Fener ligden düsürülmezse futbolu birakirim. O kadar net. Dünyanin baska hicbir ülkesinde bu kadar igrenc bir kanser yoktur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Ustayla A.Y nin karşılaşma anı,tokalaşmıyorlar:
Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
bir de bu varİlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Usta değil de fikoyla problem burada daha netEn son Tahir61 tarafından düzenlendi; 20.03.2017, 18:55.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
geçmiş olsun o zamanİlk olarak gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener ligden düsürülmezse futbolu birakirim. O kadar net. Dünyanin baska hicbir ülkesinde bu kadar igrenc bir kanser yoktur.
Yorum
-
Hocamİlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoskoca Trabzonspor un başkanını el kol hareketleriyle son dakika çöp poşeti gibi bir yere iliştiriyorlar böyle kepazelik olur mu ya
Nasil izliyorsun anlamadim.
Resmen, cb ve bakan zor la getirip en on saf ta yer gosterdiler baskana.
Adam bakana da s.r git diyemez ya.
Kibarlik icabi geldi durdu orada.
Fazlasiyla seklini yapti baskan.
Az insafli olalim.
Sen o durumda olsa bundan fazla ne yapabilirdinki?TRABZONSPOR
Yorum
-
Biz düşerizİlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener ligden düsürülmezse futbolu birakirim. O kadar net. Dünyanin baska hicbir ülkesinde bu kadar igrenc bir kanser yoktur.
GS düşer
BJK düşer
Şikecilere hiç birsey olmaz.
Yorum
-
Ben orada aziz denen adamin eline koluna takildim sanki değnekçi gibi el kol yapiyor Trabzonspor baskanina kimsenin yer gostermesine gerek yok istediği yerde durur aslinda kendisinin ilk basta orada bulunmasi lazimdi ama neyseİlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam
Nasil izliyorsun anlamadim.
Resmen, cb ve bakan zor la getirip en on saf ta yer gosterdiler baskana.
Adam bakana da s.r git diyemez ya.
Kibarlik icabi geldi durdu orada.
Fazlasiyla seklini yapti baskan.
Az insafli olalim.
Sen o durumda olsa bundan fazla ne yapabilirdinki?
Yorum
-
Yine bir mail kampanyası yapıp uefaya fifaya baskı yapsak. Bugün cb ile aziz'in hali beni korkuttu. Kol kola girmişler gülüyorlar. O bizim haklı kupamız onu biz alacağız.....Infantino 3 gün önce türkiyeye gelmiş 6 saat kalıp gitmiş. Kimle görüştü belli değil. Bir klüple ya da federasyonla görüşmediği kesin. Ayağına çagıracaği adamların ayağina gitmez sonuçta bir şeyler dönüyor
Yorum
-
Anlamadığım nokta şu neden Twitter ı falan etkili kullanamıyoruz neden organizasyon olmuyor ? Bugün bu yabancı kısıtlaması olayına karşı Bjk ile işbirliği yaparak gündem oluşturduk ve bence böyle şeyler de çok etkili oluyor.Her Trabzonspor'un Twitter ı olması gerek sosyal medyayı iyi kullanmak , mail organizasyonlarını da tekrar düzenlemek gerekİlk olarak sefayasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine bir mail kampanyası yapıp uefaya fifaya baskı yapsak. Bugün cb ile aziz'in hali beni korkuttu. Kol kola girmişler gülüyorlar. O bizim haklı kupamız onu biz alacağız.....Infantino 3 gün önce türkiyeye gelmiş 6 saat kalıp gitmiş. Kimle görüştü belli değil. Bir klüple ya da federasyonla görüşmediği kesin. Ayağına çagıracaği adamların ayağina gitmez sonuçta bir şeyler dönüyor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum