Selam,iyi günler renktaşlar.Pazar günü Ankara'da oynayacak olduğumuz Gençlerbirliği maçı bizim için,şike protestosu büyük yürüyüş için çok önemli bir fırsattır.Ama hala bir açıklama vs.yok???mutlaka değerlendirmeliyiz bu fırsatı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi şu kesin tüpçü gitse yerine petrolcü gelecek ve o da hükümet ne derse onu yapacak.
Bari bu seçimde Trabzon halkı yine kupa hırsızlarına oy vermese2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
...alıntıdır...
FIFA Başkanı Sepp Blatter, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan şikeyle mücadele konusunda talep gelmesi halinde sürece dahil olabileceklerini söyledi. Blatter, "Kulüp futboluyla ilgili meseleler, UEFA'nın görev alanına giriyor ama TFF isterse biz de dahil olabiliriz" dedi.
.... altı çizili ifadeye dikkat...forumda bana ağzına geleni söyleyen vatandaşlar...buna ne diyeceksiniz...
...insanların hayalleri ile oynamayın...insanlara gereksiz yere ümit vermeyin...öyle forumda slogan atmayla,gereksiz laf kalabalığı ile olmuyor bu işler...
...dedik ki en iyimser tahminle ülkece 5 sene ceza yeriz ...okuduğunu anlamayanlar var hala...ama noktayı blatter koymuş. ''Kulüp futboluyla ilgili meseleler, UEFA'nın görev alanına giriyor ama TFF isterse biz de dahil olabiliriz''....
...hacı siz daha neyin kafasını yaşıyorsunuz...
...ne içtiyseniz bize de söyleyin de bize de arzular şelale olsun...
Yorum
-
bizim kulübümüzün seçim öncesi şike cezasının verilmesi için herhangi bir girişimde bulunabileceğini düşünen var mı?Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim kulübümüzün seçim öncesi şike cezasının verilmesi için herhangi bir girişimde bulunabileceğini düşünen var mı?2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Haber61.net - Spor Servisi - Trabzonspor'a şike sürecinde bedelsiz hizmet veren avukatlardan Erdem Egemen FİFA Başkanı Blatter’in açıklamalarının ardından açıklama yaptı.
Başarılı hukukçu Av. Erdem Egemen Haber61net’e yaptığı açıklamada FİFA’nın 25 Temmuz 2014’de Trabzonspor’a gönderdiği resmi yazıda UEFA kararından sonra FİFA’nında devreye gireceğini belirttiğini ifade ederek”
Trabzonspor, Türkiye Futbol Federasyonu’nu ve Fenerbahçe Kulübü’nü Mayıs 2014’te UEFA ve FIFA’ya şikâyet etmişti. UEFA soruşturma açtı ve UEFA Disiplin Kurulu yetkisinin olmadığını belirterek davayı reddetti. UEFA Disiplin Kurulu’nun Gerekçeli kararı bekliyoruz. Karar geldiğinde Temyiz Kurulu’na başvuru yapılacak.
135417.jpgFIFA’dan Trabzonspor’a 25 Temmuz 2014 tarihinde gönderilmiş bir yazı var. UEFA’nın kararından sonra, konuya FIFA Disiplin Kurulu’nun el atacağı belirtiliyor. Bu nedenle FIFA başkanı Blatter’in yaptığı açıklama yeni bir gelişme değil. Kişilere ilişkin disiplin soruşturması da halen devam ediyor. Bir süreç var ve bu takip ediliyor.
İlginçtir, ülke futbolu UEFA ve FIFA’da soruşturma altında, ama üç maymunu oynamaya devam ediyorlar. Şu ana kadar 4 kulübümüz, 2011 sezonunda şike yaptıkları için UEFA’dan farklı cezalar aldılar. Ama 2011 sezonunu yok sayarak futboldaki sorunlara çözüm bulma eğilimi olduğunu görüyoruz.
Trabzon, futbolda dünya şampiyonu olmuş iki lise, farklı sporlarda çok sayıda Dünya ve Avrupa şampiyonlukları çıkartmış sporcuların memleketidir. Şehrimiz bu gururu yaşamış ve ülkesine yaşatmıştır.
Bu nedenle, ülke sporunu geliştirmek için, diğer camialar kadar Trabzonspor Camiası’na da kulak vermek gerekir. Eğer futbolda çözüm sürecine girilecekse, Trabzonspor Camiası’nın talepleri dinlenmelidir ifadelerine yer verdi.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Rust Cohle tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...alıntıdır...
FIFA Başkanı Sepp Blatter, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan şikeyle mücadele konusunda talep gelmesi halinde sürece dahil olabileceklerini söyledi. Blatter, "Kulüp futboluyla ilgili meseleler, UEFA'nın görev alanına giriyor ama TFF isterse biz de dahil olabiliriz" dedi.
.... altı çizili ifadeye dikkat...forumda bana ağzına geleni söyleyen vatandaşlar...buna ne diyeceksiniz...
...insanların hayalleri ile oynamayın...insanlara gereksiz yere ümit vermeyin...öyle forumda slogan atmayla,gereksiz laf kalabalığı ile olmuyor bu işler...:cool:
...dedik ki en iyimser tahminle ülkece 5 sene ceza yeriz ...okuduğunu anlamayanlar var hala...ama noktayı blatter koymuş. ''Kulüp futboluyla ilgili meseleler, UEFA'nın görev alanına giriyor ama TFF isterse biz de dahil olabiliriz''....
...ne içtiyseniz bize de söyleyin de bize de arzular şelale olsun...
uğrama kardeşim o zaman bu başlığa,git işine gücüne bak diyeceğim,
burada gereksiz hayal,gereksiz ümit varsa sen ne ayaksın da hala bu başlıktasın diyeceğim,
inanmadığın yerde niye duruyorsun diyeceğim,
gölge etme diyeceğim,
aldın mı cevabını.
Biz slogan da atmıyoruz,laf kalabalığı da yapmıyoruz,
o şikeci kanı bozuklara ve onun kanı bozuk koruyucularına er yada geç hadlerini bildireceğiz,
sen sıkma canını,sıdalanma bu başlıkta,
inanmadığın yerde durma,git başka başlıklarda takıl,
iki de bir de gelip bu başlığa ayar verme.
03.50 civarı kahvaltı eşliğinde 2 bardak çay içtim,
04.10 civarı da 2 bardak su içip yattım,
hadi arzuların bi şelale olsun bakalım.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 23.04.2015, 09:55.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
...insanların hayalleri ile oynamayın...insanlara gereksiz yere ümit vermeyin...öyle forumda slogan atmayla,gereksiz laf kalabalığı ile olmuyor bu işler...
...ne içtiyseniz bize de söyleyin de bize de arzular şelale olsun...1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Ertan kardeşim bu ''aşırı cool !'' vatandaşa cevap vermek onu ciddiye almaktır.
İki seçenek var ya bu arkadaşa anlayacağı dil olan ''yav he he...'' diyeceğiz yada dediğim gibi daha doğru olan onu yok hükmünde sayıp cevap vermeyeceğiz.
İnanmak başarmanın yarısıdır.Biz inançlıyız.Adalet er yada geç tecelli edecek.
Süreç bize bir şey öğretti,adalet mekanizması sadece Türkiye'de değil sahtekar,rüşvetçi,aşağılık insanımsıların olduğu her yerde ağır işliyor.Yani işlemiyor !Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe mi diyeceğim,
uğrama kardeşim o zaman bu başlığa,git işine gücüne bak diyeceğim,
burada gereksiz hayal,gereksiz ümit varsa sen ne ayaksın da hala bu başlıktasın diyeceğim,
inanmadığın yerde niye duruyorsun diyeceğim,
gölge etme diyeceğim,
aldın mı cevabını.
Biz slogan da atmıyoruz,laf kalabalığı da yapmıyoruz,
o şikeci kanı bozuklara ve onun kanı bozuk koruyucularına er yada geç hadlerini bildireceğiz,
sen sıkma canını,sıdalanma bu başlıkta,
inanmadığın yerde durma,git başka başlıklarda takıl,
iki de bir de gelip bu başlığa ayar verme.
03.50 civarı kahvaltı eşliğinde 2 bardak çay içtim,
04.10 civarı da 2 bardak su içip yattım,
hadi arzuların bi şelale olsun bakalım.
Ertan abi ve diğer abilerim ;
Akli dengesi olmayıp varmış gibi davranarak başkalarını da kendine benzetmeye çalışanlara cevap vermeyin.
Yine bu konu başlığında ''Şike davası bitecek ve Trabzonspor taraftarı öküz gibi böğüre böğüre telef olacak'' diye yazabilen bir rezilin, hala daha burada tutulmasının utancı biz sıradan üyelere ait değildir. Evet ,ağız kokusunu çekme zahmeti bize düşmüştür ama o melaneti sinir sistemimize fazla yakınlaştırmamak ta elimizdedir. Onunda yöntemi bellidir. Karşılık vermeyin lütfen.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
...ne içtiyseniz bize de söyleyin de bize de arzular şelale olsun...Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUla Zafer alem adamsın ha,çok güldüm inan ki,eksik olma.
Halil İbo abim,diğer renktaşlarım, iyi varsınız,baş tacısınız.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum