Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu dünya gelip geçici kardeşim, bugün varsın yarın yoksun.
    Dogru hepimizin sonu belli ama insanin icinde ukde kalmissa gozu acik gider Trabzonspor lularin 2011 den beri hep bir tarafi eksik kaldi

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dogru hepimizin sonu belli ama insanin icinde ukde kalmissa gozu acik gider Trabzonspor lularin 2011 den beri hep bir tarafi eksik kaldi
      alenen hakkımızı yediler ve günah işlediler, helal etmiyoruz hakkımızı. bu dünyada alamasakta öbür dünyada hesabını verecekler. hepsi cehennem odunu olacak.
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor güçsüz bir camiadır. Son zamanlarda meşhur olan bir söz var

Trabzonsporlular kupasını çalanların önüne yatmıştır.
        güçsüz değildir hatta ülkenin en güçlü camiasıdır birlik olunsa değil Türkiye avrupanında canına okuruz bunda çok ciddiyim biz kendimizin farkında bile değiliz içimizde ki bunca ite rağmen siyasi iktidarın Trabzon'da nirvana olmasına rağmen muhalafet partilerine rağmen medya ayağına rağmen hala bu iş bitmedi hala uğraşıyorlar eğer üç ist. takımı arasında olsaydı bu olay çoktan kapanmıştı birbirlerini öpüp okşarlardı barışırlardı. gs - fb derbisi dünyanın en şişirilmiş derbisidir aralarında hiç bir halt yoktur daha dün yanyana maç izliyordular ama medya ticarete döktü iş kavgaya sardırdı bu üç ist. takımı ölümüne kankalardır bunların karşısında ki tek güç Trbzon'dur ama bizim taraftar profilide 2007'lerden sonra aşırı bozuldu eğer 90'ların taraftarı olsaydı o kupayı öpe öpe almıştık şimdiye ama artık ülkenin her hücresinde olduğu gibi bizde de doğru ile yanlış farkı yok o parti bu parti zırvalığı var aptallaştı ülke iyice.

ama şuna kabul içimizde çok fazla satılmış it var onların .ok yemesine hala sonuç alamadık.. kimi tayyip aşkına kimi aman işimden olurum korkusuna kimi de şerefsizliğe meğilli olduğu için. onlarda azınlıkta aslında ama çokmuşlar gibi gözüküyorlar çünkü güç onların elinde.

şikede kumpas operasyonu mu ne olmuş herhalde bugün yapacaklar tabi işin sonunda şikebahçeyi ülkenin en namuslu en şerefli en muazzam en en en en en ........ ilan edecekler etsinler çokta tın bu işin dünya ayağı var bırakın tapeleri v.s sadece medyaya yaptıkları açıklamalar bile onların şike yaptıklarını kanıtlar cinsten mesela aziz biz tapeler sahte demiyoruz konuştuk ama hukuksuzdur diyoruz diyor ama bazı andavallar hala tapeler sahte diye milleti aptal yerine koymaya çalışıyor sonra uslu'nun başbakan bize söz verdi yeniden yargılama olacak demesi bunun gibi dünya açıklama var hepsi itiraf ama üç maymunu oynuyor ülkenin büyük kesimi sağcısı solcusu dinsici koministi ateisti uzaylısı alayı kör sağır dilsiz.

ulan zaten yorgunum yeni çıktım işten öyle sövesim var ki şuraya yazsam ama yok işte bu ülkede ne kadar menfeati için adaleti yok sayan varsa alayının..
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bilerek mi yediğini düşünüyorsun?
          Öyle olmaya da bilir Selçuk.
          Bazen oluyor öyle mallıklar...
          belkide

ama bakiyorum
          destek ayagi topun yolunda
          topa vururken ayagini sallamasi
          top ayak icinden cikmasi
          pesine düsme gibi gayreti olmamasi...

niyet okunmaz ama durusu hareketleri ofsayt
          top ayaginin üstünden gecse topun pesine düsmemesinede süphe etmezdim...
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• “Bu ağır tablodan kurtulacak, Trabzonspor yeniden ayağa kalkacaktır.”

“Trabzonspor’u UEFA ve CAS kararları bağlamaktadır.”

Trabzonspor’un son yıllarda zor bir dönemden geçtiği hem saha içinde hem de saha dışında yaşananlarla ortadadır. Trabzonspor Kulübü olarak elbette bu zor dönemlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz. Ancak bunun için ‘sabır’ ve ‘istikrarlı’ bir yol haritası gerekiyor.

İSTİKRARSIZLIK VE EKONOMİK ÇÖKÜŞ

Trabzonspor’un son başarılı olduğu dönem, Şenol Güneş’in 4 yıl takımın başında kaldığı dönemdir. Bu dönemde Trabzonspor, Türkiye Kupası’nı, Süper Kupa’yı ve 2010-2011 şampiyonluğunu kazanmıştır. Ancak 2013 yılından bugüne tarihinde görülmemiş istikrarsız tablo, onlarca futbolcu ve 8 hoca değişikliğiyle hiçbir başarı elde edememiştir. Aynı dönemde kulübümüz ekonomik çöküş yaşamış ve bu istikrarsız gidişi 500 milyona varan borca taşıyarak ‘dip’ yapmıştır.

