İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
-
UEFA, Cincona sopayı gösterdi.
Kırmızı alt yazıları özlemişiz.
Şubat ayında son kararını açıklayacak UEFA.
Cincona transfer yasağı ve 1 yıl Avrupa'dan men gelir. (Mali kriterleri karşılayamama cezası)
Siz misiniz TS'nin 2011'deki şampiyon kadrosunu dağıtan?
Beter olun.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Satılmışşşehir başkanı hakeme ve şikebahçeye isyan ediyor.
2011'de bize asılıp şikecilere sünger gibi oynamıştınız sahanızda
Üzüntüden kalp krizi geçiren abimiz vardı.
Hepimiz kahrolmuştuk o sezon, hala daha o şoku atlatamadık.
Şenol GÜNEŞ Hoca ne güzel söylemişti o sezonun sonunda,
ADALET BİR GÜN HERKESE LAZIM olur diye.
İnşallah Sivas ile birlikte düşersiniz bu sezon.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa kişilerle ilgili kararını neden hala açıklayamadı acaba?
Ortada o kadar saçma sapan durum var ki ama açıklaması yok.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSatılmışşşehir başkanı hakeme ve şikebahçeye isyan ediyor.
2011'de bize asılıp şikecilere sünger gibi oynamıştınız sahanızda
Üzüntüden kalp krizi geçiren abimiz vardı.
Hepimiz kahrolmuştuk o sezon, hala daha o şoku atlatamadık.
Şenol GÜNEŞ Hoca ne güzel söylemişti o sezonun sonunda,
ADALET BİR GÜN HERKESE LAZIM olur diye.
İnşallah Sivas ile birlikte düşersiniz bu sezon.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Eğer CAS, FİFA süreci sonuna kadar Trabzonspor'u İHO gibi aciz ve beceriksiz yöneticilerimiz borç batağına sokup parçalamadan,yöneticilerimiz şike lobisinden daha fazla camiaya zarar vermezse, şike lobisi ve destekçilerinin baskısını hatta şikeyi şike ile örtme çabasını dik duruş gösterip göğüslersek, zirvede şampiyonluklar kazanmasak bile Süper ligde tutunmayı başarırsak KA-ZA-NA-CA-ĞIZ ama bakalım sürecin sonuna kadar ayakta kalırmıyız , sürecin sonuna kadar ayakta kalmamıza izin verecekler mi, zaten ayakta kalamazsak bu dava ile birlikte yok olup gideriz, her şey bizim elimizde.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületelegoldeki gözlüklü gavat trabzonspor federasyondan para aldı ondan bu yıldırım yönetimini destekledi diyor, bu eleman kim ne ayak
Yorum
-
İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki diyelim ki cas bizim lehimize karar verdi, sonra ne olacak sıradaki aşama nedir?
uefa isi hal etmese ilgili kurumlardaki isimler oradan alinir ve yenileri atanir, yani bir kayyum sistemi uygulanir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületelegoldeki gözlüklü gavat trabzonspor federasyondan para aldı ondan bu yıldırım yönetimini destekledi diyor, bu eleman kim ne ayakŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse doğru demiş malesef. Iho zaten hakkımız olan parayı erken almak için rezil etti kulübü. "Nasıl olsa tüpçü kazanacak, ben destek versem ne olur" mantığıyla destek oldu. "Bu adam her halukarda kazanacaksa neden benim desteğimi istiyor ?" diye düşünmeye beyni yetmedi. Yada düşündü de, sıcak para daha tatlı geldi.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
Yorum