İlk olarak My tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngelim açılmış.. Öncelikle beni engelleyen çok değerli rizeli düşmanı arkadaş kimse hakkımi helal etmiyorum.. Malum maç sayfasında sadece beni gördü.
Herneyse korktuğum başıma geldi. Trabzonspor kendi kendini bitirdi bunu herkes iyi biliyor. Yinede sonuna kadar 2010 2011 kupasini almak için kovalar inşallah alırız ama artık basvurmaz bile. Ayrıca türkiye de daha şampiyonluğun s sini göstermezler. Görüyoruz yorumcuları istifa edenleri vb.. Cikip çatır çatır trabzonspor gibi oynasaydı şimdi ayakta alkışlanırdi..
Rizespor un düşmesine inanin trabzonsporun bu duruma düştüğü duruma üzüldüğüm kadar üzülmedim.
Olacakları diyeyim Ersun Yanal i feda edecek başkan. Bunu ister istemez yapacak. Yakındır. Umarım herşey güzel olurBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İbrahim Ertürk'ün sitemleri, Atilla Dilaver'in yazdıkları... çok ta hoşnut değil millet. Ortak fikir gerektiği gibi mücadele edilmiyor. Oooooofff offfff...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Ibrahim Ertürk†@ibrahimertuerk 13 sa.13 saat önce
Üzülerek tespit ediyoruz ki namus davası dediğiniz şike mücadelemizin maddi olarak bir futbolcuya verilen imza parası kadar değeri yokmuş
Ve o zaman bana; İbrahim Avrupa'da iyi avukatlarla çalışmalıyız. Avrupa'da lobi çalışmalarına önem vermeliyiz." demişti.
Merak ediyorum Aralık 2015'den bugüne kadar Avrupa'da bir lobi çalışması yapılmış mıdır? Kulübümüz bu iş için bir bütçe ayırmış mıdır?
Ne ise şimdilik bu kadar yazayım. Namus davası TS yönetimlerinin vermeye çalıştığı gibi verilmez.Elinden alınan ekmek böyle geri alınmaz
İleri ki günlerde bu şike mücadelesi (!) hakkında benim de hoşuma gitmeyen bazı konuları değinme hakkımı saklı tutma şartı ile bugünlük yeter
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
1-Futbol Federasyonu, UEFA Etik, Kontrol ve Disiplin Komitesi, UEFA Temyiz Kurulu, CAS ve İsviçre Federal Mah tespit ettiği şikeyi yok saydı
2- TFF şikeyi görmezden gelirken bir çok yasayı ihlal ederek suç işledi.Yüce Türk Yargısı film izler gibi izledi bu cürümleri.
3- Dicle kenarında kaybolan koyunun sorumlusu olduğunu söyleyenler, bu suçlar işlenirken seyretmedi, suçu teşvik etti.- Maalesef.-
4- Türk yargısını ve TFF'yi baskı altına alıp hukuku katlettirenlerin Avrupa'da rahat durmayacağını görmek için cüzü miktarda beyin kafi idi
5- Dünyadaki bütün mercilerden FENERBAHÇE ŞİKE YAPMIŞTIR, TRABZONSPOR TERTEMİZDİR kararını aldıran hukukçular, defalarca ikaz etti.
6- "Avrupa'daki mercilerin sorumluluğu -çeşitli nedenlerle- üzerinden atmasına izin verilmemelidir.Bunun yolu da kamuoyu baskısıdır."
7- "Avrupa'da bir p&r firmasıyla anlaşıp Dünya'ya KESİN OLARAK TESPİT EDİLEN ŞİKENİN YAPTIRIMLARINDAN KAÇINILDIĞI anlatılmalıdır."
8- (7. ve 8. cümledeki) ifadeleri, son 3 Trabzonspor başkanına gerekçeleri ile anlattım, söyledim.Hiçbiri dikkate almadı ya da alamadı.
9- Ve UEFA -isteyerek- zamana yaydığı süreci, "bana ne siyasilerinizle çözün" diyerek ISMARLAMA KARARINI VERDİ.
10- İş işten geçmemişti, CAS'a giderken Dünyayı bilgilendirelim dedik.Yine dikkate alınmadı.Ve CAS 2'ye 1 karar verdi.
11- Bari FIFA hamlesinde yapın dedik.Yine yapılmadı veya yapılamadı.Yapılacak iş çok kolay ve çok ucuz; ama çok etkiliydi.
12- Anlaşılacak uluslararası iyi bir p&r firması bugün Zürih'te bir basın toplantısı düzenleyecekti.
13- Futbol ülkelerinin (Brezilya'dan Çin'e) etkili futbol medyalarının temsilcileri çağrılacak, hukuk katliamı belgeleriyle anlatılacaktı.
14- Yapılacak basın toplantısının Dünya futbol gündemine girmesi sağlanacaktı.Bu şekilde dikkatler disiplin kurullarında toplanacaktı.
15- Disiplin kurullarındaki üyelerin hukuku katledecek bir karar almaları futbol kamuoyunun takibi ile önlenecekti.
16- Bu yöntemin maliyeti Trabzonspor'un bu transfer sezonunda bir menajere vereceği ücret kadar bile olmayacaktı.
17- Peki bunun yerine ne yapıldı ?Bir kaç yönetici arkadaşımız İsviçre'ye gitti, FIFA binasının önünde fotoğraf çektirdi, geldi.
18- Taraftara, iç kamuoyuna bir mesaj verdiler.ALLAH AŞKINA; TÜRKİYE'YE ANLATACAĞIMIZ NE KALDI ?İç kamuoyuna mesajın anlamı nedir ?
19- Ez-cümle: ŞİKE MÜCADELESİNİN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL -SIRASIYLA- TRABZONSPOR, TS CAMİASI VE TRABZON'DUR.Bunu 1 kez daha bugün gördük.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İbrahim Ertürk'ün sitemleri, Atilla Dilaver'in yazdıkları... çok ta hoşnut değil millet. Ortak fikir gerektiği gibi mücadele edilmiyor. Oooooofff offfff...
baskan twitterdan takipi birakti diye bizde kulübü destegi birakirizlan tehdit eden biri
baslarda Trabzonspor icin mücadele verdigini düsündügümüz bir cok kisinin söhret pesinde oldugunu sonradan görüyoruz
eskiden ender kuyumcu, gökhan dinc gibi isimlerde vardi, büyük katkilarida oldu ama yol sahsi hedeflerinden saptiginda konuyu baltaliyorlar bence
atilla dilaver ve hakan orhan gibi isimler hickimse tanimazken bugün kulüpte iktidar olma pesinden kosan insanlara büründüler
hakan orhan haber sitesinlen bu söhreti parayada cevirdi
bu adalet savasimizda sahsi karsilik bugüne kadar istemeyen 2 kisi gördüm
erdem egemen ve nusret yilmaz
ben bu 2 adamin yolundan giderim
birazda baskan, cok seyi kullansada sike davasini hicbir zaman materiyellestirmedi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIbrahim Ertürk†@ibrahimertuerk 13 sa.13 saat önce
Üzülerek tespit ediyoruz ki namus davası dediğiniz şike mücadelemizin maddi olarak bir futbolcuya verilen imza parası kadar değeri yokmuş
Ve o zaman bana; İbrahim Avrupa'da iyi avukatlarla çalışmalıyız. Avrupa'da lobi çalışmalarına önem vermeliyiz." demişti.
Merak ediyorum Aralık 2015'den bugüne kadar Avrupa'da bir lobi çalışması yapılmış mıdır? Kulübümüz bu iş için bir bütçe ayırmış mıdır?
