İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmen içim acıdı. Kocaeli'ye mi taşınsam acep...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
"Hatırlatma ve Tavsiye..
QNB Sponsorluğunun şike davasından vazgeçilmesi karşılığında hükümet tarafından ayarlandığı düşüncesi hakim.
Hukuk kurulu avukatımız Erdem Egemen ve davaya dışarıdan destek veren Atilla Dilaver ile sürekli yaptığım görüşmelerde, şike davasındaki hukuki mücadelenin en küçük bir ihmâle meydan vermeden devam ettiği, dava ile ilgili tüm dosya ve belgelerin CAS'a eksiksiz teslim edildiği, artık duruşma gününün beklendiği her ikisi tarafından belirtildi.
Ayrıca, davanın Avrupa ayağını yürüten vekil avukatımız Sebastian da, davadan son derece ümitli olduğunu belirtmiş.
Burada bir parantez açıp, Trabzonspor kulübünün Avrupa'daki hukuk temsilcisi Sebastian'ın söylendiği gibi fahiş ücret almadığını belirtmek isterim. Dava dosyası ile ilgili kaç saat mesai harcadığını kulübe bildirip, karşılığında her saat için 300 frank ücret alıyor. Taraftarın yaptığı anlaşma gereği, davanın kazanılması halinde kendisine 300 bin İsviçre frankı ödenecek.
İşin bir başka güzel tarafı, başkan Muharrem Usta'nın süreçle ilgili gelişmeler hakkında sık sık bilgi istemesi.
Fakat öyle görünüyor ki, bütün bunlar yine de "acaba?" şüphesini tam olarak gidermiyor!.
Bu bağlamda Trabzonspor yönetim kuruluna önerim;
CAS'taki duruşma gününde, Trabzonspor camiasının belirleyeceği iki gönüllü avukatın da duruşmada hazır bulunup duruşmanın seyrine tanıklık etmelerine olanak sağlamasıdır.
Ve bu avukatlar bence, bu davaya başından beri hakim olan Hakan Orhan ve Atilla Dilaver olmalıdır..
Yönetim kurulunun bu güne kadar bu konuyla ilgili tutum ve eylemlerine şahsen ben güvenilir buluyorum. Fakat, benim gibi düşünmeyen taraftarların sayısı da bir hayli fazla. Bu yüzden "itimat kontrole mani değildir" ilkesinden hareketle bu veya benzeri bir uygulamaya gidilmesi, eminim ki bu şüphelerin tamamen giderilmesini sağlayacaktır..
Özetle;
Demokratik boyutlarda kalmak şartıyla ülke içinde gereken eylemler yapıldı mı, orası tartışılır. Tartışılıyor da!.
Fakat Trabzonspor yönetimi, şike davasının hukuki boyutu için şu ana kadar ne gerekiyorsa yaptı diyebiliriz.
Yönetimin Trabzonspor için belirlediği hedeflere ulaşması, şike davasındaki duruşu ve başarısı ile anlam kazanacaktır.
Aksi takdirde tüm kazanımların adresi de, menşei de zihinlere "Hükümet" olarak kazınır, bütün emekleriniz "Malik bilir"e kalır..
Tıpkı 2010-11 şampiyonluk kupamızın sarayda olduğunun kazındığı gibi.
Tıpkı, kupanın nerede olduğunu Malik'in bildiği gibi..
@Yılmaz "En son My tarafından düzenlendi; 15.07.2016, 13:58.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Yönetimin kupa mücadelesini hukuki çerçevede yürüttüğünü ve asla vazgeçmeyeceğini biliyorum. Rahat olun.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünkü sponsorluk olayının şike davasıyla hiç bir bağlantısı yok
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 15.07.2016, 14:07.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Her türlü tiyatroyu ve senaryo yapıyorlar en sonda bu oldu ve hatta terörü bile kullanıyorlar bu şikeci zihniyeti ama tutmayacak daha bataklığa saplanacaklar....
Bizim bu tiyatrolara takılmamamız lazım önümüzdeki yıl 2017 ve 2018 de kupa artık müzemizde olmalı ve şikeciler cezalarını tam olarak almalı.
Bir de şöyle bir gerçek var şike yapan takım kupayı teslim etmesi ceza sayılmaz, bu durum zaten Trabzonspor'un hakkıyla alıdığı kupayı
kazanmasıdır.
Şike Cezası nedir? Şike yapan Şikebahçenin yaptığı şike kadar 2. veya 3. lige düşürülmesi
sonra para cezası verilmesi yüksek miktarda ve şike yapanların ömür boyu futboldan men edilmesi şike cezası minimum böyle olmasıdır.
Yorum
-
[MENTION=46975]gurur6134[/MENTION] İtham edici ve tahrik edici cümleler kuruyorsunuz. İki kez sildim. Varsayımsal şekilde forum üyelerini bu şekilde zan altında bırakma hakkınız yok.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
bunlar kendilerini halkın takımı olarak lanse ettirirler ama onların taraftarlığı bağdat caddesindeki kaldırımları bile geçemez. Asıl halkın takımı olan Trabzonspor ise her geçen gün bu özelliğini kaybetmek için taraftarından tut yöneticisine kadar uğraşmaktadır.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Umarım ülke bir an önce daha iyi bir şekilde huzura feraha kavuşur http://www.canlidinlefm.com/radyo-spor/
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum