Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayratlı Kaya, Trabzonspor için bağımsız aday

İstanbul 1.bölgeden Bağımsız Milletvekili adayı olan Hayratlı hemşerimiz Metin Kaya; “Biz Trabzonluyuz. Gerçek anlamda Trabzonspor’umuzun haklarını savunmak için aday oldum” dedi.

Trabzonspor’un haklarını korumak için İstanbul 1. Bölge’den Bağımsız Milletvekili olarak yola çıkan Metin Kaya, seçime kısa bir zaman kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor.

Trabzonspor sevdası için giydiği Bordo-Mavili formasıyla kapı kapı dolaşıp oy isteyen Kaya, adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor taraftarlarının meclisteki sesi olmayı hedefleyen Milletvekili adayı Kaya, Trabzonlu Sivil Toplum Kuruluşları, Dernek Başkanları ve basın mensupları ile İstanbul’da kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

Basın toplantısında neden aday olduğunu bir kez daha açıklayan Metin Kaya, katılımcılardan desteklerini istedi.

DİĞER ADAYLAR GİBİ OLMAYACAĞIZ!
    “Oylarınızı kendimiz için değil Trabzonspor için istiyoruz” diyen Milletvekili adayı Metin Kaya, “ Sürmene’deki olaydan sonra ligler tatil edildi. Hâlbuki Geçmişte çok daha vahim olaylar söz konusu olmuştu ama ligler tatil edilmemişti. Meclis’te 105 tane Trabzon kökenli vekil var ve ne yazık ki hiçbiri bu olaylar hakkında tek bir açıklama yapmadı. Amacımız Meclis’e girip Trabzonspor’un haklarını korumak ve kollamaktır” dedi.

TERÖRİST KADAR DEĞERİMİZ YOK!
    Konuşmasında Trabzonspor’a yapılan haksızlıkların yeni bir olay olmadığını ifade eden Kaya, “Milletvekilleri Bordo-Mavi atkılarla meydanlara iniyorlar, seçilip Ankara’ya gidince telefonlarımıza çıkmıyorlar. Yıllardır Trabzonspor sevdamız uğruna deplasmanlara gidiyoruz. Oralarda gördüğümüz muamele bu ülkede teröristlere bile gösterilmiyor. Seçildiğimiz takdirde bütün bunların takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.

KİMLER YOKTU Kİ!
    “Tam Bağımsız Siyasi, Tam Bağımlı Trabzonspor Adayı” sloganıyla yola çıkan Metin Kaya’nın basın toplantısına Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Erol Ağaoğlu, Trabzonspor eski yöneticisi ve Kızılay eski Başkanı Tekin Küçükali, Trabzonspor eski yöneticisi Karadeniz Konfederasyonu (KARKON) Başkanı Tahsin Usta, Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkan Vekili Hüseyin Ayaz, İstanbul Trabzonsporlular Platformu ve Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Dernek Başkanı İsmail Turgut Öksüz, Sultanbeyli Trabzonsporlular Dernek Başkanı Alaattin Aksoy, 1461 Trabzonsporlular Dernek Başkanı İbrahim Tüfekçi, Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Akın, İstanbul Trabzonlular Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Hayri Ayvaz, Trabzon Çaykaralılar Derneği Başkanı Adem Yıldız, Karadenizli sanatçı Zeynep Birinci, Fotomaç Gazetesi Spor Yazarı Olcay Çakır ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

METİN KAYA KİMDİR?
    1975 yılında Of’ta doğan Metin Kaya İlk, Orta ve Lise öğrenimini Of’ta tamamladıktan sonra ailesiyle birlikte İstanbul’a göç ederek Pendik’te yaşamaya başladı. İnşaat ve Gıda sektöründe ticari faaliyetlerini sürdüren Kaya, Trabzonspor sevdasından dolayı Pendik TS Clup mağazasını işletmeye açtı. Ticari faaliyetlerini sürdüren Kaya, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25.dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde İstanbul 1.Bölgeden Bağımsız Milletvekili adayı oldu.

İstanbul 1.bölgeden Bağımsız Milletvekili adayı olan Hayratlı hemşerimiz Metin Kaya; 'Biz Trabzonluyuz. Gerçek anlamda Trabzonspor'umuzun haklarını

Metin abi Pendik TS Club'ın sahibi bilenler bilir.eyy Trabzonsporlu...oy kullanman hakkın olupta oyunu bu adamdan başka tarafa atarsan adam değilsin.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      öyle olduğunu sanmıyorum en fazla yaradılanı severim yaradandan ötürü anlayışı içerisinde olabilir ama ben ona da ihtimal vermiyorum ..federsyon başkanını seviyorum derken yüz ifadesi önemli senin dediğin gibi olması için
      bu senol hoca yillardir böyle konusur
      ondanda filozof diyip gülenleri boldur
      ama sen korkma o mesaji adresine yollar
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• akp,mhp,chp denilen şarlatanlara oy veren Trabzonspor'lunun şikebahçeli,aziz yıldırım,ilhan ekşioğlu,şekip mosturoğlundan hiçbir farkı yoktur.