EKONOMİDE VE TEKNİK KADRODA İSTİKRAR, BAŞARI İÇİN SABIR

Trabzonspor bugün bu yanlışlar yüzünden UEFA Finansal Fair Play kriterlerinde kritik bir noktaya getirilmiştir. Trabzonspor UEFA’dan transfer yasağı veya kısıtlamaların gelebileceği de hesaba katılırsa son 3 yılda işin ne derece çıkmaza dönüştürüldüğü daha net olarak görülecektir. Son yıllar ve içinde bulunduğumuz sezon, camiamıza futbol açısından tam bir eziyet dönemi yaşatmaktadır. Sorun yapısal sorundur. Sorun istikrar sorudur. Sorun sağlıklı düşünmeden ve günü kurtarmak adına kulübümüzün iyi idare edilememe sorunudur. Bunun için;

1 – Ekonomik istikrar sağlanmadan hiçbir başarı gelemez

2 – Teknik kadro istikrarı sağlanmadan yol alınamaz

3 – Her başarı için sabır ve belirli bir zamana ihtiyaç duyulduğu unutulmamalıdır

HER TÜRLÜ ALTERNATİF DEĞERLENDİRİLİYOR

Bugün için teknik direktör değişikliği yapılarak bu kadar derin ve köklü sorunların maalesef çözülemeyeceği bir gerçektir. Son 3 yıldaki 8 teknik direktör değişikliği ile bunu acı bir şekilde yaşadık. Göreve gelen teknik direktörlerin ortalama ömrü 3 ay ile 9 ay arasında olmuş, hiçbir başarı elde edilememiştir. Bu sorunlara topluca bakıldığında sezon sonunda çok ciddi bir yeniden yapılanma ihtiyacının olduğu kaçınılmazdır.

1 – Teknik Direktörümüz Sayın Hami Mandıralı ile sezon sonuna kadar devam edilecektir.

2 – Yeni sezona yönelik bugünden itibaren teknik heyet için her türlü alternatifi değerlendirerek çalışma yapıyoruz.

3 – Oyuncu kadromuzdan kalacak ve ayrılacaklar ile kadromuza katılacaklara yönelik iyi bir planlamaya gidilecektir. Ancak UEFA’dan gelecek karar da göz önünde bulundurulacak hareket edilecektir.

4 – UEFA’ya sunduğumuz bütçe ve mali kriterlere uyum sağlamak amacıyla titiz bir çalışma yürütülecektir.

BOYNUMUZUN BORCUDUR

Trabzonspor Kulübü’nün her açıdan ‘dönüşüme’ ihtiyacı olduğu gerçektir. Trabzonspor yönetimi göreve geldiği günden bugüne, yapısal değişiklikler için birçok adım atmış, ekonomik ve temsil anlamında uçuruma sürüklenen kulübün yönü tersine döndürülmüştür. Taraftarımız emin olmalıdır ki yol haritamız bellidir ve belirlediğimiz maddeler tek tek uygulanmaktadır. Hedefe varmak adına belirlenen eylem planı günü gününe işlemektedir. Ancak uzun yılların birikimi olan ağır tablodan kurtulmanın kısa sürede gerçekleşmeyeceği herkesin malumudur. Mümkün olan en kısa sürede Trabzonspor’u layık olduğu yere çıkarmak boynumuzun borcudur.

Tarihimizin en zor süreçlerinden birini yaşayan kulübümüzün sağduyulu taraftarına ihtiyacı olduğu bu dönemi, hep beraber, iyi bir şekilde atlatabilmek adına herkese görev düşmektedir. Bu anlamda siz büyük Trabzonspor taraftarından isteğimiz sabırlı bir biçimde desteğe devam etmenizdir. Trabzonspor mutlaka ayağa kalkacak; sabırla, destekle ve hep birlikte…

ŞİKE SÜRECİ

Trabzonspor olarak 2010-2011 sezonundaki şampiyonluğumuzun şike yoluyla elimizden alınmasıyla ilgili hukuki mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir. Trabzonspor, camiasıyla bir adalet mücadelesi vermektedir. Hukukçularımız CAS sürecini takip ederken, bugüne kadar davaya katkı veren diğer hukukçularımızla da gerekli koordinasyonlar sağlanmıştır. Trabzonspor Kulübü’nü, bugün yaşananlara bakıldığında, şikeyi farklı noktalara çekmek isteyenlerin anlamsız çabaları ilgilendirmemektedir. Trabzonspor Kulübü’nü sportif açıdan UEFA ve CAS’nın “Türkiye’de 2010-2011 sezonunda şike yapılmıştır” kararları bağlamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İşin acı tarafı bel bağladığımız Fifa ve Uefa'da da yolsuzluk diz boyu. Güvenebileceğimiz pek bir kurum kalmadı. Kendi kendi adıma karar verdim ve artık futbol ile bağımı büyük ölçüde kestim. Avrupa Kupa'sını bile izlememeyi düşünüyorum ki Türk Milli Takımı'nı zaten desteklemeyeceğim. Cidden bu adaletsiz arenaya harcanan enerji ve vakite yazık.

