Güzel günler yakın inşallah 2010 2011 Şampiyonluk kupası yakın zamanda gelecek...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak TrabzonVictory tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel günler yakın inşallah 2010 2011 Şampiyonluk kupası yakın zamanda gelecek...
Temenni mi, beklenti mi?
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFİFA ve UEFA küme düşürme yaptırımı olmasına rağmen daha ileri gitmeyi göze alamadı.
Sadece UEFA kendi organizasyonuna almamakla yetindi.
FİFA X bir kulüp için sıfır tölerans tasarrufunu kullanırken, FB için kullanması ikiyüzlülük oldu.
Türkiye için ise Erdoğan'ın kararlılığı ile şike'nin örtbas edilmesi 2011 yılında neticelenmişti.
En sonunda 17-25 Aralık operasyonları aynı zincirin halkası denilerek Aziz'in de beraat etmesi sağlandı.
Gerçi bizim için mesele Aziz Yıldırım değil, FB'nin alacağı cezadır. Yani bizi kişiler değil, kulüp ilgilendirir.
Nihayetinde bir hırsız var ama deliller usulsüz ele geçirildiği sözkonusu edilerek suçsuz bulunan bir FB var.
Bu gerekçenin akıl ve vicdanlara sığmayacağı aşikar. Tarih de bunu elbette yazacak.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
bjk maçından sonra daha da iyi anladık ki bu ülkede adalet yok, olmadı ve olmayacak.
Ülke futbolundaki bu kepazelikleri tüm dünyanın duyması için, hakkımızı almak için, bu şikecileri tüm dünyaya tekrar hatırlatmak için sonuna kadar bu davanın peşi bırakılmamalı. Ne olursa olsun, kim ne derse desin, işin ucu nereye varırsa varsın. İnşallah bu dirayeti yönetim gösterir...Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah.
Temenni mi, beklenti mi?
Temenni ediyoruz artık insanlar doğru olanı yapsın ve bekliyoruz adalet artık gerçekleşsin Trabzonspor'umuzun 2010 2011 Şampiyonluk kupası verilsin...
Yorum
-
İlk olarak TrabzonVictory tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepsiTemenni ediyoruz artık insanlar doğru olanı yapsın ve bekliyoruz adalet artık gerçekleşsin Trabzonspor'umuzun 2010 2011 Şampiyonluk kupası verilsin...
Belki FIFA belki CAS
Bu kirli futbol arenasında asil ve temiz mücadelen şampiyonluk kadar değerlidir 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor
Biz seni her daim ve her koşulda seveceğiz, iyi ki seni sevmişiz ve tanımışız
MÜCADELEYE DEVAM
UNUTMA, UNUTTURMA2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
CAS veya FİFA lehimize karar verir(ki sonuna kadar lehimize karar vereceğine inanıyorum) UEFA yerel lige müdahale yetkisini kullanmamıştır şeklinde bir karar maddi-manevi kayıplarımızı UEFA ya bile fatura etme hakkımızı doğurur diye düşünüyorum.Ayrıca bunların hiç birinden sonuç alamasak bile, İFM ne AİHM ne başvurma hakkımız doğmuyor mu.(FB nin hakkı olan başvuru hakkı TS nin hakkı değil mi ?.) Siz ne dersiniz.
Yorum
-
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCAS veya FİFA lehimize karar verir(ki sonuna kadar lehimize karar vereceğine inanıyorum) UEFA yerel lige müdahale yetkisini kullanmamıştır şeklinde bir karar maddi-manevi kayıplarımızı UEFA ya bile fatura etme hakkımızı doğurur diye düşünüyorum.Ayrıca bunların hiç birinden sonuç alamasak bile, İFM ne AİHM ne başvurma hakkımız doğmuyor mu.(FB nin hakkı olan başvuru hakkı TS nin hakkı değil mi ?.) Siz ne dersiniz.
yılmak yok, mücadeleye devam2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ay içerisinde bir karar çıkacağı kesin mi? Bu bilgi nereden gelmişti?2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
CAS daki durusma 18.11.2016 da....Kararin aciklanmasi en az 2-3 hafta sürer....Yani 15.12.2016 gibi benim tahminim.....
18.11.2016 daki CAS daki durusmadan ümitlenmeyin derim..... Trabzonspor CAS davasinda UEFA, TFF v fb ye karsi davaci durumunda....
Bizim icin asil önemli olan ondan sonraki son merci olan FIFA ayagi olacak...... Yönetim kurulumuz FIFYA basvuru yaparsa FIFA da eninde sonunda kararini aciklayip istedigimiz sonucu elde edecegiz....
Sikeciler dü-se-cek, Kupa Trabzona gelecek...
Ama internetteki dedikodulara göre yönetim siyasi baski yüzünden bu FIFA basvurusunu yapmayacakmis diyorlar!!!! Insallah öyle birsey yapmazlar....
Ben ilk günden bu yana bu sonuca inandim vede inaniyorum... FIFA SIFONU CEKECEK!!!!!!!!!
Güzel günler gelecek..... Biraz daha sabir....TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum