yıllık 3 milyon euro ile sustu tazminatı 15 milyon
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
bu süreçte hep sevdiklerimden darbe geldi, Trabzonspor bu kadar paraziti nasıl sırtında taşıyabilmiş anlayamadım.
not: parazit derken kimseyi kastetmedim, sadece fayda/zarar ilişkisi içerisinde bir tabir.
Gölge etmeselerdi bu süreç çoktan biterdi, parayla zaman satın aldılar, bizden zannettiklerimiz de süreci iyi okuyamayıp buna göz yumdu, bu kadar haklı iken ne olursa olsun Adaletin yerine geleceğini düşünmüş de olabilirler, geç atılmış bir hamle olarak Hukuk kurulumuzun geç organize edilmesi olarak görüyorum.
süreci haklıyız ve hakkımızı alırız düşüncesiyle yürütemedik bu da bizim iki yılımıza mal oldu.
Ama olsun be, geç olsun, güç olsun-bundan daha da güç olamaz ya-hatta inceldiği yerden kopsun, yeter ki çektiklerimi(zi)n yarısının hesabını verdiklerini, adaletin ve hakkımızın yerine geldiğini göreyim.
"Bu tarihten itibaren yıllardır bir parçası olmaktan gurur duyduğum, tribünlerinde ağladığım, sevindiğim, dünyaya kafa tutmayı öğrendiğim Trabzonspor’umun hem Onur hem de kulüp üyeliğinden istifa ettiğimi üzülerek bildiriyorum."
Trabzonspor taraftarının yapamadığını Gs taraftarı yapıyor. Helal olsun ne diyelim. Gerçi amaçları rakiplerini bu yolla devirmek ama bizim de işimize geliyor tabi, hele biz bu pankartları asamıyorken!
dedigin gibi pankartlari actilar sahsi emelleri icin zira ekonomik ucurumdalar fakat bu pankart isi etkili degil. örn. etkisi ingiliz spiker onlar sampiyon olduklarini iddia ediyorlar ile ciliz bile kalmiyor.
Halbuki sahada oturma eylemini yapsak bütün dünya 20 sene konusur ve öyle zannediyorumki kulübe para cezasida gelmez.
dedigin gibi pankartlari actilar sahsi emelleri icin zira ekonomik ucurumdalar fakat bu pankart isi etkili degil. örn. etkisi ingiliz spiker onlar sampiyon olduklarini iddia ediyorlar ile ciliz bile kalmiyor.
Halbuki sahada oturma eylemini yapsak bütün dünya 20 sene konusur ve öyle zannediyorumki kulübe para cezasida gelmez.
gelse ne olur? zaten ne kadar gelecek? yeterki yapalım cezası neyse öderiz...
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<<Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın.>>>
Yorum