Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor’un kupasının çalındığı ve CAS mahkemesi dahil birçok yerde haklı bulunduğu şike davasında Fenerbahçe adeta yavuz hırsız rolüne sokuldu.

3 Temmuz davasının başından bugüne kollanan Fenerbahçe siyasi müdahalelerle küme düşmekten kurtulurken medya yoluyla da şike davasında haklı konuma geçirilme operasyonu devam ediyor.

Dün akşam yaşanan rezalet ise şimdiye dek yaşananlara tuz biber oldu. Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın kanal TV EM de tam bir skandal yaşandı. Fenerbahçe’nin borozanlığını yapan Aytunç Erkin isimli yazar bu kanalda Trabzonspor’u topa tutarken bordo mavili camianın bir çok kez şike yaptığını söyledi.

Trabzonspor’un eski başkanlarını da şikeyle suçlayan şeytanın avukatı Erkin, Sadri Şener, Faruk Özak, Nevzat Şakar’a da ilginç iddialarla yüklendi. Trabzonspor’un bir çok maçta şike yaptığını ima eden şikeci Aziz Yıldırım yandaşı Erkin bordo mavili taraftarları çileden çıkardı.
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Şenol güneş
      şikesinin cezasini çekmemiş beşiktaşa gitmez
      Forvete: Tencere Hill
      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şenol güneş
        şikesinin cezasini çekmemiş beşiktaşa gitmez
        gitti bile

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          s.a. millet artık foruma girmemde bir sakınca kalmadı
          sakınca mı vardı ?

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sakınca mı vardı ?
            biraz sıkıntılar vardı sağolsun BMN yönetimi halletti

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bazen bu mesajın gerisine dönmek istiyorum.
              ilk duyduğumda memleketim Hopa'da köydeydim.

3 Temmuz doğum günümdü ve çifte mutluluk yaşamıştım TV'deki görüntülerle.

ne günlerdi be
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor’un kupasının çalındığı ve CAS mahkemesi dahil birçok yerde haklı bulunduğu şike davasında Fenerbahçe adeta yavuz hırsız rolüne sokuldu.

3 Temmuz davasının başından bugüne kollanan Fenerbahçe siyasi müdahalelerle küme düşmekten kurtulurken medya yoluyla da şike davasında haklı konuma geçirilme operasyonu devam ediyor.

Dün akşam yaşanan rezalet ise şimdiye dek yaşananlara tuz biber oldu. Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın kanal TV EM de tam bir skandal yaşandı. Fenerbahçe’nin borozanlığını yapan Aytunç Erkin isimli yazar bu kanalda Trabzonspor’u topa tutarken bordo mavili camianın bir çok kez şike yaptığını söyledi.

Trabzonspor’un eski başkanlarını da şikeyle suçlayan şeytanın avukatı Erkin, Sadri Şener, Faruk Özak, Nevzat Şakar’a da ilginç iddialarla yüklendi. Trabzonspor’un bir çok maçta şike yaptığını ima eden şikeci Aziz Yıldırım yandaşı Erkin bordo mavili taraftarları çileden çıkardı.
                derhal suç duyurusu yapılmalı
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Hayırlı Cumalar kardeşlerim.

Celal kardeşim tekrar hoşgeldin, özledik seni birkaç gündür.
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Biz 9 puan az almadık. İlk yarı 42, ikinci yarı 40 puan aldık. şb yani siz ise ilk yarı 33, ikinci yarı hiç transfer yapmadan 49 puan aldınız.
                    İşin transferle bir alakası olduğunu düşünüyor musun gerçekten?
                    Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• Yemin ediyorum mal bunlar. Hem de öyle böyle değil. Damıtılmış, süzme MAL.

Ama suç bu gerizekalılarda değil. Hep diyorum. Suç bu aptallarla bizleri muhattap olmak zorubda bırakanlarda.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hayırlı Cumalar kardeşlerim.

Celal kardeşim tekrar hoşgeldin, özledik seni birkaç gündür.
                        eyvallah abi inşallah artık ayrılık yok

Yorum

• uefa temyizide kararını verse işimiz kolaylaşacak, fifa daki bu karışıklıktan yararlanmalıyız...

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Son maçta şampiyonluğu kaçırdın da birinde küme düşmeme mücadelesi veren Denizli,diğerinde de ezeli düşmanın Trabzon ile oynadın.Karşında Sivas,Antep,Eskişehir,Başakşehşir,G.Birliği,Bjk veya GS yoktu ki şike yapabilesin.
                            Hiç bu açıdan baktın mı ?
                            En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 29.05.2015, 13:59.
                            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Blatter bidaha secilirse bu kuyusunu kazan platiniyi hoplatir her firsatta..sike dosyasi fifaya giderse platiniyi gomer blatter ..umarim blatter secilir yine rte yoksa urdunluyu her turlu baglar..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Hangi Trabzonsporlu sosyal medyada gs şikeyi de TFF'yi de yendi diyormuş,onu diyen Trabzpnsporlu olamaz veya mağaradan yeni çıkmış olabilir.Türkiye'de futbolu uzun zamandır takip eden herkesin bildiği gibi hepiniz en az diğeriniz kadar şilecidir,şartlar kimin lehineyse o götürür.
                                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X