dün A spor da zeki uzun... denen adam bu şike olayını cemaat yaptı dedi şike falan kumpas diyor bu adam ts li değilmi demekki iktidar ne derse onu diyor tek bu döneklik sözde ts lilerde var fb de muhalifet bile şike var demedi satmadılar takımlarını helal olsun bizimkiler dansöz gibi...
bunu ayın 2 sınde yazmıştım kendini ts li lanse eden bunlar bir ay önceden kumpas diye bağırdıklarında kim ses çıkardı A SPOR TRABZONLU ların değilmi aziz zaten azizliğini yapıyor ntv de fb tv liğini yapıyor önce kendi adamlarımızı temizlemeliyiz zeki aziz olmuş aSPOR fb TV BİZ UYUYOZ..
NTV spikeri Oğuz Efendi sürekli ''3 Temmuz Şike Süreci'' değil de '' 3 Temmuz Kumpası'' deyimini kullanması çileden çıkardı bizi. Her cümlenin sonunda gülüşmeler, ciddiyetsizlik görüntüsü vermeleri ne kadar aşağalık varlıklar olduğunu göstermiştir.Herşeyi oldu-bittiye getirip tertemiz bir Aziz ve FB'den bahsettiklerini sanıyorlar.Neyse bekleyelim biraz daha eğer ki yönetimimiz gerekli atımları atmazsa bırakıp gitsinler..
Kumpasçılara cevabım
evet 3 temmuz bir kumpastır. nasılki Deniz Baykal ve Mhp li milletcekillerine kumpas yapılmışsa aynısı aziz ve çetesinede yapıldı. yani ikisindede İcraat gerçekleşti ama deliller usule uygun toplanmadı
En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 26.08.2016, 08:25.
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<<Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın.>>>
NTV spikeri Oğuz Efendi sürekli ''3 Temmuz Şike Süreci'' değil de '' 3 Temmuz Kumpası'' deyimini kullanması çileden çıkardı bizi. Her cümlenin sonunda gülüşmeler, ciddiyetsizlik görüntüsü vermeleri ne kadar aşağalık varlıklar olduğunu göstermiştir.Herşeyi oldu-bittiye getirip tertemiz bir Aziz ve FB'den bahsettiklerini sanıyorlar.Neyse bekleyelim biraz daha eğer ki yönetimimiz gerekli atımları atmazsa bırakıp gitsinler..
Bir bakıma doğru. Şike süreci 2011 Ocak-Haziran sürecinin tamamı. 3 temmuz da bu süreçte yapılan şike eylemlerinin delillerini fb yi ele geçirmek için kullandılar.
kullananlar da fb li. bir çıkarları olmasa hayatta o delilleri kullanıp şikeyi meydana çıkarmazları. bize de bulaştırıp kupayı ortada bırakmak istediler. ama bir şey bulamadılar.
balıkçı şirketi olan iş adamının maçın ortasında sivasa balık göndermesini ekleyebildiler. e adam balıkçı hgayet doğal. sürekli yaptığı işler.
bir de sadri şener in melih gökçek ile gabric konuşması. onda da onlar aradı. hatta melihin yanında tav ın sahibi de vardı. o da cemaatle alakalı bence. bulaştırmaya çalıştılar. ama sadri hiç yanaşmadı bile.
En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 26.08.2016, 10:12.
Sabır + Sabır + Sabır = 8,9,10,... İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
FIFA Elazığspor'a 6 puan silme cezası verdi. CAS durusmalarindan sonra şikebahçenin akıbeti de böyle olur diye umuyorum. Şu AY denen şerefsiz emek hırsızı da tarihten silinse de huzura kavuşsak. Kuyruğu Şekip ile birlikte yine yalan dolanla yaptıkları hırsızlığı örtmeye çalışıyorlar. Allah doğrularla beraberdir. Yeter ki vazgeçmeyelim bu mücadeleden
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
bunu ayın 2 sınde yazmıştım kendini ts li lanse eden bunlar bir ay önceden kumpas diye bağırdıklarında kim ses çıkardı A SPOR TRABZONLU ların değilmi aziz zaten azizliğini yapıyor ntv de fb tv liğini yapıyor önce kendi adamlarımızı temizlemeliyiz zeki aziz olmuş aSPOR fb TV BİZ UYUYOZ..
Sikebahcenin icinde muhalefet yok kimse şikeyi kabul etmiyor dersen yaniliyorsun en az trabzonsporlular kadar recep ozcan ve tayfasida aziz yildirimla mucadele edip sike vardir ve tescillidir diyorlar 3 temmuzdan bu yana..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Şu Aziz Yıldırım'ı tokatlayacak bir adam çıkaramadıysak bunca sene bu da bizim ayıbımızdır. Dünyaya gelmiş en onursuz insanlardan biri. Sadece şu kepazenin spor dünyasından men edilmesi bile ülke sporunu 2 3 adım öne taşır. Sinan Engin gibi zavallı yardakçıları yok mu bir de, keşke bir Tv programında karşılıklı konuşsak ya da ne bileyim hakaret davası falan açsa da bir mahkememiz olsa..
En son yabdef tarafından düzenlendi; 27.08.2016, 02:41.
Şu Aziz Yıldırım'ı tokatlayacak bir adam çıkaramadıysak bunca sene bu da bizim ayıbımızdır. Dünyaya gelmiş en onursuz insanlardan biri. Sadece şu kepazenin spor dünyasından men edilmesi bile ülke sporunu 2 3 adım öne taşır. Sinan Engin gibi zavallı yardakçıları yok mu bir de, keşke bir Tv programında karşılıklı konuşsak ya da ne bileyim hakaret davası falan açsa da bir mahkememiz olsa..
Kardşeim valla alaaddin çakıcı tahliye oluyor diyolar yada olacak diyolar klüple hiç bir bahı yok olmamasıda lazım fakat kapalı kapılar ardında bir şeyler yapabilir tek umudum o koyu trabzonsporlu çünkü
ben de gordum simdi kesin cakallik pesinde serefsiz aziz.cas davasi biran once sonuclanmali artik
Aynen öyle. 5 yılı geçtik şike sürecinde. CAS duruşmaları neticeyi belirlemeli artık. Adaletine asla inanmadığım bu ülkede bu işi kapatmaya çalışacakları kesin. FETÖ fenerbahçeyi ele geçirmeye kalkti algısı yaratıp bu işi tamamen kapatmak için yırtınıyorlar
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum