Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tarih bunları da yazar. Sevinçlerimiz bugün sonsuza dek çalındı. Bugün 22 Mayıs akşamı döktüğüm göz yaşlarını içime döküyorum.

Geçmiş olsun.

Yorum

• Hala daha parti konuşuyorsunuz ya size de helal olsun.
      9 # Osvaldo'

Yorum

• tüm partiler en kisa zamanda sikebahce icin "gecmis olsun adalet yerini buldu" aciklamasini yapacaklarini duyar gibiyim.

azize gelince o kadar mahkemelere rahatsiz olup gitme, karar mahkemesine gidip sov yap. helal olsun adama, rte ye diz cöktürdü

Yorum

• Partiler bu olayın dışında yani hemi?
          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Hadi geçmiş ola

Yorum

• Joganita @Joganita 1 dk.1 dakika önce
              Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla: Bazıları, vatan hainliğine devam ediyor hâlâ!Edecek de!
              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• artık maç izlemenin falan da hiç bir esprisi yok.. hazır kazandığın kupayı alamıyorsan seni bu ülkede şampiyon falan yapmazlar.. zaten iki haksız kararla bir yılını kolayca çalıyorlar.. bir cüneyt bir abay seni devre dışı bırakmaya yetip artıyor.. artık futbola benden elveda..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Süper Lig benim için kapanmıştır.. Hadi renktaşlar Allah'a emanet kendinize iyi bakın. Kusurum varsa Affola.
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Hacıosmanoğlu biraz adamsa çıksın tüm basını tesislere çağırsın, ben temyize falan gitmiyorum bu yargıyada güvenmiyorum desin biraz adamlığı kaldıysa.

Ben böyle adaletin,Cumhurbaşkanının,Başbakanın,Adalet Bakanlığının alayının......
                    En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 09.10.2015, 20:39.

Yorum

• Kupan elinden alinir ses cikarmazsin hakem hatalariyla her mac dogranirsin sineye cekersin tff ceza ustune ceza yagdirir hakli haksiz umursamazsin vatan hainligiyle suclanir tepki vermezsin derdin ne senin trabzonlu ne zaman silkinip kendine geleceksin uzerindeki ölü topragini atacaksin..bitmedimi kis uykun..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• kulübe tel acin hakkimizi sorun

Yorum

• Adaletsizliğin olduğu yerde kaos olmuyorsa , o yerdeki insanlar düşünecek kapasitede değildir.

Buda son mesajımdır.
                          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Bu Trabzon'da akp'ye oy veren herkes haindir.Trabzonspor'lu akpli olamaz.kimsede kalkıp burda akpyi savunmasın şerefi namusu olan akpliler susun.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yargıtay margıtay hikaye.. RTE ne derse o..
                              aynen ....
                              County of Essex

Yorum

• ulan aziz bu kadar haksız olduğu davayı kazandı ya.. keşke başımızda aziz olsaydı eminim ki kupayı almakla kalmaz yanına da 200 milyon eur tazminat almıştı..
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X