Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
normalde 10 dakka bilem sürmez ama Türk futbolunun marka değerine zarar vermek istemezler. bunun için ligler bitince açıklarlarİlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi okadar sürmez heralde davayı baştan incelemiyorlar sonuçta altı üstü uefanın yetkisi olup olmadığına karar verecekler bu işin daha fıfası var inşallah en kısa sürede karar verirler...
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Sezon sonu olması daha iyi şimdi refarandum falan var ortalığı karıştırıyorlar deyip bizi yine vatan haini ilan ederler sezon sonu okadar tepki olmaz..İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenormalde 10 dakka bilem sürmez ama Türk futbolunun marka değerine zarar vermek istemezler. bunun için ligler bitince açıklarlar
Yorum
-
hakkımızda hayırlısı...İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonu olması daha iyi şimdi refarandum falan var ortalığı karıştırıyorlar deyip bizi yine vatan haini ilan ederler sezon sonu okadar tepki olmaz..2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
şemsiye monte edilmiş
açılmayı bekliyor
Rıdvan Dilmen: Ben lige ara verilebilir derken duyum olarak söylemedim. Bir tuzak var.
Rıdvan Dilmen: Fenerbahçeliler ve halkımız dikkat etsin, sokağa dökmek istiyorlar. Oyuna gelmeyin, tuzağa düşmeyin.
Rıdvan Dilmen: Futbol bir oyundur, alet olmayalım. Bugün F.Bahçe'ye, yarın G.Saray'a... Ben bir şeyler söylemek istiyorum, anlayın.
Rıdvan Dilmen: Tesadüf mü sanıyorsunuz bunları? Ben komplo teoristi, manyak bir adam değilim.
Yorum
-
CAS hadi artık....İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşemsiye monte edilmiş
açılmayı bekliyor
Rıdvan Dilmen: Ben lige ara verilebilir derken duyum olarak söylemedim. Bir tuzak var.
Rıdvan Dilmen: Fenerbahçeliler ve halkımız dikkat etsin, sokağa dökmek istiyorlar. Oyuna gelmeyin, tuzağa düşmeyin.
Rıdvan Dilmen: Futbol bir oyundur, alet olmayalım. Bugün F.Bahçe'ye, yarın G.Saray'a... Ben bir şeyler söylemek istiyorum, anlayın.
Rıdvan Dilmen: Tesadüf mü sanıyorsunuz bunları? Ben komplo teoristi, manyak bir adam değilim.
Yorum
-
Bunları ne zaman dedi bu şerefsizİlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşemsiye monte edilmiş
açılmayı bekliyor
Rıdvan Dilmen: Tesadüf mü sanıyorsunuz bunları? Ben komplo teoristi, manyak bir adam değilim.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Akıyor bu akşam maşallah
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCAS'tan müjdelerin ardı arkası kesilmiyor. Al Nassr, Adrian transferi nedeniyle 1.7 milyon euro ödeyecek.
Yorum
-
Bunları gerçekten dediyse bu şerefsiz bişeyler biliyor belliki, cas şemşiyeyi açıcak az kaldı.
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşemsiye monte edilmiş
açılmayı bekliyor
Yorum
-
arkadaşlar mutluyuz tamam ama gülümsedim yukarıdaki mesajaİlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCas 2 davayı çözdü, demek ki Trabzonspor dosyaları üzerinde çalışıyor. şike cezaları yakın zamanda açıklanabilir..
dosyalar esas numarasıyla ve dava açılma tarihine göre, dosyanın yoğunluğu, türü, dosya kapsamı vs. incelenerek karar veriliyor...
hukuk işi ciddi iş, onun dosyası bunun dosyası olmaz. davaların da herbiri farklıdır. her olay kendi içinde kendi delilleriyle değerlendirilir...
bizim lehimize 2 dosya karara bağlandı diye diğer dosyamız da olumlu olacak diye bir şey yok.
az ayağımız yere bassn. sonra üzülen biz oluyoruz"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum