Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yarın bütün gün forumda olamayacağım başlık size emanet yokluğumu hissettrimeyin.
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yarın bütün gün forumda olamayacağım başlık size emanet yokluğumu hissettrimeyin.
      sorun yok ben burdayim

Yorum

• biride cikip tff'ye 2011 süper kupa finali ne oldu?
        ve
        8tas'a 2010/11 türkiye kupasi nerede diye sormuyor

Yorum

Yarın bütün gün forumda olamayacağım başlık size emanet yokluğumu hissettrimeyin.
          İstanbul Zeytinburnu taraflarından bir gürültü duyarsan anla ki şikecilerin hakettiği ceza geldi ve Courage sevinçten Romayı (pardon Z.Burnunu ) yaktı!

...

Onun dışında birşey olursa zaten birşey olmamış demektir
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            inşallah sonunda kazanan biz oluruz...
            iyiler daima sonunda kazanır ağbi rahat ol sen

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sorun yok ben burdayim
              Eyvallah.

İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İstanbul Zeytinburnu taraflarından bir gürültü duyarsan anla ki şikecilerin hakettiği ceza geldi ve Courage sevinçten Romayı (pardon Z.Burnunu ) yaktı!

...

Onun dışında birşey olursa zaten birşey olmamış demektir
              Yok yeşilköyde fuarda olacağım

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Trabzonspor 30 yıldır şampiyon olamıyormuş merak etmeyin arkadaşlar hacıosmanoğlu 2-3 yıl içinde takımı şampiyon yapacak takımın eksik bölgelerine nokta atışı transferler yapacağız.Hacıosmanoğlu demiştiya benim ömrümden alın başbakana verin demekki araları çok iyi sıkışırsak para yetmezse bir 20-30 milyon euro cumhurbaşkanından rica eder gider transfer yaptırır şampiyon olamazsak yine 20-30 milyon ister en sonunda şampiyon oluruz

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor 30 yıldır şampiyon olamıyormuş merak etmeyin arkadaşlar hacıosmanoğlu 2-3 yıl içinde takımı şampiyon yapacak takımın eksik bölgelerine nokta atışı transferler yapacağız.Hacıosmanoğlu demiştiya benim ömrümden alın başbakana verin demekki araları çok iyi sıkışırsak para yetmezse bir 20-30 milyon euro cumhurbaşkanından rica eder gider transfer yaptırır şampiyon olamazsak yine 20-30 milyon ister en sonunda şampiyon oluruz
                  İHO çok para ister de ,malum mercii sonunda bıkıp ;'' bu senede şampiyon sen ol da yakamdan düş'' mü der yoksa parası neyse verip şampiyon mu oluruz?

..

I don't understand please help me (us)

StopMatchFixing.Com

Yorum

• altınordu kayseri maçında şike var mı aceba aziz fikret veya fedarasyon her iki klübede bir şeyler teklif etimi ki aceba kafamda deli sorular

Yorum

• Japonya Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, soruşturmadan çıkabilecek olası bir olumsuz sonucun, 2016 FIFA Dünya Kupası elemeleri sırasında milli takımı etkileyebileceği gerekçesiyle Meksikalı teknik adam Aguirre'nin görevine son verildiği bildirildi.

Aguirre yönetimindeki Japonya Milli Takımı, ev sahibi Avustralya'nın zafere ulaştığı 2015 Asya Kupası'nın çeyrek finalinde Birleşik Arap Emirlikleri'ne penaltılarla kaybederek elenmişti. İspanya Yolsuzlukla Mücadele Savcılığı, 2010-2011 sezonunun son haftasında, Aguirre'nin çalıştırdığı Real Zaragoza'nın Levante'yi 2-1 yenerek ligde kalmayı başardığı maçta şike yapıldığı iddiasıyla soruşturma başlatmış, karşılaşmada forma giyen futbolcuların ifadelerine başvurulmuştu.

Javier Aguirre, İspanya'da çalıştığı sırada şikeye karıştığı iddiasıyla hakkında yürütülen soruşturma nedeniyle görevden alındı.

bu japonlar ahlaksızın önde gideni şikeyi sahaya yansıtmışlar

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Japonya Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, soruşturmadan çıkabilecek olası bir olumsuz sonucun, 2016 FIFA Dünya Kupası elemeleri sırasında milli takımı etkileyebileceği gerekçesiyle Meksikalı teknik adam Aguirre'nin görevine son verildiği bildirildi.

Aguirre yönetimindeki Japonya Milli Takımı, ev sahibi Avustralya'nın zafere ulaştığı 2015 Asya Kupası'nın çeyrek finalinde Birleşik Arap Emirlikleri'ne penaltılarla kaybederek elenmişti. İspanya Yolsuzlukla Mücadele Savcılığı, 2010-2011 sezonunun son haftasında, Aguirre'nin çalıştırdığı Real Zaragoza'nın Levante'yi 2-1 yenerek ligde kalmayı başardığı maçta şike yapıldığı iddiasıyla soruşturma başlatmış, karşılaşmada forma giyen futbolcuların ifadelerine başvurulmuştu.

Javier Aguirre, İspanya'da çalıştığı sırada şikeye karıştığı iddiasıyla hakkında yürütülen soruşturma nedeniyle görevden alındı.

bu japonlar ahlaksızın önde gideni şikeyi sahaya yansıtmışlar
                        şike yapmasını bilmiyortlarki halbuki bu işten önce tff den ve azizden tüyo alsalardı şimdi herşey güllük gülistanlıktı

Yorum

• Şike yapmakla ilgili sıkıntıları yok ... Aziz onlardan kopya alsın

Sıkıntı Şikeyi örtmekte! Onu becerememiş deyyuslar

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şike yapmakla ilgili sıkıntıları yok ... Aziz onlardan kopya alsın

Sıkıntı Şikeyi örtmekte! Onu becerememiş deyyuslar
                            şike yapmak ve sonrasındaki gelişmeleri bir bütün olarak ele aldım o yüzden öyle yorum yaptım. yorumlarımı küçümseme lütfen

Yorum

şike yapmak ve sonrasındaki gelişmeleri bir bütün olarak ele aldım o yüzden öyle yorum yaptım. yorumlarımı küçümseme lütfen
                              Vaaaayy paralel değerlendirme kıstasları ha!

Zaten şüphelenmiştim

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Vaaaayy paralel değerlendirme kıstasları ha!

Zaten şüphelenmiştim
                                çeşitli teklifler aldım ama hepsini geri çevirdim, bizde yanlış olmaz, öyle paralel falan bidaha duymim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X