fenerin cezası saat kaça açıklanacakmış .... !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerin cezası saat kaça açıklanacakmış .... !2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün bir gelişme olma ihtimali var mı ?2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu saatten sonra her an bir gelişme olma ihtimali var...
belki de bir ömürden uzak
ne laflar ettim amaSabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelki yarın, belki yarından da yakın
belki de bir ömürden uzak
ne laflar ettim ama2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumarım yarındanda yakın olur
olacak bir şeyler. bir şeyler değil baya şeyler olacak.
ama ne zaman olacak? o soru işareti kalkmıyor ordan işte.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu saatten sonra her an bir gelişme olma ihtimali var...Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewalla bundan sonra tüm spor organizasyonlarını ESPN'den izlicem artık
-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanırım hukuk kurulu uefa nın vereceği kararı bekliyor. belkide öyle bir karar verecekki uefa cas a gitmemize gerek bile kalmayacak. aksi halde fifa ve cas a muhakkak başvuracağız.
suarez'e FIFA ceza verdi , CAS onayladı
fenerbahçenin 4 maçta şike yaptığı CAS onaylı, FIFA ya ne diye gidiyoruz
FIFA kararları bile CAS tan geçiyor@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülediyorum ki FIFA ya başvurmanın anlamı ne
suarez'e FIFA ceza verdi , CAS onayladı
fenerbahçenin 4 maçta şike yaptığı CAS onaylı, FIFA ya ne diye gidiyoruz
FIFA kararları bile CAS tan geçiyor2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
CAS
UEFA
Interpol
Europol
bu kurumlar şike var diyor, siyasi destek nedeni ile ceza verilememiştir
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa fenere ceza verdi cas onadı, eğer cezaların hemen ardından fifa ve cas a başvursaydı Sadri başkan şu an burada başka şeyler konuşuyor olacaktık. gerekli yerlere zamanında başvuru yapılmadığından şu anda bu durumlara geldik. Eğer İbrahim başkan ve hukuk kurulumuz uefa ya başvuru yapıp tehdit etmeseydi uefa yine bu soruşturmayı açmayacaktı. yeni bir soruşturma olduğu için hiyerarşik düzene uymaya çalışıyorlar sanırım. önce uefa nın kararı beklenecek, adam gibi karar vermezse fifa ve cas süreçleri başlayacak. benim tahminim bu.
suzareze 4 ay men cezası verdi
CAS oyayladı. CAS kararları en üst düzey kararlar
fenerbahçe 2010-2011 sezonunda en az 4 maçta şike yaptığı kesindir.
şikenin cezası uygulanmamıştır.
UEFA nın son değişikliklerle bu cezayı uygulatma hakkı vardır.
uygulamadı fener ile şikede ortak çalıştı@tsmustafakemal
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum