CAS başvuru süreci ne zaman doluyor ve Trabzonspor yönetimi başvuruyu yaptı mı?.Herşey yolunda giderken bir hata daha doğrusu ihanet yaşamak istemiyorum, bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Kulüpte hala şikeci avukatlığı yapan avukat çalışıyor, uyarılarımıza rağmen işine son verilmediği gibi resmi siteden reklamını yapıyoruz.
İnanılmaz!BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Ceza gelecekse gelsin artik. Baskanin aciklamalari muthis. Yillardir diyorum sorun fener trabzon sorunu degil bizim sorunumuz ceza kesmeyenlerle. Ihoya bunun icin kizdik. Sen fenere saldir ama git demirorene oy ver. Muharrem Usta iyi basladi beni simdiye kadar yaniltti insallah boyle devam eder. Normalleselim biraz. Bir iki yil sampiyonluga oynamiyalim ama su kulup duzelsin. Negatif hava uzerimizden gitsin sonrasi gelir."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleModeratörler "bu sürec zaten bitti gibi bir sey, konu tamamen kapaninca aziz yildirima karsi tavriniz nasil olur" türünden bir soru sorup baskani alasagi etmeye calistilar. Baskan hakliligimizdan baslayip, bu hukuki mücadeleyi birakmayacagindan devam edip, konuyu acaba aziz yildirimin tavri ne olacak kaybedinceye getirip her ikisini de sorduklari soruyla gömdü.
iho "azizskerliginiyapsinilgönce snrakubayidenizyolylagetircm" gibi bir mallikla cevap verirdi o soruya. Utancimdan parmaklarimi yemeye devam ederdim ben de. Allahim sana sükürler olsun, kurtulduk sundan...
Tekrardan hosgeldin Muharrem Usta.
--- hukuk süreci devam edecek çıkan karara razı olacağız ki fb aleyhine çıktığında oda razı olmak zorunda
--- hukuk bizim aleyhimize karar verirse (ALLAH korusun) dahi, tüm taraftarımızın ve benimde dahil gönlümüzde genede 2010 / 2011 sezonunun şampiyonu trabzon spordur vurdu ve gol oldu vallahibizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır
Yorum
-
cas başvurusu için yetkilendirme yapıldığına dair bir açıklama yapılmıştı fakat başvuru yapıldığına dair hala bir açıklama yapılmadı.. 10 günlük süre doldu mu? süreyi geçirdik unuttuk falan gibi bir açıklama gelmez işallah.. bu tam bir ihanet olur..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
Kamuoyuna açıklama
"UEFA; Türkiye’de 2010-2011 sezonunda şike yapıldığını tespit ederek, şike yapan kulüpleri UEFA turnuvalarına katılmaktan men etmiştir. Öte yandan, şike yapan kulüplere ligimizde TFF tarafından hala ceza verilmemiştir. Bu nedenle, Kulübümüz UEFA ve FIFA’ya müracaatta bulunmuştur. UEFA yargılama kurulları, Türkiye liginde doğrudan ceza vermeye yetkili olmadıklarını ifade etmişlerdir.
UEFA Temyiz Kurulu’nun yetkisizlik kararına karşı; Kulübümüz 17.12.2015 tarihinde İsviçre’de bulunan Spor Tahkim Mahkemesi’ne ön itirazda bulunmuş olup takip eden aşamalarda da gereği aynı kararlılıkla yapılmaya devam edecektir
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene tesadüf bende
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta: Hukuk yolu tamamen kapandığında 2 tarafta sonucu kabullenecek.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
hadi cas
bizi fifaya yollamadan hal et su isi
2 sene daha beklememize neden olma
su sikecilerin lisanslarini tuvalet kagidi olarak kullan"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum