HSYK yeniden yargılama kararı veren ve yeniden yargılama yapan hakim ve savcıları soruşturuyor olmasın,inşallah öyledir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHSYK yeniden yargılama kararı veren ve yeniden yargılama yapan hakim ve savcıları soruşturuyor olmasın,inşallah öyledir.
Hayırlı Cumalar.
Unutmuyoruz
Bıkmıyoruz
TS için buradayız.
Adalet için buradayız.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHSYK yeniden yargılama kararı veren ve yeniden yargılama yapan hakim ve savcıları soruşturuyor olmasın,inşallah öyledir.
cünkü bizim hsyk ya o yönde bir sikayetimiz var
ayrica savci mehmet berk onun adina dava acilirsa aciklayacagi belgeler elinde oldugunu canli yayinda belirtmisti
büyük ihtimallen bunlar rüsvet teklifleridir
ondan o tarafa bi sorusturma acilmaz, yemez"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
yurt içi ayağını önemsemeyin pek hepsi hikaye. bizim için tek yol cas sonrası fifa ama siyasi iktidar bu kadar etkenken ben gerekli adımları atacağımızdan emin değilim ülkede köklü bir değişiklik olmadıktan sonra zor işimiz şuan bütün ipler usta ve ekibinde ve onların arkasında duracak güç verecek yada baskı yapacak bir taraftar oluşumumuz olmadığı için oda sıkıntı. ama iş fifa'ya uzarsa her türlü çarparızsadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaalesef memleket olarak bitik durumdayız. insanlar ayrıştı, hoşlarına gitmeyen şeyler oldu mu paralel safsatasına sarılıyorlar.
son bir kaç seneyi incelediğimizde;
fb taraftarı genel itibariyle;
1. cemaat orduya kumpas kurdu. (vatan haini hakim, savcı ve polisler)
2. cemaat fbye kumpas kurdu. (vatan haini hakim, savcı ve polisler)
3. malum kişi ve parti 17-25 aralık olaylarında hırsızlık yaptı ve yargıdan kaçtı. (vatan sevdalısı, dürüst hakim, savcı ve polisler).
Trabzonspor taraftarı genel itibariyle;
1. cemaat orduya kumpas kurdu. (vatan haini hakim, savcı ve polisler).
2. fb şike yaptı ve ortaya çıkarıldı (vatan sevdalısı, dürüst hakim, savcı ve polisler).
3. 17-25 aralık olayında cemaat malum kişiye darbe yapmaya çalıştı (vatan haini hakim, savcı ve polisler).
kombinasyonları çoğaltabiliriz..
Şahsi kanaatim odur ki lanet inecek kavimler kıvamına geldik.
çok yaşa Hakanım çok yaşa.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
demekki parelel demiş şikebahçeye şike yap diye.vay beee.
ibrahim akın itiraf ediyor 100 bin dolar aldığını binlerce tape ses kaydı görüntü var.konuşmlar var.
mehmet ali aydınlar şikebahçeyi kurtarmak için tff başkanı yapılıyor(kendisi korkunç kopkoyu bir fb lidir)o bile görüyor şike yapmadığınızı ispat edin tüm zararınızı karşılayacağım diyebiliyor .ve sonunda daha fazla dayanamayıp istifa ediyor.
uefa herşeyi görüyor şampiyonlarliginden kovuyor şikebahçeyi.
ama sonuç olarak şikebahçe şampiyon ilan ediliyor kupa onların oluyor.dünyada tektiri bu şampiyon olupta şampiyonlar ligine alınmayan kovulan takım.
eeeetabi platini ilede sayın cumfurtbaşkanımızın bi muhabbeti var..insan düşünmeden edemiyor şikebahçe olayı kapanması için acaba tüm şikebahçeli zenginler aralarında 1 milyar dolar toplayıp uefaya hibi etmişmidir.
para ne kadar buyük bir güç bu dünyada .biz ise adalet bekliyoruz.
bu dünya menfaat ve para dünyası çıkar dünyası başkada bişey değil.çünkü herkes kendini ölümsüz sanıyor öbür tarafta hesap vermiyeceğini sanıyor.En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 16.04.2016, 13:09.
Yorum
-
bukadarinada pes artik
son gole bakin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak HIZIR_IR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleU17 takimini uydurulan maclara cikartan yonetime 17 eksi benden. Cok eksi.
azıcık dik durun kardeşim
hep böyle sindirilecek misiniz?
yeter bu kadar aşağılandığımız2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
baş şikeci nasıl tehdit ediyor ama taraftarını;
kızdırmasınlar beni 10 sene daha gitmem bu kulübün başından,
aday olurum, olursam da seçilirim,
ben olduğum sürece ersun bu kuulübün kapısından içeri giremez
vs.vs.vs...
nasıl aciz bir kulüp bunlar ya tek adam parmağında oynatıyor "milyonların" kulübünü
beter olun şikeciler siziBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaş şikeci nasıl tehdit ediyor ama taraftarını;
kızdırmasınlar beni 10 sene daha gitmem bu kulübün başından,
aday olurum, olursam da seçilirim,
ben olduğum sürece ersun bu kuulübün kapısından içeri giremez
vs.vs.vs...
nasıl aciz bir kulüp bunlar ya tek adam parmağında oynatıyor "milyonların" kulübünü
beter olun şikeciler sizi
Yorum
-
sivasspor konuşuluyor, niye düşme potasına geldi deniliyor,
azizin köpeği rıdvan diyor ki,
sivassporun iç durumunu iyi bilirim,çok iyi,çok saygın bir kulüp,çok ta iyi yönetiliyor,çok çok iyi bir başkanı var,yakından tanırım...
(bunu maç satan karısını satar diyip maç satmaktan hapis yatan adam için söylüyor)
şimdi bunu söyleyen adam ülkede itibar görüyorsa,
trilyonlar alıp tv de konuşuyorsa,
bu ülkeden ne olur bana bi söyleyin ne olurŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesivasspor konuşuluyor, niye düşme potasına geldi deniliyor,
azizin köpeği rıdvan diyor ki,
sivassporun iç durumunu iyi bilirim,çok iyi,çok saygın bir kulüp,çok ta iyi yönetiliyor,çok çok iyi bir başkanı var,yakından tanırım...
(bunu maç satan karısını satar diyip maç satmaktan hapis yatan adam için söylüyor)
şimdi bunu söyleyen adam ülkede itibar görüyorsa,
trilyonlar alıp tv de konuşuyorsa,
bu ülkeden ne olur bana bi söyleyin ne olur
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum