ezikler Türkiye de ısmarlama bir şekilde beraat ETTİRİLEBİLİR fakat diğer yerlede beraat edemezler. kaldıki bunların beraat etmeleri şike yapmadıklarından değil burdaki ince çizgiyi görmezden gelmeyelim.
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<<Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın.>>>
Ben de umudumu yitirmedim,
kesinlikle olay bu şekilde kapanmayacak,
şikeci şerefsizler avrupadan ceza yiyecekler,
ha bu ceza bu saatten sonra bizi tatmin eder mi o ayrı konu,
sadece tuttuğu bir takım olmasına rağmen doğruya doğru diyemeyen, şikeyi bildiği halde kabul etmeyen, en alt kademesinden en üst kademesine, şerefsiz-ahlaksız-südü bozuklar bunu kabul edip başını yere eyip bizden özür diler mi,tabi ki dilemez,
e öyle olunca hak yerini bulsa ne olur bulmasa ne olur diyorum bazen,
işi iyi ki ölüm var,iyi ki hesap var a bağlıyorum ne diyim
yav bırakın bu işleri Fifadan bişey çıkmazmışı şikeciler yırtarmışı...şikecilerin yırtma imkanı mümkün değil, zamanını bilemem ama er ya da geç fifa kanalı ile DÜ-ŞE-CEK-LER aksi takdirde dünya futbolunda şike diye bir kavram kalmaz bunu da kimse göze almaz alamaz
Gadem ne cezası yiyecekler bilmiyorum,
düşme olabilir,kişilerin ömür boyu men cezası olabilir,kupanın iadesi olabilir,
aslında birisi olunca hepsi birden olacak Allahın izni ile,
olacak yani,
ve inanarak söylüyorum bunu,bu şekilde kapanmayacak bu dosya,
ha dediğim gibi bu pislikler bundan alınır utanır mı,yok,
ülkemin ahlak erezyonunda bir irkilip kendine gelme şoku yaşatır mı,yok,
şikebahçeli cibilliyetsizler he ya şike olmuş bak,bizim başkan da şerefsizin tekiymiş der mi,yok,
e öyle olunca ben umutsuzluğa kapılıyorum ülkem adına, insanlık adına,
yoksa şikebahçe hak ettiği cezayı yiyecek,gör bak,
ömrümüz varsa göreceğiz bunu.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
olacak yani,
şikebahçeli cibilliyetsizler he ya şike olmuş bak,bizim başkan da şerefsizin tekiymiş der mi,yok,
Ah abi ah.
5 yıldır yaşadıklarımızı gözlerinin önünden geçir.
Sonra yazdığını tekrar oku
olacak yani,
Çocukların sünnetini yaptırdık yıllar önce,
elimizde biraz para birikti,ayağımı yerden kesecek bi araba alıyım diyorum denk getiremiyorum,
para evde durmasın da bankaya yatırıyım dedim,
çalıştığım yazanenin yanı başında da imar bank var
gidiyim oraya yatırıyım dedim,kendi kafamdan da bişi ürettim ne olur ne olmaz diye hazine bonosu alıyım dedim,hazine devletin ya,bono da devletin olmuş oluyor işim sağlam olsun diye düşündüm,
aldım hazine bonosunu 1 ay geçti banka gümüledi
normal mevduatı olanlar parasını aldı veya alacak hazine bonosu olanları ödemiyorlar,
sebep ney diyorsun hazine bonosu satmaya yetkisi yok o bankanın diyorlar,
e yokta niye basın da tv de reklam verdiriyorsunuz,
bddk nın her bankada adamı varmış o niye engellememiş bu satışları diyorsunuz tınlayan yok,
ben inanıyorum ama,bu para helal para(banka işi karışık abi banka nasıl helal derse haklı olabilirler o konuya girmeyim) geri dönecek bu para diyorum,
1 sene geçiyor ben alacağım bu parayı diyorum gülüyorlar,
2 sene geçiyor o inanç devam ediyor mama var yen mi diyorlar,
3 sene 4 sene geçiyor ben de hiç tereddüt yok,
tam paramın ederini alamam belki ama alacağım diyorum,
bunu dediklerim de ev halkı ve kendi çok yakın arkadaşlarım,
başkasına diyemiyoruz seni aç gözlü seni yüksek faize imara para yatırmışsın iyi olmuş derler diye
(vakti olan okusun biraz laf uzayacak,olmayan da okumasın bişi kaybetmiş sayılmaz maksat muhabbet olsun)
şimdi benim açımdan işin en acı mı diyim komik mi diyim yanı şu
tam hatırlayamayabilrim 5 yıl falan sonra mahkemeler kazanıldı,
Aksaray da filan bankaya evraklarınızı teslim edin dediler,
şimdi ben otobüs firmasında çalışıyorum ya,
Aksaray yolcusunda bi patlama
kapıdan girip Aksaray var mı diye soran olunca yazanede arkadaşlarda(hiç birisi bilmiyor benim durumu) pis pis bi sırıtma oluyor,gel bakalım gel diyorlar,senin kaç para diyorlar,yaşlıysa kafa buluyorlar,ummadıkları birisi olursa adam gidince sövüyorlar
ben ne üzerime alınıyorum ne de dikilebiliyorum ben de sizin ...... diye,
sanki suç işledim,sanki hırsızlık yaptım,sanki haksızlığı ben yaptım,
aynı şun Trabzonsporluların durumda gibiyim,
Aksaraya gidilecek yazanedekilere çaktırılmayacak,
iznim yok ki izin de gidiyim,
derken hastam var köye gitmem lazım dedim,
bana yarım gün bi izin verin dedim,o yarım günde gittim müracaatımı yaptım paramı da aldım.
