Güvenim kalmadığı için uzun zamandır takip etmiyordum. Şuan durum nedir, neyi bekliyoruz, yakın yada uzak gelecekteki hamlelerimiz neler acaba?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle17 - 25 aralık ta adamlar siyasetin en tepesinin bile ses kayıtlarını sızdırdı..
ve herkes veya herkes olmasa bile bir kesim olayları ve gelişmeleri takip ederek bilgisi oldu fikri oldu vs.
birisinin böyle iddiaları size anlatması ile kendi kulaklarınızla duymanız arasında dağlar kadar fark var..
şimdi gelelim şike davasına fenerli olan olmayan veya eski komutanlar diyor ki
bu oluşumun çarptığı ilk duvar sarı lacivert olmuştur
veya onlar ne diyor en dik biz durduk
bizi aşamadılar
yok son kaleyiz vs ..bilmem ne..
soruyu anlamışsınızdır heralde
bu herifler
tezlerini kuvvetlendirmek için bu ses kayıtlarını niye piyasaya sürmediler?
çok merak ediyorum..
konu şike davası olunca dürüstlükleri mi tuttu..
bu tape kayıtlarının yokedileceğine dair bir haber vardı acaba neoldu?
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike ve teşvik suçlarının delili olan ses kayıtlarının hukuksuz elde edildiği iddiası bu davayı sulandırma aracıdır. Günümüzde spor camiasında ilgili ilgisiz pek çok kişi ile birlikte siyasi çevreler de sırtını buna dayamaktadır. Yeniden yargılamanın da yolu böylece açılmaktadır.
Kimse karnından konuşmasın: 17-25 Aralık sürecinde ifşa olan hükümet yolsuzluklarını "dinlemeler hukuk dışı" diyerek örtenlerle şikecileri kurtaranlar aynıdır.
Yakın dönemdeki diğer büyük davalardaki birçok kasıtlı usul hatasının üstü örtülürken sadece 17-25 ve Şike davalarında bu konunun altı çizilmektedir.
Bu iş artık ya hep ya hiç noktasına gelmiştir. Trabzonspor camiası kimseye bel bağlamadan haklı davasında dik yürümelidir. Biz adaleti bakanlardan değil önce Allah'tan sonra kendimizi bağımsız olduğuna inanmaya zorladığımız mahkemelerden bekliyoruz.
Birisi bana ana avrat sövüyor.. Bunu duyan biri de gelip bana söylüyor.. Ama izinsiz dinlediği için adama bişey yapamıyorum...!!!
17-25 de, 3 Temmuz da aynı şeydir. Kral çıplaktır.. En çırılından hemde
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
https://www.youtube.com/watch?v=XSIgLzWHfp4 benim midemin bulandıgı hakkımızın yendigi bu sezonuda unutamam sevgili renkdaslar unutma unutturma 2005 2006 sezonundada hakkımız yendi sadece 2011 de degil.
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.youtube.com/watch?v=XSIgLzWHfp4 benim midemin bulandıgı hakkımızın yendigi bu sezonuda unutamam sevgili renkdaslar unutma unutturma 2005 2006 sezonundada hakkımız yendi sadece 2011 de degil.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2005'de Cem Papila denen emek katili. Bitmedi. 1996'da Ali Şen denen düzenbaz. 2011 malum. Çalınan 3 şampiyonluk. Unutma. Unutturma. 2011 kupasını almak için mücadeleye devam. Sonuna kadar. Bıkmadan. Korkmadan.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle17 - 25 aralık ta adamlar siyasetin en tepesinin bile ses kayıtlarını sızdırdı..
ve herkes veya herkes olmasa bile bir kesim olayları ve gelişmeleri takip ederek bilgisi oldu fikri oldu vs.
birisinin böyle iddiaları size anlatması ile kendi kulaklarınızla duymanız arasında dağlar kadar fark var..
