )) Oyle kontrolsuz zamanlarda bu seker cikiyor ki, herkesin hesaplarini gozden gecirmelerine neden oluyor. En son atilan tokat hesaplari biraz degistirmis olabilir. Basaksehir'in korundugu bu kadar ayyuka cikmisken, siyasi irade AY'yi korumak ister mi? Kontrol edebilecekleri bir aday bulduklari anda bence feda ederler... Zaten kendilerince Turkiye'de isin futbol tarafinda dosya kapandi (FIFA Semsiyeyi acacak). Hukuki olarak ipi cekmek zor degil. O nedenle onumuzdeki surecte bu tokatla ilgili olarak verilecek karar, sikede kumpas kararini da etkileyecek bir karar...
                        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                        You'll Never Walk Alone...
                        https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Bu ülkede adalet kelimesi lugatta kalmış maalesef
                          ADALET ZENGİNE VE GÜÇLÜYE VAR BU ÜLKEDE
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Emre Belözoğlu her fırsatta küfrederken hakem ve gözlemci raporunda yok diye işin içinden çıkanlar, Talisca söz konusu olunca hakem ve gözlemci raporunda olmamasına rağmen hukuk kurulunu devreye sokup ceza verme derdindeler. Koskoca şike dosyasını ne hale getirdiler, şimdi de AY tokatlayınca, futbolcular gazeteci dövünce adalet arıyorlar
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Emre Belözoğlu her fırsatta küfrederken hakem ve gözlemci raporunda yok diye işin içinden çıkanlar, Talisca söz konusu olunca hakem ve gözlemci raporunda olmamasına rağmen hukuk kurulunu devreye sokup ceza verme derdindeler. Koskoca şike dosyasını ne hale getirdiler, şimdi de AY tokatlayınca, futbolcular gazeteci dövünce adalet arıyorlar
                              Azına beynine sağlık, çok güzel
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Ağzına beynine sağlık, çok güzel yazmışsın
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma