Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya bırakın gerizekalıyı Nevzat Aydın üstüne yürümüş bunun diyorlar Gökhan Saral la beraber oradada deseymiş ya bunları Nevzat Başkan ın suratına karşı orada tv den atıp tutmak kolay tıpıi tıpış geri döndü mal.

Beyler çıkan her ordu mensubu febeş dik durdu cart curt diyor ve üst düzey alınan paşaların çoğunun şikebahçe ye kongre üyeliği var. Bunlar azize tarafında üye yapılmış şahıslar aynı feto nun savcıları gibi. CAS hakimlerine mail organizasyonu düzenlememiz lazım. Uzun uzun yazmaya gerek yok.

Yazılacak şey belli. Son 20 yılda 4 şampiyonluğumuz çalındı. Bu uğurda intihar edenler ölenler oldu. Tek istediğimiz adalet teneke parçası onlarda kalabilir.

Uzun uzun yazmaya gerek yok arkadaşlar. Bunu sağlam bir şekilde İngilizce ye çevirip CAS hakimlerine göndermek lazım adamlar zaten davayı biliyorlar.

Yorum

• Beyler alın size fetö şikebahçe bağlantısı malum çok gündemde.

Bunları arasıra buraya koyalım ki kuş beyinliler fetö dediğinde kafalarına vurabilin.

Kuş dan büyük beyni olan her varlığın anlayabileceği konuşmalar

Yorum

• Trabzonspor bugünkü duruma yönetici hatası, teknik, taktik,futbolcu hataları ile düşmedi,düşürüldük. Tff organizesinde hakemler tarafından yine ince ince doğranmaya başlandık, tek amaç var, takımı ekonomik olarak güçsüz ve zayıf duruma düşürmek,moral ve motivasyonu sıfırlanacak takımı UEFA ve FİFA nın ekonomik yaptırımlarının baskısı ile ve yaptırımları koz olarak kullanarak FİFA ve CAS davalarından vaz geçirmek, böylece has evlatlarını kurtarmak.12.hafta itibarı ile başarılı oldular diyebiliriz zira süper lig takımlarının en önemli gelir kapısı naklen yayın gelirleri ve ikincisi olan UEFA gelirlerimizin taban yaptığı bir dönemi yaşıyoruz.Eğer ki Akyazının açılışı nedeni ile loca, kombine satışları olmasa bugün çok daha kötü durumda olabilirdik.Biz her şartta şike sürecini sonuna kadar takip etmek zorundayız, başaracağız, başaracağız, başaracağız.Şikeciler düşecek 2010-2011 sezonu şampiyonu olarak Trabzonspor ilan edilecek, maddi zararlarımız karşılanacak.Ha mücadelenin sonucunu almadan Tff nin ayak oyunları ile küme düşersek o zaman gönüllerin kader kurbanı ünvanı ile Türk futbolunun adalete isyanının bayraktarlığını yapan takım olarak anılırız. Bence bu ünvan bugün kirli düzenin hakim olduğu ligde mücadele etmekten çok daha onurludur.

Yorum

• İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          https://youtu.be/gfsan-lPcCM?t=2h25m

İzlemeyen varsa izlesin, izleyen bir daha izlesin. Ben sinirleniyorum.
          Hangi dakikalarında geçiyor muhabbet? 3 buçuk saat diyor hepsine

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hangi dakikalarında geçiyor muhabbet? 3 buçuk saat diyor hepsine

Galiba 02:25:00'dan sonrası. 2 saat 25 dakika sonrası.
            Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Galiba 02:25:00'dan sonrası. 2 saat 25 dakika sonrası.
              Eyvallah hocam.

Kral çıplak hikayesine devam

Öyle olmadığını düşüneceksin diyor 😒😏😃

Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Çıksın artık şu karar
                6 yıldır o anı bekliyoruz
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Son Dakika :

Trabzonspor eski başkanından fetö suç duyurusu.

Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Son Dakika :

http://www.61saat.com/futbol/haciosm...u-h358816.html
                    BomBalamış İHO
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

Son Dakika :

Birşey çıkmaz ama kulağa kar suyu kaçırılmış olur.

Yorum

• İlk olarak karaozgur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Birşey çıkmaz ama kulağa kar suyu kaçırılmış olur.
                        Aynen öyle
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Sistemli bir sekilde davadan geri adim atmamiz icin hakemler araciligi ile bize gozdagi veriyor aklinca tff..buna kabinede ki 2 trabzonsporlu oldugu soylenen bakanda gordukleri halde sessiz kaliyorlar cunku onlarda sistemin tekerine comak sokulmasini istemiyorlar..bu bir proje simdiden boyle hunharca saldiriyorlar fifaya gidince ne olcak varin siz dusunun..bu kadar zorlanmalarinin sebebi fifaya gidildigi anda ne olcaklarini cok iyi bilmeleri aklinca caktirmiyorlar ama buyuk korku yasiyorlar..ulkede ki herseye mudahil olan siyasi iradenin trabzonsporun son 3 senedir alanen dogranmasina ve buna butun kamuoyunun tepki verdigi bir ortamda neden ses cikarmadigida bu tezimi destekliyor..bu mucadele bizim icin olmak yada olmamak mucadelesidir 5 senedir bunu soyluyorum sisteme ragmen bu mucadele kazanildigi takdirde ozaman trabzonsporla oynamaya kimse bidaha cesaret edemez..
                          En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 22.11.2016, 18:51.
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Son Dakika :

Bu haberi milliyet oyle paylasmiski sanirsin muharrem usta ve haciosmanoglu fetocuymus gibi.. fotoyu gorunce ne oluyor lan oldum.
                            Akli sira algi op. yapacak serefsiz istanbul medyasii..
                            Malum cas davasindan dolayi nerdeyse fetocu ilan edildik ya..
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çıksın artık şu karar
                              6 yıldır o anı bekliyoruz
                              Hocam çok ta olumlu bir şey bekleme sonra hayal kırıklığı olmasın FİFA'lık oluruz biz gibi geliyor bana.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• En sonunda suçsuz yere şikeden biz ceza alıcaz ondan korkuyorum
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X