Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fenerin cezası saat kaça açıklanacakmış .... !

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fenerin cezası saat kaça açıklanacakmış .... !
      duyum mu aldın, bugün fişi çekiyorlar mı yoksa, bitsin bu bekleyiş, çile artık.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bugün bir gelişme olma ihtimali var mı ?
        şu saatten sonra her an bir gelişme olma ihtimali var...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          belki yarın, belki yarından da yakın
          belki de bir ömürden uzak

ne laflar ettim ama
          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            belki yarın, belki yarından da yakın
            belki de bir ömürden uzak

ne laflar ettim ama
            umarım yarındanda yakın olur

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

umarım yarındanda yakın olur
              ben de öyle umuyorum.
              olacak bir şeyler. bir şeyler değil baya şeyler olacak.
              ama ne zaman olacak? o soru işareti kalkmıyor ordan işte.
              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

Abi şunun için sordum bir gelişme olması için disiplin kurulunun toplanması gerekmiyor mu ? Bugün toplantı var mı o açıdan sormuştum yanlış mı biliyorum.
                Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• HAYDİ UEFA, çak bir SON DAKİKA...
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• ESPN'de çok tınlıyor ya bunları walla bundan sonra tüm spor organizasyonlarını ESPN'den izlicem artık
                      -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                      https://twitter.com/serdarstan

Yorum

sanırım hukuk kurulu uefa nın vereceği kararı bekliyor. belkide öyle bir karar verecekki uefa cas a gitmemize gerek bile kalmayacak. aksi halde fifa ve cas a muhakkak başvuracağız.
                        diyorum ki FIFA ya başvurmanın anlamı ne

suarez'e FIFA ceza verdi , CAS onayladı

fenerbahçenin 4 maçta şike yaptığı CAS onaylı, FIFA ya ne diye gidiyoruz

FIFA kararları bile CAS tan geçiyor
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Aziz Yıldırım: "Ersun Yanal, Fenerbahçe ' nin idman saatlerini or**pulara göre ayarlıyordu."
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            diyorum ki FIFA ya başvurmanın anlamı ne

suarez'e FIFA ceza verdi , CAS onayladı

fenerbahçenin 4 maçta şike yaptığı CAS onaylı, FIFA ya ne diye gidiyoruz

FIFA kararları bile CAS tan geçiyor
                            uefa fenere ceza verdi cas onadı, eğer cezaların hemen ardından fifa ve cas a başvursaydı Sadri başkan şu an burada başka şeyler konuşuyor olacaktık. gerekli yerlere zamanında başvuru yapılmadığından şu anda bu durumlara geldik. Eğer İbrahim başkan ve hukuk kurulumuz uefa ya başvuru yapıp tehdit etmeseydi uefa yine bu soruşturmayı açmayacaktı. yeni bir soruşturma olduğu için hiyerarşik düzene uymaya çalışıyorlar sanırım. önce uefa nın kararı beklenecek, adam gibi karar vermezse fifa ve cas süreçleri başlayacak. benim tahminim bu.

Yorum

• CAS
                              UEFA
                              Interpol
                              Europol

bu kurumlar şike var diyor, siyasi destek nedeni ile ceza verilememiştir

@tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

uefa fenere ceza verdi cas onadı, eğer cezaların hemen ardından fifa ve cas a başvursaydı Sadri başkan şu an burada başka şeyler konuşuyor olacaktık. gerekli yerlere zamanında başvuru yapılmadığından şu anda bu durumlara geldik. Eğer İbrahim başkan ve hukuk kurulumuz uefa ya başvuru yapıp tehdit etmeseydi uefa yine bu soruşturmayı açmayacaktı. yeni bir soruşturma olduğu için hiyerarşik düzene uymaya çalışıyorlar sanırım. önce uefa nın kararı beklenecek, adam gibi karar vermezse fifa ve cas süreçleri başlayacak. benim tahminim bu.
                                FIFA
                                suzareze 4 ay men cezası verdi

CAS oyayladı. CAS kararları en üst düzey kararlar

fenerbahçe 2010-2011 sezonunda en az 4 maçta şike yaptığı kesindir.

şikenin cezası uygulanmamıştır.

UEFA nın son değişikliklerle bu cezayı uygulatma hakkı vardır.

uygulamadı fener ile şikede ortak çalıştı
                                @tsmustafakemal

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X