şimdi gelelim şike davasına fenerli olan olmayan veya eski komutanlar diyor ki
bu oluşumun çarptığı ilk duvar sarı lacivert olmuştur
veya onlar ne diyor en dik biz durduk
bizi aşamadılar
yok son kaleyiz vs ..bilmem ne..
soruyu anlamışsınızdır heralde
bu herifler
tezlerini kuvvetlendirmek için bu ses kayıtlarını niye piyasaya sürmediler?
çok merak ediyorum..
konu şike davası olunca dürüstlükleri mi tuttu..
bu tape kayıtlarının yokedileceğine dair bir haber vardı acaba neoldu?İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike vardır. Gerçek budur. Kumpas yoktur. Kumpas yalandır. Azıcık vicdan. Azıcık
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
siyasilerin tapeleri tibb tübitakk gibi yerlerden birinden heralde sızdı..
şikecilerin bilgileri ise emniyette olabilir..
tape bilgilerinin orjinali veya kopyasını avukatlarına verildiğini biliyorum
ama diğer nüshaları hernerdeyse şimdiye kadar yokedilmiştir.samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
bu karar önemliydi
Juventus'un küme düşürülmesi sebebiyle uğradığı zararın karşılanması talebine, Lazio Bölge İdare Mahkemesinden ret yanıtı geldi.!!!!!!!!!!!!"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu karar önemliydi
Juventus'un küme düşürülmesi sebebiyle uğradığı zararın karşılanması talebine, Lazio Bölge İdare Mahkemesinden ret yanıtı geldi.!!!!!!!!!!!!
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Spor Online @sporonlinecom
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe yönetimi, FETÖ ile çok ciddi bir savaş vermiştir."
Spor Online
Spor Online – @sporonlinecom
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Cezaevine girdiği dönemde ara verdik ama hukukumuz devam etti. Yıldırım, FETÖ ile çok büyük bir savaş verdi.
Dogrumu bu aciklamalar bilmem ayni haber takvim gazetesinde de var , dogruysa malumun ilani olmus sadece degilse zaten 5 senedir yapilan uygulamalar bunun boyle oldugunu gosteriyor cokda onemli degil..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSpor Online @sporonlinecom
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe yönetimi, FETÖ ile çok ciddi bir savaş vermiştir."
Spor Online
Spor Online – @sporonlinecom
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Cezaevine girdiği dönemde ara verdik ama hukukumuz devam etti. Yıldırım, FETÖ ile çok büyük bir savaş verdi.
Dogrumu bu aciklamalar bilmem ayni haber takvim gazetesinde de var , dogruysa malumun ilani olmus sadece degilse zaten 5 senedir yapilan uygulamalar bunun boyle oldugunu gosteriyor cokda onemli degil..
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Yahu gerek 17-25 Aralık gerekse 3 Temmuz sürecinde sözde FETÖ bize kumpas kurdu diye mağdur olanlar neden tek taraflı konuşuyor. Örneğin FETÖ fenere kumpas girişiminde bulunmuş olabilir. Bunu Sn. Usta da söyledi. Eyvallah ama o esnada radara yakalandınız. Kısacası ikisi apayrı olaylar. Bu şike yapmadığınız anlamına gelmiyor. Aklımızla ve sabrimizla oynamayın artık. Örneğin Aykut Kocaman demedi mi, herkes şike yapıyor ama radara biz yakalandık diye. Sonra AY değil miydi şike yaptımsa fenevbahce için yaptım diye. Sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum ey 2010-2011 sampiyonlugumuzu çalanlar ve onları koruyanlar. Yahu şu şikebahçe camiasında hiç mi vicdani sızlayıp da, "AY sana lanet olsun. Böyle şampiyonluk istemiyorum" diyecek kadar onurlu ve vicdanlı insanlar?!
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylesek tesiri yok sussak gönül razı değil. Sövsem olmuyor sövmesem olmaz.
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum