Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türk futbolunun unutulmaz sağ beki Recep Tayyip Erdoğan..

tayyipfutbol-1.jpg
    "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi okadar sürmez heralde davayı baştan incelemiyorlar sonuçta altı üstü uefanın yetkisi olup olmadığına karar verecekler bu işin daha fıfası var inşallah en kısa sürede karar verirler...
      normalde 10 dakka bilem sürmez ama Türk futbolunun marka değerine zarar vermek istemezler. bunun için ligler bitince açıklarlar
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        normalde 10 dakka bilem sürmez ama Türk futbolunun marka değerine zarar vermek istemezler. bunun için ligler bitince açıklarlar
        Sezon sonu olması daha iyi şimdi refarandum falan var ortalığı karıştırıyorlar deyip bizi yine vatan haini ilan ederler sezon sonu okadar tepki olmaz..

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sezon sonu olması daha iyi şimdi refarandum falan var ortalığı karıştırıyorlar deyip bizi yine vatan haini ilan ederler sezon sonu okadar tepki olmaz..
          hakkımızda hayırlısı...
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• şemsiye monte edilmiş
            açılmayı bekliyor

Rıdvan Dilmen: Ben lige ara verilebilir derken duyum olarak söylemedim. Bir tuzak var.

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçeliler ve halkımız dikkat etsin, sokağa dökmek istiyorlar. Oyuna gelmeyin, tuzağa düşmeyin.

Rıdvan Dilmen: Futbol bir oyundur, alet olmayalım. Bugün F.Bahçe'ye, yarın G.Saray'a... Ben bir şeyler söylemek istiyorum, anlayın.

Rıdvan Dilmen: Tesadüf mü sanıyorsunuz bunları? Ben komplo teoristi, manyak bir adam değilim.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şemsiye monte edilmiş
              açılmayı bekliyor

Rıdvan Dilmen: Ben lige ara verilebilir derken duyum olarak söylemedim. Bir tuzak var.

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçeliler ve halkımız dikkat etsin, sokağa dökmek istiyorlar. Oyuna gelmeyin, tuzağa düşmeyin.

Rıdvan Dilmen: Futbol bir oyundur, alet olmayalım. Bugün F.Bahçe'ye, yarın G.Saray'a... Ben bir şeyler söylemek istiyorum, anlayın.

Rıdvan Dilmen: Tesadüf mü sanıyorsunuz bunları? Ben komplo teoristi, manyak bir adam değilim.
              CAS hadi artık....

Yorum

• CAS'tan müjdelerin ardı arkası kesilmiyor. Al Nassr, Adrian transferi nedeniyle 1.7 milyon euro ödeyecek.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Hey maşallah akıyor resmen

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Akıyo bu akşam masallah

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şemsiye monte edilmiş
                      açılmayı bekliyor

Bunları ne zaman dedi bu şerefsiz
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Akıyor bu akşam maşallah

İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        CAS'tan müjdelerin ardı arkası kesilmiyor. Al Nassr, Adrian transferi nedeniyle 1.7 milyon euro ödeyecek.

Yorum

• Bunları gerçekten dediyse bu şerefsiz bişeyler biliyor belliki, cas şemşiyeyi açıcak az kaldı.

İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şemsiye monte edilmiş
                          açılmayı bekliyor

Yorum

• Cas 2 davayı çözdü, demek ki Trabzonspor dosyaları üzerinde çalışıyor. şike cezaları yakın zamanda açıklanabilir..

Yorum

• Cas sene sonunu beklemez. İnceler, kararını açıklar. Şike sürecinde tek güvendiğim kurum Cas umarım bizleri mutlu eder.
                              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cas 2 davayı çözdü, demek ki Trabzonspor dosyaları üzerinde çalışıyor. şike cezaları yakın zamanda açıklanabilir..
                                arkadaşlar mutluyuz tamam ama gülümsedim yukarıdaki mesaja
                                dosyalar esas numarasıyla ve dava açılma tarihine göre, dosyanın yoğunluğu, türü, dosya kapsamı vs. incelenerek karar veriliyor...
                                hukuk işi ciddi iş, onun dosyası bunun dosyası olmaz. davaların da herbiri farklıdır. her olay kendi içinde kendi delilleriyle değerlendirilir...
                                bizim lehimize 2 dosya karara bağlandı diye diğer dosyamız da olumlu olacak diye bir şey yok.
                                az ayağımız yere bassn. sonra üzülen biz oluyoruz
                                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                                Louis D. Brandeis

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X