Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hukuki yollarla evet çözüm getirmeye çalışan Bakanımız çok güzel bir yol izliyor,kırıp dökmeden,kırmadan lakin bu programlarda ki yapılanlarda sessiz kalmamalıyız.
    Ne bilim hukuki yollarla yine dava açılmalı , Habertürk ciddi bir şekilde yönetim tarafından uyarılmalıdır vs vs...
    Laf kalabalığı ile öne çıkıp kendilerini aklamaya çalışıyorlar.
    Her şeye ve herkese sabır lakin hukuki yollarla hakkımızı aramalıyız.
    Yeter da!

Yorum

• Vallaha billaha evde dört dolanıyorum şerefsizleri arıyorum açmıyorlar kulüp acil bir açıklama yapmalı sıfatını bilmem ne ettiğimin Trabzon'un sözde büyükleri derhal bir şey demeli bir organize olmalı bu karaktersizleri anasından doğduğuna pişman etmeli deli oldum deli benim memleketime bu lafları nasıl ederler biz bunları mı hak ediyoruz bu kadar şerefsizce algı yönetimi yapılır mı Allah belanızı versin sizin
      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Sadece bu olsa gene iyi berat albayrak ve süleyman soyluya bile uzadı dili bu ne cesaret bu ne kendine güven he bu adam devamlı bu şekilde konuşmaya devam ettirilirse ozaman arkadaş bu adam haklı herhalde bunu susturamıyolar yada cevap veremiyolar demeye başlıcam.

Yorum

• Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem 2 dk.2 dakika önce
          Futbol üzerinden oluşmuş "fay hattını" harekete geçirmek için cinnet geçirmiş bir ruha böyle hasaas bir zamanda nasıl çanak tutulur ki...

Başkanım seni yedirtmicez bu piçlere takım herzaman iyi gderken yada toparlanmaya çalışılırken hoooop bir bakıyoruzki şike gebesi ölmüş bebekle buluyoruz kendimizi gündemimiz biranda deyişiyor.

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Vallaha billaha evde dört dolanıyorum şerefsizleri arıyorum açmıyorlar kulüp acil bir açıklama yapmalı sıfatını bilmem ne ettiğimin Trabzon'un sözde büyükleri derhal bir şey demeli bir organize olmalı bu karaktersizleri anasından doğduğuna pişman etmeli deli oldum deli benim memleketime bu lafları nasıl ederler biz bunları mı hak ediyoruz bu kadar şerefsizce algı yönetimi yapılır mı Allah belanızı versin sizin
            Kuduruyorum bende sinirden ne yapsam da rahatlasam illa bi şerefsizi vurup öldürmek mi gerekiyor yoksa bu futbol izlemeyi bırakmak asla ve asla olayları takip etmemek mi gerekiyor ?

Yorum

• Adam resmen bir camiayı terör örgütü üyesi olmakla sucluyor.
              Hukukla uzaktan yakından alakam yok ama bu sizce de suc değil mi.
              Sen lazsın kürtsün demek bile insanları yaftalamakken bir terör örgütüne iyi demek bence klubun veya bizlerin açma hakkımız varsa bizlerin dava açması gereken bir konudur.

Yorum

• Azize en iyi bildiği işi yapıyor, takımındaki rezillikleri şike üzerinden örtüyor, bir diğer husus fb taraftarı azizin fetö ile uğraştığını filan düşünüyor ama adamın derdi götünü kurtarmak. Fetönün yaptığı her ne boksa bu Azizin yaptığı şikeyi örtmez.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                trabzonspor

Yorum

• Bunun gibi kansız köpekler ancak dayakla hizaya gelir.

Yorum

• Nusret yılmazın eski twitlerine baktım zaman gerçekten fetö nün baya baya adamlarıyla ilgili Faik ışık şerefsizini haklı çıkarmaya çalışmıyorum fakat kim dogru söylüyor yada kim neci tam anlamak lazım da bu faik tarla faresi işi amigoluha çevirip provike ediyor.

Yorum

• Bu adamların bütün amacı Trabzon'u çıldırtıp hata yaptırmak. Ondan sonra da kendilerine mağdur, Trabzon'a terörist diyebilmek hedef. Baktılar takımda işler yolunda, yeni bir dönem başlamış, hukuktan bahseden, ılımlı bir Trabzonspor var, korktular ve bu süreci baltalamaya çabalıyorlar. Onların istediği adam döven, olay çıkartan, hakem kitleyen Trabzonspor. Geçen sene bütün hakem hataları kasıtlıydı ve bunun ötesinde bugünkü hakem hataları da kasıtlıydı. Bu konuşmalar da kasıtlı, önümüzdeki sezon olacaklar da. Programı sunan kadının bile terbiyesiz. Şu güne kadar dövdük de akıllandı diyeceğiniz bir tane adam oldu mu bilmiyorum ama bu işlerin bize faydası yok. Bize bir rol kesmişler onu oynuyoruz. Akıllı olmamız lazım.

Yorum

• Faik Işık'ın tweetlerini okurken rastladım

Şu hesaptan atılan tweetlere bi bakar mısınız, bu kadar örgütlü çalışan bir şerefsizler ordusu olabilir mi ya bu kadar iğrenç bir düşmanı Allah kimseye vermesin..
                        Adamlar hem şike yaptı, hem cemaat sayesinde aklandı, hem cemaati sorumlu gösterip, hem şike yapmadık diyor, bütün bunların üstüne bir de Trabzonspor'a şike yaptı diyip, tüm Trabzon cemaatin altına yattı diyor..
                        Darbe olayı dışındaki konularda ne kadar desteklemesem de bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama bu şehir AKP'ye %60'tan fazla oy veriyor kaç seçimdir be şerefsiz, darbe günü alkış tutuyordunuz, bi savaş çıksa siz topuklarınız kıçınıza vurup kaçarken önce Trabzonlular feda eder kendini..
                        Asker kaçakları vatanperver oldu böyle bir memlekette yaşıyoruz..
                        Bu ülkenin üvey evladı olmaktan çıkabilmemiz için güçlü olmamız gerek, birlik olmamız gerek..
                        Bu yüzden futbol sadece bir spor değil bizim için..
                        İnadına Trabzonspor..

Yorum

• Ben bazen renkdaşları anlamıyorum.
                          Ben o programları 5 dakika izlediğimde cinlerim tepeme çıkıyor.
                          Sizler nasıl sonuna kadar tahammül ediyorsunuz, pes doğrusu.
                          Peygamber sabrı var siz de dostlar.
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• faık ısık denen serefsıze klup gereken cevabı hukukı yollarla vermelı bır sehrı terorıst olmakla suclamak nasıl oluyormus gorsun..resmen kasınıyor ıstedıklerıde bu zaten kıskırtmak..bu arada nusret yılmaz dun aksamkı yayında cok pasıf kalmıs..adam sehrı kendısını fetoculukle sucluyor cıkıp dıyemıyorkı bızı delılsız fetoculkle sucluyorsunuz sızın cekılmıs fotograflarınız var halı sahada kol kola bu adamların buyuk cogunlugu kongre uyenızdı sız ne oluyorsunuz ozaman dıye..bu arada programın yapımıcısıda tam bır rezıldı vukat nusret yılmaz konusurken durmadan faıkın sesını studyoya verıp konusmasını kesmesı dahası yaptıgı hakaretler karsısında ust uste defalarca uyarmasına ragmen yayından almamasıda tam bır rezalettı..bu adam akpden ıstanbul 1 .bolge adayıyıdı secımde anadolu yakasında yasayan arkadaslar buna oy verdıler 1 mılletvekılı farkla meclıse gıremedı, bı de boyle bır serefsızı meclıse yollıcaktınız ellerınızle vıcdanınız rahatmı..
                            En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 13.08.2016, 10:25.
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben bazen renkdaşları anlamıyorum.
                              Ben o programları 5 dakika izlediğimde cinlerim tepeme çıkıyor.
                              Sizler nasıl sonuna kadar tahammül ediyorsunuz, pes doğrusu.
                              Peygamber sabrı var siz de dostlar.
                              5 dakika kadar izledim sonra kapattım.
                              Balçiçek de sanki şikebahçe aklansın diye yırtındı durdu
                              Bu avukat müsveddesi salyalı köpek Faik IŞIK koca bir milliyetçi şehri adeta teröristlikle itham etmiştir.
                              Kulübümüz derhal suç duyurusunda bulunup bu şerefsize gerekli davaları açmalı ve süründürmelidir.

Yahu sevincimizi, ümitlerimizi, geleceğimizi çaldığınız yetmemiş gibi
                              Şimdi şark kurnazlığı yapıp FETÖ bahanesiyle şikeyi örtmeye kalkışıyorsunuz
                              Ulan vicdansızlar sizin 15 Temmuz kalkışmasını yapan hainlerden ne farkınız var?
                              Yeter ulan sağlığımızı bozdunuz, futboldan ve hayattan soğuttunuz
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• alı savası sevmem ama bu kez tercuman olmus dusuncelerımıze..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X