Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güvenim kalmadığı için uzun zamandır takip etmiyordum. Şuan durum nedir, neyi bekliyoruz, yakın yada uzak gelecekteki hamlelerimiz neler acaba?
    Iyi gününde oldugun gibi kötü günündede Trabzonspor senin yanindadir. Önemli olan Trabzonsporun iyi gününde oldugu kadar kötü günündede yaninda olmaktir. Iste taraftar budur. iste Trabzonsporluluk bu.

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      17 - 25 aralık ta adamlar siyasetin en tepesinin bile ses kayıtlarını sızdırdı..

ve herkes veya herkes olmasa bile bir kesim olayları ve gelişmeleri takip ederek bilgisi oldu fikri oldu vs.

birisinin böyle iddiaları size anlatması ile kendi kulaklarınızla duymanız arasında dağlar kadar fark var..

şimdi gelelim şike davasına fenerli olan olmayan veya eski komutanlar diyor ki
      bu oluşumun çarptığı ilk duvar sarı lacivert olmuştur
      veya onlar ne diyor en dik biz durduk
      bizi aşamadılar
      yok son kaleyiz vs ..bilmem ne..

soruyu anlamışsınızdır heralde

bu herifler
      tezlerini kuvvetlendirmek için bu ses kayıtlarını niye piyasaya sürmediler?
      çok merak ediyorum..
      konu şike davası olunca dürüstlükleri mi tuttu..

bu tape kayıtlarının yokedileceğine dair bir haber vardı acaba neoldu?
      Şike vardır. Gerçek budur. Kumpas yoktur. Kumpas yalandır. Azıcık vicdan. Azıcık

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şike ve teşvik suçlarının delili olan ses kayıtlarının hukuksuz elde edildiği iddiası bu davayı sulandırma aracıdır. Günümüzde spor camiasında ilgili ilgisiz pek çok kişi ile birlikte siyasi çevreler de sırtını buna dayamaktadır. Yeniden yargılamanın da yolu böylece açılmaktadır.

Kimse karnından konuşmasın: 17-25 Aralık sürecinde ifşa olan hükümet yolsuzluklarını "dinlemeler hukuk dışı" diyerek örtenlerle şikecileri kurtaranlar aynıdır.

Yakın dönemdeki diğer büyük davalardaki birçok kasıtlı usul hatasının üstü örtülürken sadece 17-25 ve Şike davalarında bu konunun altı çizilmektedir.

Bu iş artık ya hep ya hiç noktasına gelmiştir. Trabzonspor camiası kimseye bel bağlamadan haklı davasında dik yürümelidir. Biz adaleti bakanlardan değil önce Allah'tan sonra kendimizi bağımsız olduğuna inanmaya zorladığımız mahkemelerden bekliyoruz.
        Şöyle birşeye benziyor.. Sözüm meclisten dışarı..
        Birisi bana ana avrat sövüyor.. Bunu duyan biri de gelip bana söylüyor.. Ama izinsiz dinlediği için adama bişey yapamıyorum...!!!

17-25 de, 3 Temmuz da aynı şeydir. Kral çıplaktır.. En çırılından hemde

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• https://www.youtube.com/watch?v=XSIgLzWHfp4 benim midemin bulandıgı hakkımızın yendigi bu sezonuda unutamam sevgili renkdaslar unutma unutturma 2005 2006 sezonundada hakkımız yendi sadece 2011 de degil.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            https://www.youtube.com/watch?v=XSIgLzWHfp4 benim midemin bulandıgı hakkımızın yendigi bu sezonuda unutamam sevgili renkdaslar unutma unutturma 2005 2006 sezonundada hakkımız yendi sadece 2011 de degil.
            2005'de Cem Papila denen emek katili. Bitmedi. 1996'da Ali Şen denen düzenbaz. 2011 malum. Çalınan 3 şampiyonluk. Unutma. Unutturma. 2011 kupasını almak için mücadeleye devam. Sonuna kadar. Bıkmadan. Korkmadan.

82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2005'de Cem Papila denen emek katili. Bitmedi. 1996'da Ali Şen denen düzenbaz. 2011 malum. Çalınan 3 şampiyonluk. Unutma. Unutturma. 2011 kupasını almak için mücadeleye devam. Sonuna kadar. Bıkmadan. Korkmadan.

of off.

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                17 - 25 aralık ta adamlar siyasetin en tepesinin bile ses kayıtlarını sızdırdı..

ve herkes veya herkes olmasa bile bir kesim olayları ve gelişmeleri takip ederek bilgisi oldu fikri oldu vs.

birisinin böyle iddiaları size anlatması ile kendi kulaklarınızla duymanız arasında dağlar kadar fark var..

şimdi gelelim şike davasına fenerli olan olmayan veya eski komutanlar diyor ki
                bu oluşumun çarptığı ilk duvar sarı lacivert olmuştur
                veya onlar ne diyor en dik biz durduk
                bizi aşamadılar
                yok son kaleyiz vs ..bilmem ne..

soruyu anlamışsınızdır heralde

bu herifler
                tezlerini kuvvetlendirmek için bu ses kayıtlarını niye piyasaya sürmediler?
                çok merak ediyorum..
                konu şike davası olunca dürüstlükleri mi tuttu..

bu tape kayıtlarının yokedileceğine dair bir haber vardı acaba neoldu?
                İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şike vardır. Gerçek budur. Kumpas yoktur. Kumpas yalandır. Azıcık vicdan. Azıcık

)))) söylediğimden hiçbirşey anlamamışsınız..

siyasilerin tapeleri tibb tübitakk gibi yerlerden birinden heralde sızdı..
                şikecilerin bilgileri ise emniyette olabilir..

tape bilgilerinin orjinali veya kopyasını avukatlarına verildiğini biliyorum
                ama diğer nüshaları hernerdeyse şimdiye kadar yokedilmiştir.
                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• bu karar önemliydi

Juventus'un küme düşürülmesi sebebiyle uğradığı zararın karşılanması talebine, Lazio Bölge İdare Mahkemesinden ret yanıtı geldi.!!!!!!!!!!!!
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu karar önemliydi

Juventus'un küme düşürülmesi sebebiyle uğradığı zararın karşılanması talebine, Lazio Bölge İdare Mahkemesinden ret yanıtı geldi.!!!!!!!!!!!!
                    Bize de emsal olmalı.

82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Spor Online @sporonlinecom
                      Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe yönetimi, FETÖ ile çok ciddi bir savaş vermiştir."
                      Spor Online
                      Spor Online – @sporonlinecom

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Cezaevine girdiği dönemde ara verdik ama hukukumuz devam etti. Yıldırım, FETÖ ile çok büyük bir savaş verdi.

Dogrumu bu aciklamalar bilmem ayni haber takvim gazetesinde de var , dogruysa malumun ilani olmus sadece degilse zaten 5 senedir yapilan uygulamalar bunun boyle oldugunu gosteriyor cokda onemli degil..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Spor Online @sporonlinecom
                        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe yönetimi, FETÖ ile çok ciddi bir savaş vermiştir."
                        Spor Online
                        Spor Online – @sporonlinecom

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Cezaevine girdiği dönemde ara verdik ama hukukumuz devam etti. Yıldırım, FETÖ ile çok büyük bir savaş verdi.

Dogrumu bu aciklamalar bilmem ayni haber takvim gazetesinde de var , dogruysa malumun ilani olmus sadece degilse zaten 5 senedir yapilan uygulamalar bunun boyle oldugunu gosteriyor cokda onemli degil..
                        17-25 Aralık ve 3 Temmuz şike süreci. İki tarafın da kendilerince mağduriyeti var. O yüzden kupamız çalınmış kimin umurunda? Her 2 taraf da kendilerini kurtarmanın peşinde. Tarih bunları da yazar.

82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• 2005 2006 nın da üzerine gidilmeli sadece 2011 degil.

Yorum

• Yahu gerek 17-25 Aralık gerekse 3 Temmuz sürecinde sözde FETÖ bize kumpas kurdu diye mağdur olanlar neden tek taraflı konuşuyor. Örneğin FETÖ fenere kumpas girişiminde bulunmuş olabilir. Bunu Sn. Usta da söyledi. Eyvallah ama o esnada radara yakalandınız. Kısacası ikisi apayrı olaylar. Bu şike yapmadığınız anlamına gelmiyor. Aklımızla ve sabrimizla oynamayın artık. Örneğin Aykut Kocaman demedi mi, herkes şike yapıyor ama radara biz yakalandık diye. Sonra AY değil miydi şike yaptımsa fenevbahce için yaptım diye. Sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum ey 2010-2011 sampiyonlugumuzu çalanlar ve onları koruyanlar. Yahu şu şikebahçe camiasında hiç mi vicdani sızlayıp da, "AY sana lanet olsun. Böyle şampiyonluk istemiyorum" diyecek kadar onurlu ve vicdanlı insanlar?!

82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Söylesek tesiri yok sussak gönül razı değil. Sövsem olmuyor sövmesem olmaz.

Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Söylesek tesiri yok sussak gönül razı değil. Sövsem olmuyor sövmesem olmaz.

Of of. Bitmez bu çile. Emekleri çalınan biziz. Suçlular belli. Eee. Sonuç? Korunan hep onlar. Dediğimiz gibi. Susamıyoruz. Çünkü hakkımız yendi. Bakalım nereye varacak bu işin sonu? Bu ülkede adalet mekanizması, kişi ve kurumlar ayirt etmeksizin ve gecikmeden uygulansaydi, CAS'ın şike suçunu onaylamasından sonraki gün Tff tarafından (kimseye danışmaksızın ve korkmaksızın) sampiyonlugumuz ilân edilir ve fenerbahçe denilen kurum küme düşürülürdü. Allah sesimizi duyuyor ve olan biteni görüyor. Bu pisliğe bulaşıp sevinclerimizi satın alanları ve onlari koruyup bizi hiçe sayanları en ağır biçimde cezalandıracaktır.

82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X