Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk gün söyledim, bundan sonra top Trabzonspor'da.

Taraftar olarak görevimiz organize olarak kulübe bu konudaki ısrarımızı birldirmek.

Rahat bırakmamalıyız, mail ve fax organizasyonu iyi olacaktır.
    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      TV'de falan durum gündeme geldiği zaman gerginlikten ne diyeceklerini şaşırıyorlar, durum ciddi, deniz bitti.

Biz kimsenin kötü durumlara düşmesini istemiyoruz, biz hakkımızı istiyoruz.

Eğer bizim hakkımızı yiyen birileri varsa, cezasını çeksin istiyoruz. Şayet biz birisinin hakkını yediysek, aynısı bizim için de geçerli.

Deliller hukuken geçerli olmasa da muhatapları tarafından kabul edildi, ve davanın düşme sebebi delillerin elde ediliş şekli.

Kısacası kimse şike yok demiyor, CAS da bunun farkında. Sadece usül esastan üstün olduğu için, bu usül ile elde edilen deliller içerik olarak doğru olsa bile hukuki yaptırım uygulanamıyor.

Ama spor yargısında durum farklı. CAS eğer bu durumu istediğimiz şekilde uygulamaya devam ederse bizim için çok sevindirici gelişmeler yaşanabilir.

İstediğimiz sonucu alamazsak FIFA'ya gideriz. Orada istediğimiz sonuç olmazsa da bu sefer FIFA kararına itiraz için CAS yolu açılır diye düşünüyorum. Pes etmek yok. Hak aramak herkesin hakkı. Trabzonspor taraftarı yılmamalıdır. Sürecin uzun olması yanıltmamalı. Büyük bir dava olduğu için süreler uzun sürüyor, emsal teşkil edecek önemli kararlar çıkacak. Dolayısıyla "bu iş bitti" diye bakmak hiçbir şekilde mantıklı değil. Kulübümüzün kurumsal anlamda sürecin peşini bırakmaması için elimizden geldiği kadar etkili kamuoyu talebini oluşturmalıyız.
      İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim gündemimiz İstanbul medyasının ve fb yöneticilerinin ne dediği olmamalı.

Yöneticiler her şeyin farkında başından beri, sadece taraftara ve medyaya çaktırmamaya çalışıyorlar. Zira bunun borsada da bir karşılığı oluyor.

Bu işi hakkıyla bilenler fb yönetimi, Trabzonspor yönetimi, Trabzonspor taraftarı ve bir kısım aklı başında, gerçeklerin farkında fb taraftarıdır. Gerisi boş atıyor, görmezden geliyor.

Bizim gündemimiz Trabzonspor yönetiminin doğru başvuruları hakkıyla yapması olmalı. Eğer bunlar tam anlamıyla gerçekleştirilirse, korkacak çekinecek hiçbir şeyimiz yok.

Şayet "size bir kupa verelim, fazla toz kaldırmayın" , "Trabzon milliyetçi bir şehirdir, ülkeyi sıkıntıya sokmaz" gibi saçmalıklarla yola devam edeceksek futbol izlemenin bir anlamı kalmaz.

Dolayısıyla taraftarlar olarak yönetime öyle bir mesaj vermeliyiz ki, bu şike sürecinde son darbeyi vuracak adımları atsınlar. Toplu bir mail veya telefon organizasyonu olabilir.

Top bence bizim yönetim ve hukuk kurulunda.
      Bu şekilde belirtmiştim.

Böyle bir tehlike olacağı belliydi. Neticede başkan bir işadamı, TFF'yi ve düzeni karşıya almak karşısında tereddütleri olabilir.

Taraftar bu konuda masaya yumruğu vurmalı. Mail, fax, twitter gibi kanallarla sürecin takipçisi olduğumuzu hissettirmeliyiz.

Gidip twitter'da birilerine hakaret edenler hiçbir şeyi çözemez, bu ancak düzgün bir üslup ve haklı talebimizi iletmek ile bir sonuca ulaşır.
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlk gün söyledim, bundan sonra top Trabzonspor'da.

Taraftar olarak görevimiz organize olarak kulübe bu konudaki ısrarımızı birldirmek.

Rahat bırakmamalıyız, mail ve fax organizasyonu iyi olacaktır.
        İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu şekilde belirtmiştim.

Böyle bir tehlike olacağı belliydi. Neticede başkan bir işadamı, TFF'yi ve düzeni karşıya almak karşısında tereddütleri olabilir.