demem o ki o zaman da hiç inancımı yitirmedim şimdi de yitirmiyorum,
bazı şeyler içime doğar benim,
genelde kötü şeyler doğar ama bazen de böyler iyi şeylere umut beslerim,
yanılmam da,
Allahın izni ile bu film benim düşündüğüm gibi bitecek,
tabi hep dediğim gibi ömrüm varsa tabi,
yoksa da arkamdan 2 çift laf eder beni anarsanız sevinirim
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Sibel ben yazarken 5 yılı ve çektiklerimizi bi düşün,
bi daha düşüncelerini gözden geçir demişsin,
o mesajını görmeden yazdım üstteki yazıyı,
kararlılığıma güzel bir cevap olmuştur umarım,
4 yıl 7 ay sonra kısmet olursa emekli olacağım,
tuzum da az kuru olursa gönlümün memleketine geleceğim,hanım,çoluk,çocuk
senle karşılıklı konuşup bu günleri yad edeceğiz,
tabi o zamana yuvadan uçmazsan,seni Trabzonda bulabilirsem
Allah büyük bende her şeye rağmen inancımı kaybetmeyenlerdenim. Şerefsizlerin kabul ettiği mahkeme kararında bile şike var deniliyor ve olayı usulsüz dinlemeye bağlayıp beraat ettiriyorlar ben neden inancımı kaybedeyim? Bizim o mahkemeyle işimiz yok ki bizim işimiz cas ve fifayla onlarında bitmesine az kaldı ben kesinlikle ve kesinlikle hakkımızı alacağımızı düşünüyorum pozitif olmalıyız. Bir mucize olur da yargıtay kararı bozarsa o bizim için işin bonusu olur çok önemli değil o konuya çok takılmayın.
FIFA hic o topa girmez hala fener düşecek diyenler var adamlar gemisini yüzdürdü.ne biz taraftar olarak gorevimizi nede yönetimler görevini yaptı uyuşuk izledik bol bol sallayan 2 3 tane adamın peşinden gittik hepimize kocaman bir sıfır.
Spor hukukunun en yuksek mahkemesının onayladıgı bır karar var.Tek umıdım Cas ın fenerbahçe ıçın vermıs oldugu karar.Sonuçta ordakı mahkemelerın verdıgı karar uefa ve fıfanın ustundedır.Eger ıyı hukukculara sahıp olursak fıfa ıstesede ıstemesede bu konuya el atar.Tabı ıyı hukukçulara sahıp olup gereklı hamlelerı yaparsak.İş bızım ulkemıze kalırsa degıl fb yı dusurmek adamlara neden ıftıra atıyorsunuz dıye bızı dusururler.Musluman bır ulkede adalet için tek umıdımız çogunlugu Hrıstıyan olan kurumlar
Elimizde kapı gibi CAS kararı varken davayı kaybedersek ya hukukçularımız ya yönetimimiz yada ikisi birden davayı satmış demektir. Diğer tüm ihtimaller çöp. Hukukçularımızda ve yönetimde bitiyor olay.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Ertan abi,olayı çok iyi özetlemiş ve örneklemişsin.İnşaallah gönlünden geçenlerin, istediklerinin hepsi gerçekleşsin.Bu davayı kazanacağımızdan o kadar eminimki bir gün bile tereddüte düşmedim.Er yada geç kazanan biz olacağız.
Yorum