Yorum

• Başakşehir UEFA'dan 1 yıl ceza aldı diye bir haber var Facebook'taki bir paylaşımda .. Var mıdır doğruluk payı, bilen var mı arkadaşlar ?
          McLas was Here

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu senol hoca yillardir böyle konusur
            ondanda filozof diyip gülenleri boldur
            ama sen korkma o mesaji adresine yollar
            bence adrse yollanılmış bir mesaj gibi değil bu..malesefbu süreçte çok sevdiğimiz hocalar eski oyuncular da şikecilere dolaylı dolaysız kucak açtı..ünal karaman-tolunay kafkas-giray bulak-

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başakşehir UEFA'dan 1 yıl ceza aldı diye bir haber var Facebook'taki bir paylaşımda .. Var mıdır doğruluk payı, bilen var mı arkadaşlar ?
              resmi haber dışındakikilere itibar etmeyin... resmi sitede böyle bir haber yok.
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                akp,mhp,chp denilen şarlatanlara oy veren Trabzonspor'lunun şikebahçeli,aziz yıldırım,ilhan ekşioğlu,şekip mosturoğlundan hiçbir farkı yoktur.
                Istanbul 3. bölgede olsaydim oyumu Osman Pamukoglu'na verirdim ams yurtdisinda bagimsiza oy kullanamiyosun
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hayratlı Kaya, Trabzonspor için bağımsız aday

İstanbul 1.bölgeden Bağımsız Milletvekili adayı olan Hayratlı hemşerimiz Metin Kaya; “Biz Trabzonluyuz. Gerçek anlamda Trabzonspor’umuzun haklarını savunmak için aday oldum” dedi.

Trabzonspor’un haklarını korumak için İstanbul 1. Bölge’den Bağımsız Milletvekili olarak yola çıkan Metin Kaya, seçime kısa bir zaman kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor.

Trabzonspor sevdası için giydiği Bordo-Mavili formasıyla kapı kapı dolaşıp oy isteyen Kaya, adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor taraftarlarının meclisteki sesi olmayı hedefleyen Milletvekili adayı Kaya, Trabzonlu Sivil Toplum Kuruluşları, Dernek Başkanları ve basın mensupları ile İstanbul’da kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

Basın toplantısında neden aday olduğunu bir kez daha açıklayan Metin Kaya, katılımcılardan desteklerini istedi.

DİĞER ADAYLAR GİBİ OLMAYACAĞIZ!
                  “Oylarınızı kendimiz için değil Trabzonspor için istiyoruz” diyen Milletvekili adayı Metin Kaya, “ Sürmene’deki olaydan sonra ligler tatil edildi. Hâlbuki Geçmişte çok daha vahim olaylar söz konusu olmuştu ama ligler tatil edilmemişti. Meclis’te 105 tane Trabzon kökenli vekil var ve ne yazık ki hiçbiri bu olaylar hakkında tek bir açıklama yapmadı. Amacımız Meclis’e girip Trabzonspor’un haklarını korumak ve kollamaktır” dedi.

TERÖRİST KADAR DEĞERİMİZ YOK!
                  Konuşmasında Trabzonspor’a yapılan haksızlıkların yeni bir olay olmadığını ifade eden Kaya, “Milletvekilleri Bordo-Mavi atkılarla meydanlara iniyorlar, seçilip Ankara’ya gidince telefonlarımıza çıkmıyorlar. Yıllardır Trabzonspor sevdamız uğruna deplasmanlara gidiyoruz. Oralarda gördüğümüz muamele bu ülkede teröristlere bile gösterilmiyor. Seçildiğimiz takdirde bütün bunların takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.

KİMLER YOKTU Kİ!
                  “Tam Bağımsız Siyasi, Tam Bağımlı Trabzonspor Adayı” sloganıyla yola çıkan Metin Kaya’nın basın toplantısına Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Erol Ağaoğlu, Trabzonspor eski yöneticisi ve Kızılay eski Başkanı Tekin Küçükali, Trabzonspor eski yöneticisi Karadeniz Konfederasyonu (KARKON) Başkanı Tahsin Usta, Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkan Vekili Hüseyin Ayaz, İstanbul Trabzonsporlular Platformu ve Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Dernek Başkanı İsmail Turgut Öksüz, Sultanbeyli Trabzonsporlular Dernek Başkanı Alaattin Aksoy, 1461 Trabzonsporlular Dernek Başkanı İbrahim Tüfekçi, Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Akın, İstanbul Trabzonlular Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Hayri Ayvaz, Trabzon Çaykaralılar Derneği Başkanı Adem Yıldız, Karadenizli sanatçı Zeynep Birinci, Fotomaç Gazetesi Spor Yazarı Olcay Çakır ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

METİN KAYA KİMDİR?
                  1975 yılında Of’ta doğan Metin Kaya İlk, Orta ve Lise öğrenimini Of’ta tamamladıktan sonra ailesiyle birlikte İstanbul’a göç ederek Pendik’te yaşamaya başladı. İnşaat ve Gıda sektöründe ticari faaliyetlerini sürdüren Kaya, Trabzonspor sevdasından dolayı Pendik TS Clup mağazasını işletmeye açtı. Ticari faaliyetlerini sürdüren Kaya, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25.dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde İstanbul 1.Bölgeden Bağımsız Milletvekili adayı oldu.

İstanbul 1.bölgeden Bağımsız Milletvekili adayı olan Hayratlı hemşerimiz Metin Kaya; 'Biz Trabzonluyuz. Gerçek anlamda Trabzonspor'umuzun haklarını

Metin abi Pendik TS Club'ın sahibi bilenler bilir.eyy Trabzonsporlu...oy kullanman hakkın olupta oyunu bu adamdan başka tarafa atarsan adam değilsin.
                  1. Bölgede olan Trabzonlular oy moy vermez bu kisiye. Cünkü akp ile ülkenin istikbali cok önemli. Yoksa popomuz acikta kalacak(!)
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Istanbul 3. bölgede olsaydim oyumu Osman Pamukoglu'na verirdim ams yurtdisinda bagimsiza oy kullanamiyosun

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başakşehir UEFA'dan 1 yıl ceza aldı diye bir haber var Facebook'taki bir paylaşımda .. Var mıdır doğruluk payı, bilen var mı arkadaşlar ?
                      daha almadi ama sikebahceninde, siketasinda gerekceli kararinda sike yaptiklari sabit, hemde cas mühürlü
                      edirneden ileri yollari yok
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1. Bölgede olan Trabzonlular oy moy vermez bu kisiye. Cünkü akp ile ülkenin istikbali cok önemli. Yoksa popomuz acikta kalacak(!)
                        Anıl'ım milletin ağzı açlıktan kokar ama hala daha bu kalpazanlara bayıla bayıla oy verir.bu ülkenin yabancısı sayılan Trabzonspor'lu uyanmayacak tabikide lakin arada bir hatırlatalım belki terörist kadar değerleri olmadığının farkına varacak bir kaç Trabzon'lu çıkar.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar abarttınız iyice.

Kimin kime oy vereceğinin tartışılacağı yer mi burası? Lütfen bu konuyu sürdürmeyin.
                          Kim neyi abartiyor arkadas..gurbette tecavuzcusune asik olan sehir trabzon diyorlar cevap veremiyoruz..madem haksizlik sike vardi rte kupayi caldi neden silme goturuyor trabzonu diyor onada cevap veremiyoruz..getirip sikebahce kongre uyesini trabzondan aday gosteriyor 2011 sampiyonu kimdir denilince cevap veremiyor trabzon sokaklarinda ustelik..resmen dalga geciliyoruz kufure maruz kaliyoruz sonra kime oy verilceginin tartisilacagi yermi burasi .evet tamda orasi burasi kupamizi calan serefsizlere burdan da cevap veremeyip tepki gosterimiceksek nerde gostercez burasi trabzonspor forumu degilmi bukadar da olmaz..hayret bise ya bizmi istedik bunlar burda konusulsun siyasiler istedi ve konusulcak o kadar aga
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kim neyi abartiyor arkadas..gurbette tecavuzcusune asik olan sehir trabzon diyorlar cevap veremiyoruz..madem haksizlik sike vardi rte kupayi caldi neden silme goturuyor trabzonu diyor onada cevap veremiyoruz..getirip sikebahce kongre uyesini trabzondan aday gosteriyor 2011 sampiyonu kimdir denilince cevap veremiyor trabzon sokaklarinda ustelik..resmen dalga geciliyoruz kufure maruz kaliyoruz sonra kime oy verilceginin tartisilacagi yermi burasi .evet tamda orasi burasi kupamizi calan serefsizlere burdan da cevap veremeyip tepki gosterimiceksek nerde gostercez burasi trabzonspor forumu degilmi bukadar da olmaz..hayret bise ya bizmi istedik bunlar burda konusulsun siyasiler istedi ve konusulcak o kadar aga

Yorum

• Denilecek çok şey var,yeri de tam burası ama işte...
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Ve Süleyman Soylu, "2010-2011 şampiyonu kim?" sorusuna yanıt verdi: "Ben buraya siyasetçi olarak geldim. Sporla siyaseti karıştırmayalım."
                                Biraz olsun kafanı kaldır da bak, Soylu!
                                Spora siyaseti kim karıştırmış ?
                                Bizi enayi yerine koyuyorlar resmen!
                                Birileri de çıkıp bunlara oy veriyor!
                                Hakkımı helal etmiyorum!
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X