Taraftar bu konuda masaya yumruğu vurmalı. Mail, fax, twitter gibi kanallarla sürecin takipçisi olduğumuzu hissettirmeliyiz.

Gidip twitter'da birilerine hakaret edenler hiçbir şeyi çözemez, bu ancak düzgün bir üslup ve haklı talebimizi iletmek ile bir sonuca ulaşır.
        Harfiyen katılıyorum bi organizasyonla toplu şekilde mail telefon twitt yağmuruna tutmamız lazım kulubu.

Yorum

• FIFA sürecini başlatarak camiayı rahatlatması için twitter'dan başkan ve yöneticilere her gün bıkmadan, usanmadan yüklenmeliyiz.
          Onlar da rahat olmamalı
          Bu rahatsızlığımızı ve mutsuzluğumuzu hissettirmeliyiz
          Mücadeleye devam arkadaşlar, kardeşler
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• şikeciler İsviçre Federal Mahkemesine başvuracaktılar yakın zamanda. Onu bekliyor olmasın bizimkiler?
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• USTA Başkan uyuma
              Davaya sessiz kalma
              Yönetim uyuma
              Sabrımızı taşırma
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Twitterda #Fifayabaşvur gibi bir şey yapıp dikkatlerini çekmeliyiz

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Twitterda #Fifayabaşvur gibi bir şey yapıp dikkatlerini çekmeliyiz
                  Çok doğru.
                  Zaman kaybetmeye tahammülümüz kalmadı
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• FİFA'ya ha diyince başvuramıyorsun..Avukatlarla toplantı yapıp içerik hazırlığı vs yapmak lazım..Benim bir endişem yok..Kulüp gerekeni yapacaktır..Sakin olmakta fayda var..

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Usta yoksa seneye şampiyonluk vaadiyle davadan vaz mı geçiyor?
                      FİFA başvurusu yapılmadığı takdirde ihanet edenler bunun hesabını veremez,böyle bir durumda Trabzonspor un olmazsa olmazı,başarısının lokomotifi olan taraftarını değil şampiyonluk mücadelesine inandırmak Medical Park Arena yakınlarında bile görmeleri hayal olur, Trabzonspor u zaman içerisinde alt liglerde göreceğimiz sıradan bir Anadolu takımı yaparlar.Bugün Medical Park Arena da var olan 30 bin seyirci ortalamasını zirve yaptıran takımın başarılı futbolu değil şike davasında verilen mücadele ve mücadele sonunda gelecek 2010-2011 şampiyonluk kupası hayalidir. Kimse Trabzonspor sevdalılarının bu hayallerini söndürmeye cesaret edemez.

Yorum

• Ülke menfaatleri için davadan vazgeçtik diye açıklama gelirse hiç şaşırmam...
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Kulüp resmi siteden FİFAYA BAŞVURACAĞIZ açıklaması yapmasına rağmen burda yapılan konuşmalar tamamen art niyetli.
                          Pardon da ne yapmaya çalışıyorsunuz?

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sesimizi çıkarınca da ama burda siyaset yapılıyor demeyeceksiniz, ohal var falan diye tehditler savurmayacaksınız, anlaştık mı?
                            Sana burda yap demiyorum git yürüyüş yap git eylem yap git baskanin kapısına yat başka şey et.. Burda birşey olsada hükümete sallasam deyip fırsat kollamayin..Anca burda birbirimizi kırarım.Tekrar mail kampanyası , fax , olan vb. Şey yapılabilir..

Ha tabi yapan olursa tabi taraftar grupları var bana dokunmayan bin yaşasın mantığı.

Yorum

• Sanki muhtarlığa dilekçe yazıyoruz.
                              Ha deyince başvuramazsın FIFA'ya! Amacınız nedir anlamıyorum.
                              Hamiş

Yorum

• Burda kullandığı oya göre hakaret edenler olsun , kullandığım oy yüzünden ben ve benim gibilere gerici ahlaksız diyen olsun..

Bunlara ses çıkarmayın, ama siyaset yapmayın burda gidin başka yerde yapın burda ancak birbirimize düşeriz , tahminim olan kupa gelmez fifaya başvuru baskı olmaz dedim ayrıntısına girmeden.Hemen karalama vb. cevaplar gelmiş.

Yok siteyi tehdit ediyorum kapanır diye..Adama bak ben burda 10 yıldır uyeyim Rize de doğup büyüme me rağmen.Sen daha yeni üye olmuşsun gelip artislik ediyor..Senden sizden o diyenlerden daha çok önemsiyorum takip ediyorum siteyi rahat olun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X