Yorum

• Arkadaşlar Trabzon şehri kupa mupa adalet İS TE Mİ YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR.

İstemiyor. Basıyor %55 %61 i geçiyor.

Kendi öz insanlarımız adaleti istemezken hakkımızı kim verir. Zuzaylılar mı?

Bu işi ahirete havale edip önümüze bakalım diyenler de kusura bakmasınlar ya çok saflar ya da samimi değiller (işin ucu sevdiklerine dokunacak diye).

Bu iş hala anlamayanlar için tekrar söyleyeyim: Trabzonspor un VAR/YOK işidir.

Ya hakkını alır VAR olursun, EFSANE devam eder.
                Ya susar, sana verilen figüran rölünü oynar YOK olursun.

Arası yok.
                İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Şike süreci bittiği anda Trabzonspor da biter, hak adalet yerini bulmadığı sürece Trabzonspor camiası sportif yarışmalara hep şüphe ile bakacak, Trabzonspor bir daha fırtına yaratamayacak ve Akyazı dan Karadeniz in derin sularında batacaktır.Bilmiyorum farkındamıyız ama 2010-2011 sezonu sonrasında tekne su almaya başlamıştır. Trabzonspor camiasının bilgisine sunulur.

Yorum

• Yemişim Uefa sını Fifa sını CAS ını

Neticeye bakarım ben..

En hafif konusma ile ŞİKECİLERİN ELLERİNİ ÖPÜYORUZ YILLARDIR..

Evet öpüyoruz diyorum bile bile..

Az kaldı az,

Resmi olarak şikecilere biat edilmesine az kaldı..

İnsan yeri geldiğinde eşine düşman oluyor

O gün geldiğinde bu TRABZONSPOR ada düşman olururuz

Şikecilere Biat, ALDATILMAK İLE EŞ DEĞERDİR

Zaman'ı geldiğinde bu nikah bozulur Hakkı'yla

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şike süreci bittiği anda Trabzonspor da biter, hak adalet yerini bulmadığı sürece Trabzonspor camiası sportif yarışmalara hep şüphe ile bakacak, Trabzonspor bir daha fırtına yaratamayacak ve Akyazı dan Karadeniz in derin sularında batacaktır.Bilmiyorum farkındamıyız ama 2010-2011 sezonu sonrasında tekne su almaya başlamıştır. Trabzonspor camiasının bilgisine sunulur.
                      Ağzınıza sağlık. Tamamen katılıyorum.

Korkumuza uydurma bahanelerle şehrimize şike anıtı bile dikemedik. Bize müstehak. 2010-2011 kupasını alamıyorsak hiç kupa almayalım. Hiç kıymeti yok benim için....
                      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• bu davadan vazgeçtiğimiz an TRABZONSPOR un bittiği andır...

Yorum

• şu son yaşananlar ile tayyip sevigisini bastıramayan tsliler belki biraz daha vicdanlarına kulak verme gerekliliğini hissetmişlerdir. aksi zaten biz hakettiğimizin 10 da 1ini yaşıyoruz demektir... söylenecek çok şey var da karşıda bu vicdanda ve akılda insan lazım!
                          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                          my name is onur....
                          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Belki konuyla pek alakası yok diyeceksiniz ama 17-25 Aralık mimarlarından Zerra Zarab'ın ortağı Zencani İran'da yolsuzluktan dolayı idamla yargılanıyor.İran Merkez Bankası'nın 137 Milyon'luk kısmı Türkiye'deki bakanlara belli işler karşılığı dağıtılmış.İran doğal olarak parasını peşine düştü.ABD ile işbirliğine gitti.Sözüm odur ki bu kadar büyük paraların döndüğü ülkemizde UEFA ve FİFA'da belli tavizler karşılığı nasiplenmiş görünüyor. Ayrıca bankacıyım bütün bu olanları birebir belgelerini gören biriyim.Şike davası ile algı yanıltmasına gidiyorlar ama önümüzdeki süreçte çok büyük entrikalar dönecek.Bekleyin görün..

Yorum

• Bu dava bundan sonra çok daha önemli hale gelmiştir. Malum partiye Trabzonda veya başka bir yerde oy veren hiçbir kimse ben Trabzonsporluyum demesin artık bu iş çok sevimsiz bir hal aldı. Gerçektende %60'ın akıl sağlığından şüphe etmeye başladım.
                              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                              Karl Marx
                              анархія-мама

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu dava bundan sonra çok daha önemli hale gelmiştir. Malum partiye Trabzonda veya başka bir yerde oy veren hiçbir kimse ben Trabzonsporluyum demesin artık bu iş çok sevimsiz bir hal aldı. Gerçektende %60'ın akıl sağlığından şüphe etmeye başladım.
                                bir dahaki seçimde %70 'i garantiledi ne diyorsun sen.
                                County of Essex

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X