Ne ise şimdilik bu kadar yazayım. Namus davası TS yönetimlerinin vermeye çalıştığı gibi verilmez.Elinden alınan ekmek böyle geri alınmaz
İleri ki günlerde bu şike mücadelesi (!) hakkında benim de hoşuma gitmeyen bazı konuları değinme hakkımı saklı tutma şartı ile bugünlük yeter
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-Futbol Federasyonu, UEFA Etik, Kontrol ve Disiplin Komitesi, UEFA Temyiz Kurulu, CAS ve İsviçre Federal Mah tespit ettiği şikeyi yok saydı
2- TFF şikeyi görmezden gelirken bir çok yasayı ihlal ederek suç işledi.Yüce Türk Yargısı film izler gibi izledi bu cürümleri.
3- Dicle kenarında kaybolan koyunun sorumlusu olduğunu söyleyenler, bu suçlar işlenirken seyretmedi, suçu teşvik etti.- Maalesef.-
4- Türk yargısını ve TFF'yi baskı altına alıp hukuku katlettirenlerin Avrupa'da rahat durmayacağını görmek için cüzü miktarda beyin kafi idi
5- Dünyadaki bütün mercilerden FENERBAHÇE ŞİKE YAPMIŞTIR, TRABZONSPOR TERTEMİZDİR kararını aldıran hukukçular, defalarca ikaz etti.
6- "Avrupa'daki mercilerin sorumluluğu -çeşitli nedenlerle- üzerinden atmasına izin verilmemelidir.Bunun yolu da kamuoyu baskısıdır."
7- "Avrupa'da bir p&r firmasıyla anlaşıp Dünya'ya KESİN OLARAK TESPİT EDİLEN ŞİKENİN YAPTIRIMLARINDAN KAÇINILDIĞI anlatılmalıdır."
8- (7. ve 8. cümledeki) ifadeleri, son 3 Trabzonspor başkanına gerekçeleri ile anlattım, söyledim.Hiçbiri dikkate almadı ya da alamadı.
9- Ve UEFA -isteyerek- zamana yaydığı süreci, "bana ne siyasilerinizle çözün" diyerek ISMARLAMA KARARINI VERDİ.
10- İş işten geçmemişti, CAS'a giderken Dünyayı bilgilendirelim dedik.Yine dikkate alınmadı.Ve CAS 2'ye 1 karar verdi.
11- Bari FIFA hamlesinde yapın dedik.Yine yapılmadı veya yapılamadı.Yapılacak iş çok kolay ve çok ucuz; ama çok etkiliydi.
12- Anlaşılacak uluslararası iyi bir p&r firması bugün Zürih'te bir basın toplantısı düzenleyecekti.
13- Futbol ülkelerinin (Brezilya'dan Çin'e) etkili futbol medyalarının temsilcileri çağrılacak, hukuk katliamı belgeleriyle anlatılacaktı.
14- Yapılacak basın toplantısının Dünya futbol gündemine girmesi sağlanacaktı.Bu şekilde dikkatler disiplin kurullarında toplanacaktı.
15- Disiplin kurullarındaki üyelerin hukuku katledecek bir karar almaları futbol kamuoyunun takibi ile önlenecekti.
16- Bu yöntemin maliyeti Trabzonspor'un bu transfer sezonunda bir menajere vereceği ücret kadar bile olmayacaktı.
17- Peki bunun yerine ne yapıldı ?Bir kaç yönetici arkadaşımız İsviçre'ye gitti, FIFA binasının önünde fotoğraf çektirdi, geldi.
18- Taraftara, iç kamuoyuna bir mesaj verdiler.ALLAH AŞKINA; TÜRKİYE'YE ANLATACAĞIMIZ NE KALDI ?İç kamuoyuna mesajın anlamı nedir ?
19- Ez-cümle: ŞİKE MÜCADELESİNİN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL -SIRASIYLA- TRABZONSPOR, TS CAMİASI VE TRABZON'DUR.Bunu 1 kez daha bugün gördük.
