Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• terim

yıllık 3 milyon euro ile sustu tazminatı 15 milyon
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bu süreçte hep sevdiklerimden darbe geldi, Trabzonspor bu kadar paraziti nasıl sırtında taşıyabilmiş anlayamadım.
      not: parazit derken kimseyi kastetmedim, sadece fayda/zarar ilişkisi içerisinde bir tabir.
      Gölge etmeselerdi bu süreç çoktan biterdi, parayla zaman satın aldılar, bizden zannettiklerimiz de süreci iyi okuyamayıp buna göz yumdu, bu kadar haklı iken ne olursa olsun Adaletin yerine geleceğini düşünmüş de olabilirler, geç atılmış bir hamle olarak Hukuk kurulumuzun geç organize edilmesi olarak görüyorum.
      süreci haklıyız ve hakkımızı alırız düşüncesiyle yürütemedik bu da bizim iki yılımıza mal oldu.
      Ama olsun be, geç olsun, güç olsun-bundan daha da güç olamaz ya-hatta inceldiği yerden kopsun, yeter ki çektiklerimi(zi)n yarısının hesabını verdiklerini, adaletin ve hakkımızın yerine geldiğini göreyim.

en az 3 alt lig düşmeliler

Yorum

• Raporlardan bir haber var mı?

Yorum

• Adam tavrını koydu...

Safımız belli olsun dedi.

Kötü mü etti..

Bence has etti...
          Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• EY UEFA, EY FIFA!

Kupa gelmeli artık
            Yeter bu kadar eza, bu kadar cefa
            Etmeyin TS taraftarlarına yazık
            Verin hakkını 2010-2011 şampiyonuna
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Yıldıramayaacklar
              Unutturamayacaklar
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Burada yaslandik ya
                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Nefret ediyorum şu yıllar süren hukuki süreçlerden.
                  İnadına Trabzonspor !

Yorum

• düsecekler sakin olun

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onur ve kulüp üyeliğinden istifa etmiş

"Bu tarihten itibaren yıllardır bir parçası olmaktan gurur duyduğum, tribünlerinde ağladığım, sevindiğim, dünyaya kafa tutmayı öğrendiğim Trabzonspor’umun hem Onur hem de kulüp üyeliğinden istifa ettiğimi üzülerek bildiriyorum."

Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

Acaba kafa tutmayı nasıl öğrenmiş? Kalarak mı kaçarak mı?
                      adamin 4.5 milyon takipcisi var facebook`da. kulübün 700 bin. kendince dogru olani yapmis.
                      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fenerli dinleyicilerim var o yüzden şike hakkında yorum yapamam dememişmiydi bu adam

istifa kararı çok yerinde olmuş, hatta geç bile kalmış.
                        ercan saatci gibi zavalli biri olmasinimi arzuluyordunuz?
                        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor taraftarının yapamadığını Gs taraftarı yapıyor. Helal olsun ne diyelim. Gerçi amaçları rakiplerini bu yolla devirmek ama bizim de işimize geliyor tabi, hele biz bu pankartları asamıyorken!
                          dedigin gibi pankartlari actilar sahsi emelleri icin zira ekonomik ucurumdalar fakat bu pankart isi etkili degil. örn. etkisi ingiliz spiker onlar sampiyon olduklarini iddia ediyorlar ile ciliz bile kalmiyor.

Halbuki sahada oturma eylemini yapsak bütün dünya 20 sene konusur ve öyle zannediyorumki kulübe para cezasida gelmez.
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ercan saatci gibi zavalli biri olmasinimi arzuluyordunuz?
                            o lafı diyen adam zavallının ağababasıdır bence...
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dedigin gibi pankartlari actilar sahsi emelleri icin zira ekonomik ucurumdalar fakat bu pankart isi etkili degil. örn. etkisi ingiliz spiker onlar sampiyon olduklarini iddia ediyorlar ile ciliz bile kalmiyor.

Halbuki sahada oturma eylemini yapsak bütün dünya 20 sene konusur ve öyle zannediyorumki kulübe para cezasida gelmez.
                              gelse ne olur? zaten ne kadar gelecek? yeterki yapalım cezası neyse öderiz...
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• ömrümüzü çürüttü hırsızlar ve yardım ve yatakçıları
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X