Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eveet şimdi dahada susmazlar cemaat yapmış komplo kurulmuş vs vs .. biz yıllardır ha bugun ha yarın lehimize gidiyo lemize döndü derken hergün daha kötü haber aldık
    ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
    Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• Erman Toroğlu'nun o gün söyledikleri birer birer çıkıyor..''İşin sonunda şikeyi ortaya çıkaranlar suçlanacak''.

Yorum

• Evet sevgili Ak Parti sevdalısı Trabzonspor taraftarları ne hissediyorsunuz?

Yorum

• Allah belanızı versin yavuz hırsızlar...
          Mustafa Yumlu.

Yorum

• Hep dediğim gibi,

Çoğunluğun mutluluğu için Trabzonspor kurban edilmiştir.

Sürecin başından beri atılan hiçbir adım adalet için atılmamıştır.

Trabzonspor'un sıradan bir anadolu takımı olması sağlanmıştır.

Trabzon camiası sürekli ağlayan, zırlayan, ''kupamı verin'' diyen bir camia olarak küçük düşürülmüş ve insanlara antipatik bir camia olarak gösterilmiştir.

Bir Trabzonsporlunun bu ülkede yaşamaması için neden çok, sizce?

Yorum

• İşin en vahim tarafı şu:

Ak Parti aşığı Trabzonspor taraftarları bu olayın gerçekten paralel yapının işi olduğuna canı gönülden inanacak ve kendi takımını haksız sayacaktır.

Yorum

• Maalesef memleket olarak bitik durumdayız. insanlar ayrıştı, hoşlarına gitmeyen şeyler oldu mu paralel safsatasına sarılıyorlar.

son bir kaç seneyi incelediğimizde;

fb taraftarı genel itibariyle;

1. cemaat orduya kumpas kurdu. (vatan haini hakim, savcı ve polisler)

2. cemaat fbye kumpas kurdu. (vatan haini hakim, savcı ve polisler)

3. malum kişi ve parti 17-25 aralık olaylarında hırsızlık yaptı ve yargıdan kaçtı. (vatan sevdalısı, dürüst hakim, savcı ve polisler).

Trabzonspor taraftarı genel itibariyle;

1. cemaat orduya kumpas kurdu. (vatan haini hakim, savcı ve polisler).

2. fb şike yaptı ve ortaya çıkarıldı (vatan sevdalısı, dürüst hakim, savcı ve polisler).

3. 17-25 aralık olayında cemaat malum kişiye darbe yapmaya çalıştı (vatan haini hakim, savcı ve polisler).

kombinasyonları çoğaltabiliriz..

Şahsi kanaatim odur ki lanet inecek kavimler kıvamına geldik.
                En son omondoles tarafından düzenlendi; 13.04.2016, 12:47.

Yorum

• umarım bir sonraki seçimde yüzde 90 alır bu halk bunu hakediyor malesef...

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maalesef memleket olarak bitik durumdayız. insanlar ayrıştı, hoşlarına gitmeyen şeyler oldu mu paralel safsatasına sarılıyorlar.

son bir kaç seneyi incelediğimizde;

fb taraftarı genel itibariyle;

1. cemaat orduya kumpas kurdu. (vatan haini hakim, savcı ve polisler)

2. cemaat fbye kumpas kurdu. (vatan haini hakim, savcı ve polisler)

3. malum kişi ve parti 17-25 aralık olaylarında hırsızlık yaptı ve yargıdan kaçtı. (vatan sevdalısı, dürüst hakim, savcı ve polisler).

Trabzonspor taraftarı genel itibariyle;

1. cemaat orduya kumpas kurdu. (vatan haini hakim, savcı ve polisler).

2. fb şike yaptı ve ortaya çıkarıldı (vatan sevdalısı, dürüst hakim, savcı ve polisler).

3. 17-25 aralık olayında cemaat malum kişiye darbe yapmaya çalıştı (vatan haini hakim, savcı ve polisler).

Şahsi kanaatim odur ki lanet inecek kavimler kıvamına geldik.

üçünede tam kalbimle inanıyorum.ordu konusunda kesinlikle mazlum kişiler çoğunlukta ama içlerinde darbeci olduğunu düşündüklerim de var.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      üçünede tam kalbimle inanıyorum.ordu konusunda kesinlikle mazlum kişiler çoğunlukta ama içlerinde darbeci olduğunu düşündüklerim de var.

aynı fikirdeyim ama insanların işlerine nasıl gelirse öyle inanıyorlar.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet sevgili Ak Parti sevdalısı Trabzonspor taraftarları ne hissediyorsunuz?
                        beyaz kefenlerinizi de giyin ve yine çıkın ortaya, ne duruyorsunuz?
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hep dediğim gibi,

Çoğunluğun mutluluğu için Trabzonspor kurban edilmiştir.

Sürecin başından beri atılan hiçbir adım adalet için atılmamıştır.

Trabzonspor'un sıradan bir anadolu takımı olması sağlanmıştır.

Trabzon camiası sürekli ağlayan, zırlayan, ''kupamı verin'' diyen bir camia olarak küçük düşürülmüş ve insanlara antipatik bir camia olarak gösterilmiştir.

Bir Trabzonsporlunun bu ülkede yaşamaması için neden çok, sizce?
                          Bu ülkede sakin yaşayabilmek için yarı deli ya da umursamaz olmaz şart ama bunu ben asla beceremem.

O yüzden çok asabi ve gergin yaşıyorum, oysa çok uysal ve mülayim biriydim. Bu ülkede son 5 yılda yaşananlar beni bu hale getirdi.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Bugün bu ülke için güzel, yararlı bişeyler yaptığınızda alkışlanabilirsiniz bu aslında büyük bir tehlike.bir zamanlar ''buı savcı benim savcım, bu polis benim polis'im kimse yedirtmem diyenler bugün görevlerinden dolayı yargılayıp makamlarından uzaklaştırılıyorlar. Size tavsiyem sizi siz olun kimsenin peşinde koşmayın!!! Hele ki yalakalık yaptıysanız birine vay halinize..Bizde de böyle % 70'lik bir kesim var yarın başlarına bir iş geldiğinde çok merak ediyorum ne diyecekler?

Yorum

• Verelim şu fenerin kupasını artık(!)
                              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Deliller üzerinden gidilmeye çalışmış temel teşkil etmeyecek usülsüzlük algısı oluşturmaya çabalanmıştır.

HSYK Bilmelidir ki 23 Haziran 2014'de bu dava da SONUÇLANDI !

Mahkemenin gerekçeli kararından bir kesit,

Mahkeme, Şike davasının bir kumpas sonucu açıldığı ve bu nedenle "yargılanmanın yenilenmesi" talebini ise reddetti. Kumpas iddialarını kabul etmeyen mahkeme, "Yargılamanın yenilenmesini gerektirecek yeterlilikte somut deliller ortaya konulamadığından oy birliği ile reddine karar verilmiştir" dedi. Mahkeme duruşma tutanaklarında sahtecilik yapıldığı iddiasıyla yapılan yeniden yargılama talebini de reddetti. Mahkeme, "Duruşmada bir klasik tutanağın tutulup, bir de sesli ve görüntülü kaydedilen duruşmanın tutanağa dökülmesinden dolayı iki farklı tutanak olduğu, bu tutunakların çelişki değil de aslında birbirini tamamladığı, bunun da yapılan teknik çalışmanın doğasından kaynaklandığı belli olduğundan bunun sahtecilik olarak değerlendirilmesi mümkün olmadığından oy birliğiyle reddine karar verilmiştir" dedi.

İstedikleri kadar kıvırsınlar, hakimlerin elinde görüntüler mevcut. O görüntülerde tutanakları istemişler mi ? istememişler mi o da mevcuttur.
                                Bu inceleme hangi açıdan bakılırsa bakılsın hukuk açısından REZALET'tir.

Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X