Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu işten hiçbir şey çıkacağını sanmıyorum..aynı tas aynı hamam devam eder.
    County of Essex

Yorum

• cas mi büyük fifa mi
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cas mi büyük fifa mi
        fifa Türkiye olsa cas anayasa mahkemesi olur
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Allahım ,Allahım nolur adalet yerini bulsun artık(amin).

Yorum

• Son bir umut diye yine bekleyeceğiz ama büyük ihtimalle tarih öteleme çıkacak Kendi fikrimi söyleyeyim yarın TFF yöneticileri olayı FETÖ'ya bağlayıp Darbe destanıyla işi tatlıya bağlamaya çalışacaklar...

Yorum

• Bugün tarihi bir gün daha
              Şike ve teşvikle Trabzonspor camiasının sevinçlerini, ümitlerini ve geleceğini çalanların cezalandırılacağı bir gün olsun
              Hayırlı Cumalar olsun
              Adalet artık yerini bulsun
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Yalanları ve seneryoları fetö diye uydurdukları şey ama dünyayı kendileri gibi salak zannediyorlar bütün herkes ve kendileri de dahil şike yaptıklarını biliyor ve itirafda ettiler zaten...

Artık Trabzonspor'umuzun 2010 2011 Şampiyonluk kupası gelmeli.

Ve şikecilerin yaptıkları o kadar şike cezasız kalmamalı...

Yorum

• Cümleten s.a. Cumamız müdber olsun. sayfadaki yerimizi alalım bu gün buralardan ayrılmamak lazım
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cümleten s.a. Cumamız müdber olsun. sayfadaki yerimizi alalım bu gün buralardan ayrılmamak lazım
                    A.S Celal kardeşim
                    İşlerimiz yoğun malum haftanın son günü ama her fırsatta burada olmaya çalışırız bugün
                    Hava güneşli ama biraz soğuk
                    İçimizi ısıtacak haberler bekliyoruz rabbimin izniyle
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Aziz ve yandaşları bu duruşmaya çok sağlam hazırlanmışlar. Bir ordu ile gidiyolar resmen. Bizimki kuru gürültü gibi geliyor bana. Sadece kendi içimizde haklılığımızın tescili var, dış dünya çok farklı., bu nedenle pek bir umut taşımıyorum.
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aziz ve yandaşları bu duruşmaya çok sağlam hazırlanmışlar. Bir ordu ile gidiyolar resmen. Bizimki kuru gürültü gibi geliyor bana. Sadece kendi içimizde haklılığımızın tescili var, dış dünya çok farklı., bu nedenle pek bir umut taşımıyorum.
                        aziz kimle giderse gitsin. bugün şikenin varlığı yokluğu görüşülmeyecekki. azizin yaptığı algı operasyonundan başka birşey değil.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• ayrıca fenerbahçe şike yapmamıştır diyen bir mahkeme kararı falan yok henüz bunu görmezden gelmeyelim. bütün yargı organlarından tokadı yiyen bir kulüp var karşımızda.

Yorum

• Bugün Karar çıkacakmı Cas tan. Genel anlamda görüşülen davalarla ilgili kararını aynı gün içinden açıklıyor mu cas?

Yorum

• Bugün Allah'ın izniyle hayırlı bir gün olacaktır. Elimizden gelen tek şeyi yapıp dualarımızla yönetimin ve hukuk kurulunun yanındayız..

Edit: Bugün karar çıkma ihtimali olduğunu düşünmüyorum ancak kararın bugün yaşananlara ve yapılan sunumlara göre verileceği de kesin gibi..
                              En son cewat tarafından düzenlendi; 18.11.2016, 09:22.
                              Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugün Karar çıkacakmı Cas tan. Genel anlamda görüşülen davalarla ilgili kararını aynı gün içinden açıklıyor mu cas?

Bugün durusma olacak karar ileri bir tarihte ama çok ileri değil. Belki bir hafta sonra
                                ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X