Unutmadik, unutturmayacagiz...
Hem icimizdeki hainlere, hem de disaridaki hirsizlara...
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone... https://twitter.com/UgurBerkin
Kupamızın, hakkımızın verilmemesinde olan herkes (siyasetçisi, iş dünyası, medya, kurumlar vs...) iki elim yakanızda olacak. Allah sizi bildiği gibi yapsın.....
cumhurbaşkanı, kemal kılıçdaroğlu, devlet bahçeli, yıldırım demirören, mehmet ali aydınlar, ali koç, ferit şahenk, rıdvan dilmen, şansal büyüka, mehmet demirkol, fuat akdağ, yeniden yargılanma kararı veren hukukçular ve bilumum şike seviciler....Size hakkımı helal etmiyorum. İnşallah sizin de alenen haklarınızın yendiğini, bu sebeple alay konusu olduğunuzu, haklarınızın tüm bunlara rağmen iade edilmediğini görürüm inşallah.....O zaman ben de elime içkime alıp, sigaramı yakıp sizleri izleyeceğim.....
3 Temmuz günü bazı adaletsizliklerin simgesel günü.
Umarım ve inşallah er ya da geç hak ettiğimiz kupa bizim olacaktır.
Emin olun, Türkiye’deki futbolla ilgilenenlerin kahir ekseriyeti o kupanın gerçekte bize ait olduğunu biliyor. Tamamen siyasi nedenlerle ve rant paylaşımı yüzünden kağıt üstünde hala şikecilerde gibi gözüküyor.
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
geçte olsa o kupa gelecek buna yürekten inanıyorum...
Benim hesaplarıma göre Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın görev süresi bitecek, sonra bir parti kurup ya da Ak partinin başına girip ya bir seçim kazanıp bir 5 yıl daha görev yapıp 2023'ü görecek ya da seçimi kaybedecek yeni bir başbakan gelecek. İşte o yeni başkanın tavrı bu dosyanın yeniden açılmasını sağlarsa 2-3 senede oradan hesaplarsak aşağı yukarı kupamızın gelmesi 2025'i bulur...
Yoksa bu adamlar şikeyi Dolmabahçe sarayında Platini ile yapılan görüşmede çoktaaann kapadılar!
Benim hesaplarıma göre Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın görev süresi bitecek, sonra bir parti kurup ya da Ak partinin başına girip ya bir seçim kazanıp bir 5 yıl daha görev yapıp 2023'ü görecek ya da seçimi kaybedecek yeni bir başbakan gelecek. İşte o yeni başkanın tavrı bu dosyanın yeniden açılmasını sağlarsa 2-3 senede oradan hesaplarsak aşağı yukarı kupamızın gelmesi 2025'i bulur...
Yoksa bu adamlar şikeyi Dolmabahçe sarayında Platini ile yapılan görüşmede çoktaaann kapadılar!
umut fakirin ekmeği abi, kupa geç gelecek diye davayı sahipsiz bırakmak olmaz. ölene kadar mücadeleye devam.
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<<Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın.>>>
umut fakirin ekmeği abi, kupa geç gelecek diye davayı sahipsiz bırakmak olmaz. ölene kadar mücadeleye devam.
Tabiki davadan vazgeçmek olmaz. Ancak bu siyasi irade ve onun şakşakçı tayfası bu konuyu bu şekilde nihayete (şimdilik) erdirdiklerini sanıyorlar... Ama doğru birdir ve gerçekler eninde sonunda gün yüzüne çıkacaktır. Haklı olan hakkını geçte olsa alacaktır...
RIZA SARRAF'TAN TRABZPONSPOR'A 2,5 MİLYON...
Beşiktaş'ın yeni stadından 1.2 milyon TL'lik loca satın alan Rıza Sarraf'ın,Trabzonspor'a 2.5 milyon Dolar destek sağlayarak borçlarına kefil olduğu ortaya çıktı.
03.07.2015 09:22
"UTANÇ VERİCİ"
Söz konusu olayın Trabzon'da duyulması, bordo-mavili kulübün kanaat önderlerini harekete geçirdi.
Eski başkan Özkan Sümer, "Trabzonspor öyle kötü bir yönetiliyor ki, bu karşılıksız ve kabul edilemez hibeye bile şaşırmıyoruz. Hacıosmanoğlu yönetiminde Trabzonspor'un tüm değerleri zedelenmiş, çiğnenmiştir. Hukuksuzluk ve adaletsizliğin diz boyu olduğu camiamızın bir an önce hak ettiği biçimde yönetilmesi şarttır" dedi.
Yorum