Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    beyaz kefenlerinizi de giyin ve yine çıkın ortaya, ne duruyorsunuz?
    Kefenleri Akyazı'nın açılışına saklıyorlar abi

İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu ülkede sakin yaşayabilmek için yarı deli ya da umursamaz olmaz şart ama bunu ben asla beceremem.

O yüzden çok asabi ve gergin yaşıyorum, oysa çok uysal ve mülayim biriydim. Bu ülkede son 5 yılda yaşananlar beni bu hale getirdi.
    Hepimizin psikolojisini bozdular abim, gerçekten de dediğin gibi bu ülke duyarlı insanı delirtir.

Ah be Hopa'lı abim en çok size Trabzonlu olmayıp da Trabzonsporu tutan insanlara üzülüyorum.

Yorum

• Ülkenin Trabzonspor'dan özür dilemesi gerekirken en sonunda Trabzonsporu özür diletecekler, Sibel'in dediği doğru.

Yorum

• Bazı basın organlarına göre incelemenin şike davası ile ilgisi yokmuş.
        Bekleyip görelim.
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• mehmet berk zamaninda elimdeki bütün belgeleri aciklarim demisti dava acilirsa
          bu hsyk sorusturmasi arkasindan bizim lobimiz cikarsa sasirmam
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Adalet oyuncak olmuş. Haksız güçlü, haklı suçlu olmuş. Bu devran muhtemelen boyle gitmez. Hayirlisi. Memleket olarak işimiz kotu gibi. Adaletsizlik her alanda. Bir yerde de olmasin. Ama yok iste. Adaletsizlik bu ulkenin her yerine islemis. Gunluk yasama, kisiler arasi iliskilere, kurumlara... Çıldırma noktasına yaklasiyorum. Sabır.
            En son HIZIR_IR tarafından düzenlendi; 13.04.2016, 13:54.
            Fatih Tekke

Yorum

• Neye gore inceleme baslatiyorsun bir de. Sozde yeniden yargilama rezaleti dahi kumpasi, delillerin sahte oldugu iddiasini reddediyor. Bu kadar ayaklar altina alinmaz, bu kadar yuzsuz olunmaz. Bu kadar her seye inanilmaz (taraftarlara bu da)
              Fatih Tekke

Yorum

• Adamlar konyadan samsundan sivasdan antalyadan mersinden sonra size stat yapiyorlar yine yaranamiyorlar birakin yav kupayi falan kumpas o kumpas hemde en paralelinden!!! cok nankor camiyayiz ya kefencilere selam eder gozlerinden operim..
                En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 13.04.2016, 14:04.
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bitmeyen stattan sonra bitmeyen davayı da buldular o da bize nasip oldu,
                  Güçlünün arsız, arsızın hırsız, hırsızın zengin, haklının hakkını alamadığı günler. Allah sonumuzu hayır etsin, bu işin sonunda çekecekleri cezayı heyecanla bekliyorum hala, öyle sürünsünler ki ceza evini ödül zannetsinler

Yorum

• 2010-2011 şampiyonluk davasını biz kazanacağız.
                    Bu kara ve kirli düzen de bir gün biter.
                    Güçlülerin borusu ne zamana kadar öter?
                    Bir gün bu devran adalete doğru döner...
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Hsyk içinde biraz adalet duygusunu taşıyanlar var ise, bu yeniden yargılama nasıl çıkarılmış, kimler yargılamış bunları araştırsınlar.
                      Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                      Hz. Ömer.

Yorum

• Dünyanın görüp görebileceği en alenen, en örgütlü spor suçlarından birinin üstünü harika şekilde örttüler...
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Hukuk iktidarların fahişesidir sözü ne vurucu, ne manalı bir sözmüş arkadaş...

Ağzına sağlık Mikhail Bakunin.....
                          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maalesef memleket olarak bitik durumdayız. insanlar ayrıştı, hoşlarına gitmeyen şeyler oldu mu paralel safsatasına sarılıyorlar.

son bir kaç seneyi incelediğimizde;

fb taraftarı genel itibariyle;

1. cemaat orduya kumpas kurdu. (vatan haini hakim, savcı ve polisler)

2. cemaat fbye kumpas kurdu. (vatan haini hakim, savcı ve polisler)

3. malum kişi ve parti 17-25 aralık olaylarında hırsızlık yaptı ve yargıdan kaçtı. (vatan sevdalısı, dürüst hakim, savcı ve polisler).

Trabzonspor taraftarı genel itibariyle;

1. cemaat orduya kumpas kurdu. (vatan haini hakim, savcı ve polisler).

2. fb şike yaptı ve ortaya çıkarıldı (vatan sevdalısı, dürüst hakim, savcı ve polisler).

3. 17-25 aralık olayında cemaat malum kişiye darbe yapmaya çalıştı (vatan haini hakim, savcı ve polisler).

kombinasyonları çoğaltabiliriz..

Şahsi kanaatim odur ki lanet inecek kavimler kıvamına geldik.
                            Aynen benim düşüncrm de budur. Herkes farklı olayları kendi durduğu yere göre yorumluyor ve aslında sürekli kendiyle çelişiyor. Bnm fikrim evet ergonokon vardı. Evet şike yapıldı. Evet yolsuzluklar yapıldı. Evet ülkede parelel denen bir düzen var. Bu üç olayı da kendi çılarları yönündr ekleyerek veya azaltarak yaptı. Sonuç hiçkimse masum değil bu ülkede. Bunu tüm siyasiler olarakda söyleyebilirim. Çok komik durumlara düştüler hepsi. Mesela chp. Ergonokon kumpas dedi. Şike kumpas dedi ama paralele ve 17 aralığa tutundu. Akp başta ergonokon var dedi. Şike de arada kaldı sadece azizi suçladı. Fbye dokunulmasın dedi. 17 aralık kumpas dedi. Sonra ergenokon da kumpas dedi. Aslında herkes herşeyi kendi çıkarı doğrultusunda görmek istiyor. Kimsenin adalet ve hak umrunda depil. Boşuna kimse kendini kandırmasın. Ülkede herkes güçlüden çoğunluktan yana. Ama sözde herkes adaletten bahsediyor.

Yorum

• Neyse Trabzon halkına kapak olsun. Şu an daha iyi bir takıma sahip fb yi goruyorsunuz. valla adamlar benim bile tahmin edemeyecegim zafer aldılar. hani aklanır derdim ama delillerin mahkema kararı ile yok edilmesi ve hakimlere dava açılması şaşkınlık verici. Türkiye nin değil dünyanın en büyük spor hırsızlığını bu şekilde akladılar.

ama akyazı der geçerler.
                              13 Vitor Hugo

Yorum

• Birilerinin peşinde şuursuzca gidersen, sırf biraz daha fazla cebini doldurmak için yalakalık yaparsan olacağı buydu. 2011'den bu yana ne kazandınız? Yarın, öbürgün derken adalet gördüğünüz gibi tecelli etmedi. Takım paramparça oldu kimyası bozuldu. 2010-2011 yılında Lig Tv'de izlediğim Trabzonspor-Bursa maçı tıklım tıklımda yer bulamamıştık. En son Başakşehir maçını izlemeye gittim bir Allah'ın kulu yok olan 1-2 kişide ya tavla oynuyor ya da aralarında bişeyler konuşup şakalaşıyordu. Başakşehir ve Trabzon gol attı kimse kılını bile kıpırdamadı. Yazık bu takımı ne hale soktular.Ahh Şenol Güneş ahın var senin!!!
                                En son Karasoy tarafından düzenlendi; 15.04.2016, 00:14.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X