bu işten hiçbir şey çıkacağını sanmıyorum..aynı tas aynı hamam devam eder.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecas mi büyük fifa mi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Yalanları ve seneryoları fetö diye uydurdukları şey ama dünyayı kendileri gibi salak zannediyorlar bütün herkes ve kendileri de dahil şike yaptıklarını biliyor ve itirafda ettiler zaten...
Artık Trabzonspor'umuzun 2010 2011 Şampiyonluk kupası gelmeli.
Ve şikecilerin yaptıkları o kadar şike cezasız kalmamalı...
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCümleten s.a. Cumamız müdber olsun. sayfadaki yerimizi alalım bu gün buralardan ayrılmamak lazım
İşlerimiz yoğun malum haftanın son günü ama her fırsatta burada olmaya çalışırız bugün
Hava güneşli ama biraz soğuk
İçimizi ısıtacak haberler bekliyoruz rabbimin izniyle2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Aziz ve yandaşları bu duruşmaya çok sağlam hazırlanmışlar. Bir ordu ile gidiyolar resmen. Bizimki kuru gürültü gibi geliyor bana. Sadece kendi içimizde haklılığımızın tescili var, dış dünya çok farklı., bu nedenle pek bir umut taşımıyorum.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz ve yandaşları bu duruşmaya çok sağlam hazırlanmışlar. Bir ordu ile gidiyolar resmen. Bizimki kuru gürültü gibi geliyor bana. Sadece kendi içimizde haklılığımızın tescili var, dış dünya çok farklı., bu nedenle pek bir umut taşımıyorum.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
ayrıca fenerbahçe şike yapmamıştır diyen bir mahkeme kararı falan yok henüz bunu görmezden gelmeyelim. bütün yargı organlarından tokadı yiyen bir kulüp var karşımızda.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Bugün Allah'ın izniyle hayırlı bir gün olacaktır. Elimizden gelen tek şeyi yapıp dualarımızla yönetimin ve hukuk kurulunun yanındayız..
Edit: Bugün karar çıkma ihtimali olduğunu düşünmüyorum ancak kararın bugün yaşananlara ve yapılan sunumlara göre verileceği de kesin gibi..En son cewat tarafından düzenlendi; 18.11.2016, 09:22.Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Karar çıkacakmı Cas tan. Genel anlamda görüşülen davalarla ilgili kararını aynı gün içinden açıklıyor mu cas?
Bugün durusma olacak karar ileri bir tarihte ama çok ileri değil. Belki bir hafta sonra...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum