Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Salih hocam sen Almanyadamı ikamet ediyorsun

Yorum

• İlk olarak limanköy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Salih hocam sen Almanyadamı ikamet ediyorsun
      Evet...
      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

Sporx te gördüm şimdi; Adalet bakanlığımdan Yeniden Yargılama konusunda görüş isteyen Aym ye Adalet bakanlığı şikeciler hakkında olumlu görüş vermiş. Hatta bu hafta tatile girmesi beklenen aym tatili 1 hafta ertelemiş. Önümüzdeki hafta yeniden yargılama kararı çıkacak diyorlar.
        Eğer haftaya yeniden yargılamada çıkarsa süreç bunların lehine döner

Yorum

• Arkadaşlar algı operasyonları moralimizi bozmasın,bu kadar para babsına karşı savaşırken moralimizi yüksek tutmalıyız.
          biz son sözümüzü söylemeden bu dava bitmez.

Yorum

• salih hocam pm mesaj attım bakarmısın

Yorum

• İlk olarak Darude6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sporx te gördüm şimdi; Adalet bakanlığımdan Yeniden Yargılama konusunda görüş isteyen Aym ye Adalet bakanlığı şikeciler hakkında olumlu görüş vermiş. Hatta bu hafta tatile girmesi beklenen aym tatili 1 hafta ertelemiş. Önümüzdeki hafta yeniden yargılama kararı çıkacak diyorlar.
              Eğer haftaya yeniden yargılamada çıkarsa süreç bunların lehine döner
              Kurulan carkin bir parcasinin hic bir sey alehine olmaz, olmaz cünkü, ilk önce genel olarak kendine,
              özel olarakta bu carkin dönmesinden yararlananlara zarari olur.

Yorum

Arkadaşlar algı operasyonları moralimizi bozmasın,bu kadar para babsına karşı savaşırken moralimizi yüksek tutmalıyız.
                cok ilginc ve baglayici bir söz, kulaga hos geliyorda, bazi seyleri yapabilmen icin belirli bir gücede sahip
                olman gerekiyor, yarginin bagimsiz oldugu yerde olumlu veya olumsuz bir sonuca varilabilir, ancak
                bunun tersi oldugu yerde hakli bile olsaniz sonuc sizin lehinize olmayabilir, bu durumda baglayiciliginiz
                sizi yanlis yollara saptirabilir, bu sapmalarda tamamen sizin alehinize isletilip karsi tarafin eline
                koz vermis olursunuz. Cünkü buna müsait bir toplumuz, yani kapi kollarina iyi sahip olmak lazim,
                sökülüp sahaya firlatilabiliyor.
                En son salihismet tarafından düzenlendi; 19.07.2014, 12:48.

Yorum

• Salih hocam attıgım mesajla ilgili düşüncelerin bunlarmı ?

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

İlk olarak limanköy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar algı operasyonları moralimizi bozmasın,bu kadar para babsına karşı savaşırken moralimizi yüksek tutmalıyız.

Nasıl moral bozmasın kardeşim. 17 temmuz diye bekledik kaç zaman. İho demedimi uefa müdahale edecek küme düşecekler avrupa yüzü göremeyecekler diye. Hani kupayı alıp bizzat kendisi getirecekti. Hani sürekli şampiyonluk kovalayacak takım.
                    Şimdi hepsine bi mazeret üretme çabası içinde. 17 temmuz olayı kim ne derse desin tam bir fiyasko oldu. Adamlar bizim için müfettiş atadı. Sonucunda belki bişi çıkmayacak ama aziz ve köpeklrinin istediği oldu. Federasyon kendisinden zaten emin, adamlar uefa içinde bu dava kapandı diyor. İnfantino açıklama yapıyor, biz vereceğimiz cezayı verdik ve dava kapandı bizim için diye.
                    Gelelim canım trabzonumum haline, 10-11 sezonundan beri dürekli geri gidiyoruz. Şu şikecileri yenebildikmi o sezon haricinde , takımın maddi durumu içler acısı, transfer desen ses soluk yok. Medyada gezen haberlere bakarak heyecanlanan varmı. Artık ezbber oldu, transfer sezonunun sonuna doğru alel acele ne olduğu belli olmayan adamları yine yığarlar takıma. Sezon başlar biz yine saç baş yolarız.
                    Beceriksiz yöneticiler, cebini düşünen avukatlar, vurdum duymaz futbolcularla bitiriyorlar trabzonsporumuzu.

Yorum

Salih hocam attıgım mesajla ilgili düşüncelerin bunlarmı ?
                      Kendi düsüncene göre degisik bir cevap bekleyebilirsin, ancak bu cok kapsamli bir durum, yanliz sen ve benimle
                      sonuclanacak bir is degil, benim konum ve durumumu tam olarak bilmedigin icin hayal kirikligina ugramis olabilirsiniz
                      ancak fazla zorlaminin anlami yok. Soruyu özelden sorup burada tatmin olacak cevabi beklemenizde ilginc dogrusu.

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatih Tekke ‏@tekke_fatih 1 dk.
                        TC Başbakanımızın iftar programından 3 foto paylaştım bütün garez kelimelerle karşılık buldum.vay be ne yavşak adammışım ya
                        Bu hesap Tekke'nin resmi hesabı mı acaba?

Ben O'nun; galize garez demeyecek kadar birikimli olduğunu düşünüyorum.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Hocam pmden mesajın gelmeyince buradan sordum

Arkadaşlar bana kızmayın bende sizin kadar beklemekten yoruldum,ben moralimi yüksek tutmalıyım,biz paranın satın alamayacagı insanlarız.yaptıgım polyannacılık oynamak degil,CAS kararları elimizde oldugu icin umudum var.uefa CAS dısında bir karar veremez.
                          ülkemizdeki yapılan hukuksuzlugun hesabını onlar soracak.

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu hesap Tekke'nin resmi hesabı mı acaba?

Ben O'nun; galize garez demeyecek kadar birikimli olduğunu düşünüyorum.
                            Kesinlikle resmi hesabı. Uzun zamandır kendisini takip ediyorum. Zaten fotoğraflar herşeyi anlatmıyor mu?
                            Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                            Hz. Ömer.

Yorum

Hocam pmden mesajın gelmeyince buradan sordum

Arkadaşlar bana kızmayın bende sizin kadar beklemekten yoruldum,ben moralimi yüksek tutmalıyım,biz paranın satın alamayacagı insanlarız.yaptıgım polyannacılık oynamak degil,CAS kararları elimizde oldugu icin umudum var.uefa CAS dısında bir karar veremez.
                              ülkemizdeki yapılan hukuksuzlugun hesabını onlar soracak.
                              Henüz 12 mesaj yazdiniz, bu kadar güzel fikirleri olan kisinin ( özelden yazdiginiz fikirden bahsediyorum) daha önce
                              buralarda olmamasi bir kayip bence, tabi tam olarak durumunuzu bilmiyorum, belki baska yerlerde degisik mücadeleler
                              vermis olbilirsinizde.

Yorum

• Sevgili İlker;

Yazdıklarında genel olarak haklılık payı var. Zaten kimse mutlak siyah ya da mutlak beyaz değildir.

Ama şu aşağıdaki kısımda kendimi pek anlatamadım.

İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hocayı koruma iç güdüsüyle yazmadığımı da belirtmek isterim.Ama mesela tesisleşme için gelen paranı kaynağını sordunuz.Doğrudur,bu adamların helal kazanan masum insanlar olduğunu düşünmüyorum ama bizi niye ilgilendirsin bu durum sayın hocam?
                                Veya elinden şampiyonluk çalınan bir hoca neden buna kafa yorsun?
                                Tesisleşmek meselesinde vurgulamak istediğim nokta helâl-haram değil, o paranın da şikeyle kazanılan maçların başarısıyla elde edilmesi olduğuydu.

İşte burada "şike yapmasa adamı başarılı sayabiliriz" savı çürüyor.

Sevgiler.

.
                                -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                                -"Burada klima yok mu?"
                                -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X