Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herkes hakkını helal etsin.

Ben helal ediyorum.
    Niye ki Hopa'lı abi?Ayrılmasanız bence,burada birlik olunsa,daha güçlü olunsa.
    Bir daha düşünün lütfen.
    Hakkımız helal olsun eğer varsa.
    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herhangi bir sıkıntı yok. Kurallar belli dışına çıkmadığın sürece istediğin ayarı verebilirsin gocunmam. Benim görevim düzen sağlamak, sevmediğimi cezalandırmak değil .
      Forumun yerinde eskiden, kullanıcıların ortak alana yazdığı mIRC çakması bir iletişim kutusu vardı BMN'de, sene çok eski. O zamandan beri buradayım ve gereken refleksleri edindim. Futbolcuya/yöneticiye/belirli bir zümreye/ırka/inanışa sövmek yasaktır ama bazısı sövülebilecek torbadadır, göz yumulur. Şenol Güneş'in soyadını yazmadı diye ceza yiyen de gördüm, Hami'nin 7 sülalesine sövdüğü halde, Ersun'a ahlaksız dediği halde kalan da gördüm. "Ya bizim millet biraz şeydir" dediği için uçanlar oldu, Kürt'e, Ermeni'ye topyekün sallayanlar yaşadı. Stadyum yapılırken hükümeti yalayıp yutanlar oldu alkış aldılar, 2 rekat muhalefet yapanlar "siyaset yapmuaağ" diye susturuldu. Haliyle hayvan terli. Sen belli ki kibar bir insansın ama genel teamüller bu yönde, üzgünüm. Titri çıkardığın zaman istediğin kadar fikri mücadelede bulunuruz. Makbul olana dokunduğunda maktul olursun. Bu coğrafya/forum/şehir bana bunu öğretti.

İstiyorum ki, ülkenin genel sıkıntıları bari Trabzonspor konusunda yakamı bıraksın. Çünkü bunaldım artık. Karşı tarafın barbarı, kültürsüz cahili, serserisi tü kaka, onu eleştirirken nasıl da hümanistiz ama bizimki omuzlar üzerinde. Adam kalkmış gitmiş milletin ailecek gezdiği yerde cama kafa atmış, kupayı almış kaçmış (sonra da yakalanmış gerizekalı). Barbarcadır bu güzel kardeşim kusura bakmayın. Hayvancadır. Aşağılık bir harekettir. Embesil değiliz biz de, kupanın bizden çalındığını, Fenerbahçe'nin hiçbir konuda savunulmayı hak etmeyen bir camia olduğunu biliyoruz. Ama kendi köyümüzün öküzünü övmeyelim artık. Yetmedi mi artık bu kadar iki yüzlülük?

Kendi kutsalımızı başkasınınkini yererek yüceltme refleksimiz var. Trabzonspor, Fenerbahçe aşağılık bir kulüp olduğu için büyük değil. Büyük olduğu için büyük. Onlar azaldığı için artmıyoruz, gerilediği için ilerlemiyoruz. Kabullenin artık şunu.

Yeter çünkü. Böyle böyle battık bu çamura.
      Naber?

Yorum

• kardeş bi sus
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forumun yerinde eskiden, kullanıcıların ortak alana yazdığı mIRC çakması bir iletişim kutusu vardı BMN'de, sene çok eski. O zamandan beri buradayım ve gereken refleksleri edindim. Futbolcuya/yöneticiye/belirli bir zümreye/ırka/inanışa sövmek yasaktır ama bazısı sövülebilecek torbadadır, göz yumulur. Şenol Güneş'in soyadını yazmadı diye ceza yiyen de gördüm, Hami'nin 7 sülalesine sövdüğü halde, Ersun'a ahlaksız dediği halde kalan da gördüm. "Ya bizim millet biraz şeydir" dediği için uçanlar oldu, Kürt'e, Ermeni'ye topyekün sallayanlar yaşadı. Stadyum yapılırken hükümeti yalayıp yutanlar oldu alkış aldılar, 2 rekat muhalefet yapanlar "siyaset yapmuaağ" diye susturuldu. Haliyle hayvan terli. Sen belli ki kibar bir insansın ama genel teamüller bu yönde, üzgünüm. Titri çıkardığın zaman istediğin kadar fikri mücadelede bulunuruz. Makbul olana dokunduğunda maktul olursun. Bu coğrafya/forum/şehir bana bunu öğretti.

İstiyorum ki, ülkenin genel sıkıntıları bari Trabzonspor konusunda yakamı bıraksın. Çünkü bunaldım artık. Karşı tarafın barbarı, kültürsüz cahili, serserisi tü kaka, onu eleştirirken nasıl da hümanistiz ama bizimki omuzlar üzerinde. Adam kalkmış gitmiş milletin ailecek gezdiği yerde cama kafa atmış, kupayı almış kaçmış (sonra da yakalanmış gerizekalı). Barbarcadır bu güzel kardeşim kusura bakmayın. Hayvancadır. Aşağılık bir harekettir. Embesil değiliz biz de, kupanın bizden çalındığını, Fenerbahçe'nin hiçbir konuda savunulmayı hak etmeyen bir camia olduğunu biliyoruz. Ama kendi köyümüzün öküzünü övmeyelim artık. Yetmedi mi artık bu kadar iki yüzlülük?

Kendi kutsalımızı başkasınınkini yererek yüceltme refleksimiz var. Trabzonspor, Fenerbahçe aşağılık bir kulüp olduğu için büyük değil. Büyük olduğu için büyük. Onlar azaldığı için artmıyoruz, gerilediği için ilerlemiyoruz. Kabullenin artık şunu.

Yeter çünkü. Böyle böyle battık bu çamura.
          Adamın yaptığının mantıklı bir açıklaması yoktur normal ülkelerde olmamalı da zaten. Ama bu insanların psikolojisi bozuldu artık tüm toplum gibi. O kadar çok şey yaşandı ki adam aklını kaçırsa "Kendine sahip çıkamadı" diye kınamam. Bunun olmasını ben bekliyordum. İstediğim için değil. Adaletin olmadığı yerde insanların hiç yapmayacağı bir şeyi nasıl yapacak duruma geldiğinin bir kere daha görülmesi için. Adaleti sağlamak için nasıl kendince doğrular üretebildiğinin bunun tehlikesinin bir kere daha görülebilmesi için. Geçen sene hakemi döven adam için terör örgütü üyesi bile dendi. Ama kimse sormadı ya bu maçta ortada hiçbir şey yokken adam bu saçmalığı yapacak hale nasıl geldi? Daha öncekiler gibi bir insan hain ilan edildi yapılan hareket kınandı. Bir adamda çıkıp demedi ya bunlar neden oldu? O yüzden kınamıyorum kınamayacağım.
          En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 12.01.2017, 16:09.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• @HOPA'LI TS'Lİ renktaşımızın da kararını tekrardan gözden geçirmesini salık veriyorum.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İşin garibi, Tekke nin o lafları bizim medya da hayatta dillendirilmezdi..
                Var bir pislik yine ya, hayırlısı.

O çalmaya çalışan arkadaş da bi ince bizi mizah malzemesi yaptı, ama konunun sürekli gündem de kalması adına da herşey mubah denebilir

610806
                Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

Ben forumdan ayrılıyorum. (Şu anda aldığım bir karar değil)
                  Hayırdır abi, nereye? Kararınızı bir daha düşünün, şu başlıkta 3-5 kişiden biriyiz zaten...
                  Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

nereye abi
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• O kupayi degil 6 sene 66 senede gecse unutmayacagimizi birkez saha anlamistir sikeciler ve arkasindakiler bu vesileyle..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• [MENTION=1237]Cenkhan[/MENTION]

Yahu ne barbari ne hayvani yaa... öyle süslü püslü cümlelerle olmuyor bu isler... bir seyler anlatiyorsunuz ne anlatiyorsunuz ?
                        Sokaktasin adamin biri geldi telefonunu çaldi, pesine gidip gerekirse dövüp senin olani almaz misin ? yok polisi ararsin beklersin öyle mi ? tisörtü beyaz 1,85 boyunda dersin bulurlar he tabi... biz kimin sikeci oldugunu biliyoruz, ama harekete geçen yok, o zaman biz halledecez o isi..
                        Bi kere basima geldi, kulakligim da vardi, ona ragmen salak herif telefonu cebimden alip gidecekti tuttum kolundan aldim telefonu, herif de sknti olmasin diye hemen tüydü zaten... barbarca mi ? gerekirse ve gücüm olsa kafa atardim ne yani ? "a aaa barbarca" mi denir buna da ?

Tek itirazim suna olur, süreç tam bitmedi bitmesini bekleyip öyle hareket etsek daha iyi olurdu...
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Abi nereye sen gel her sabah o kupa gelecek yaz yeter. Hakkımız helal olsun ama gitme. Şu CAS kararlarını görelim hele bi.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Halit Şahin tutuklanıp cezaevine gönderilmiş.
                            Klüp avukatları kesinlikle olaya müdahil olmalı, en kötü klüp gayrı resmi bu kardeşimize hukuksal anlamda destek olmalı...
                            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

hayırdır abi?
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Klüp avukatları kesinlikle olaya müdahil olmalı, en kötü klüp gayrı resmi bu kardeşimize hukuksal anlamda destek olmalı...
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X