Bu arada belediye başganımız açıklama yapmış, Trabzonspor haklarını alacaktır falan, filankonuşmuş, seçmenine mesajını iletmiş ve kulağının üzerine yatmaya devam etmiş. Bir şike anıtı vardı ne oldu? Kim sözünü vermişti?
En son alone_6161 tarafından düzenlendi; 04.07.2017, 13:44.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleertürk, dilaver baska hedeflerin pesinde olduklarida ortada
baskan twitterdan takipi birakti diye bizde kulübü destegi birakirizlan tehdit eden biri
baslarda Trabzonspor icin mücadele verdigini düsündügümüz bir cok kisinin söhret pesinde oldugunu sonradan görüyoruz
eskiden ender kuyumcu, gökhan dinc gibi isimlerde vardi, büyük katkilarida oldu ama yol sahsi hedeflerinden saptiginda konuyu baltaliyorlar bence
atilla dilaver ve hakan orhan gibi isimler hickimse tanimazken bugün kulüpte iktidar olma pesinden kosan insanlara büründüler
birazda baskan, cok seyi kullansada sike davasini hicbir zaman materiyellestirmedi
hem ibrahim ertürk'ün hemde atilla dilaver'in temelde ortak zerzenişi bence haklı başvuru sırasında yabancı medyanın ilgisi çekilmeliydi bu bir eksiklik bence. medya baskısı bizim için bir çok olumsuz etkiyi ortadan kaldırabilirdi ama yapılmadı.
sonucu bekleyeceğiz artık cas kararına rağmen istediğimiz bir sonuç çıkmazsa bunu kimseye anlatamazlar işte o zaman bende tamamen taraftarın gazını almak için şov yaptılar, eksik başvuru yaptılar, siyasetin emrindeydiler derim.
böyle olduğunu düşünmek istemiyorum ki inşallah öyle bir durum yoktur ve fifa'ya kararlı bir başuru metni yollamışlardır zira fifa'nın alternatifi yok gözüküyor ama işte hep açık vardır bu açığıda başvuru şeklin ve baskın kapatır.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
Ibrahim Ertürk cok caliskan bir insan.Ara sira Hoffenheim macina gidiyorum ve onu orda görüyorum.Insanlari bilgilndiriyor, bayrak, pankart aciyor falan yani almanlar olan biteni iyi biliyor.Stada giden almanlarin elindeki o el ilanlarini/kagitlari beni cok mutlu etti.Sadece o gün binlerce kisi olan biteni ögrendi.
Saygilar
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleertürk, dilaver baska hedeflerin pesinde olduklarida ortada
birazda baskan, cok seyi kullansada sike davasini hicbir zaman materiyellestirmedi
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada belediye başganımız açıklama yapmış, Trabzonspor haklarını alacaktır falan, filankonuşmuş, seçmenine mesajını iletmiş ve kulağının üzerine yatmaya devam etmiş. Bir şike anıtı vardı ne oldu? Kim sözünü vermişti?
Yorum
-
İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir renktasimiz suan dun itibariyle trabzondan istanbula tff yr yurumuktedir.an itibariyle çarsibaşindadirHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Ibrahim Ertürk†[MENTION=20306]ibrahim[/MENTION]ertuerk 53 dk.53 dakika önce
60 yaşına yanaşmış 2 torun sahibi benim gibi bunaklaşmış biri olmasa FIFA binasına girdiklerini belgeleyecek bir fotoğrafları yok.
Yorum
-
Şimdi bu adamın dediklerinin hiç mi haklılık payı yok?
Ibrahim Ertürk†@ibrahimertuerk 51 dk.51 dakika önce
Bir yerde bir yanlışlıklar var! Ya canımız,ciğerimiz Trabzonspor bizim onu gördüğümüz, yaşadığımız kadar bir şey değil ya da onu yönetenler
TS yönetimi eğer bizim için namus davası olan bir mücadelenin en önemli ayağında FIFA'ya bir gazeteci dahi getiremiyorsa dükkanı kapatalım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum