Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sıkıntı değil her şeye rağmen 2010 - 2011 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR...

hele başka bişey de bakıyım

Yorum

• Pinhâni'nin klibinden; "Trabzonspor bu ülkenin zencisidir"

Türkçe alternatif rock grubu olan Pinhâni - Düşmanmışız Gibi adlı şarkılarına çektikleri klipte Türkiye'nin zencisi olan Trabzonspor'a yer vermiş.

Şarkıyı beğendim bu arada;

Klip link: https://youtu.be/y4uocsOgCzE
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Arkadaşlar memlekete geldiğim haftası bir akrabam vasıtasıyla akp Trabzon milletvekillerinin peşine takıldım. Şimdiden söyleyeyim, normal şartlarda beni kesseniz gitmem. Oraya gitme amacım bu güruhu anlamaya çalışmamdı. O yüzden bunların resimlerinde armalı mont giyen birini görürseniz sakın sövmeyin.

Süleyman Soylu, Adnan Günnar, Salih Cora gibi isimlerin yanındaydım bir kaç gün. Bir kaç belde meclisleriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla yaptıkları toplantılara şahit oldum.

Arkadaşlar inanın halkın o kadar çok sorunu var ki. Bu eksikliklerin yüzde doksanının temelinde akp politikaları olmasına rağmen kurtuluş yolu olarak yine de akpye sarılmış durumdalar. Milletin geçim, tapu sıkıntıları had safhada, beldelerin ulaşım sorunları, kaynak sorunları had safhada. Bu şartlar altında Trabzonsporun çalınan hakları kimsenin ilgi alanında dahi değil. 6222'nin aziz ve tayfasının çıkarına değişmesi için evet oyu kullanan Safiye zillisi her yerde utanmadan gezebiliyor. Her yerde izzeti ikram ile karşılanıyor.

Milletvekili adaylarının Süleyman Soylu hariç hepsi aynı türküyü söylüyor. Tayyip beyzadenin sözleri ezberlenmiş durumda. Size şu kadarını söyleyeyim; Süleyman Soylu hepsinden farklı, ayağı yere sağlam basıyor. fb kongre üyeliğinden gece gündüz sallayarak yıkamamız mümkün değil.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Süleyman Soylu hepsinden farklı, ayağı yere sağlam basıyor. fb kongre üyeliğinden gece gündüz sallayarak yıkamamız mümkün değil.
          turkish please . soyluyu niye yıkayıp sallıyorsun anlamadım. çamaşır mı bu adam.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar memlekete geldiğim haftası bir akrabam vasıtasıyla akp Trabzon milletvekillerinin peşine takıldım. Şimdiden söyleyeyim, normal şartlarda beni kesseniz gitmem. Oraya gitme amacım bu güruhu anlamaya çalışmamdı. O yüzden bunların resimlerinde armalı mont giyen birini görürseniz sakın sövmeyin.

Süleyman Soylu, Adnan Günnar, Salih Cora gibi isimlerin yanındaydım bir kaç gün. Bir kaç belde meclisleriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla yaptıkları toplantılara şahit oldum.

Arkadaşlar inanın halkın o kadar çok sorunu var ki. Bu eksikliklerin yüzde doksanının temelinde akp politikaları olmasına rağmen kurtuluş yolu olarak yine de akpye sarılmış durumdalar. Milletin geçim, tapu sıkıntıları had safhada, beldelerin ulaşım sorunları, kaynak sorunları had safhada. Bu şartlar altında Trabzonsporun çalınan hakları kimsenin ilgi alanında dahi değil. 6222'nin aziz ve tayfasının çıkarına değişmesi için evet oyu kullanan Safiye zillisi her yerde utanmadan gezebiliyor. Her yerde izzeti ikram ile karşılanıyor.

Milletvekili adaylarının Süleyman Soylu hariç hepsi aynı türküyü söylüyor. Tayyip beyzadenin sözleri ezberlenmiş durumda. Size şu kadarını söyleyeyim; Süleyman Soylu hepsinden farklı, ayağı yere sağlam basıyor. fb kongre üyeliğinden gece gündüz sallayarak yıkamamız mümkün değil.
            Ak Parti Kocaeli Millet vekili adayı Sami Çakır ile kahvaltıdaydım 10 gün önce kendisi benim gibi ofludur benim hanım ile aynı köydendir. Ona bizim kupa meselesi ne oldu 4 yıl geçti bütün Trabzonspor taraftarı adalet bekliyor dedim. her milletvekili gibi konuyu geçiştirdi haklısınız, bende sizinle aynı fikirdeyim, bizim kulüp birlik olamıyor falan dedi dahada bişey demedim bende...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• düsecekler
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu konu kapandı artık konunun da kapatilmasi gerektiğini düşünüyorum..
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu konu kapandı artık konunun da kapatilmasi gerektiğini düşünüyorum..
                  O halde bu sayfada işin yok.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

bende artık senin bu sayfaya uğramaman gerektiğini düşünüyorum...
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• helal olsun ayni dusunuyorum
                      İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Golge yapmicaksin inanmiyorsan bi suru baslik var oraya gitceksin..buraya gelip sikecilerle ayni agizla konusmakla eline ne geciyor..bi bitmediniz gitti be kardesim..gina geldi artik..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          turkish please . soyluyu niye yıkayıp sallıyorsun anlamadım. çamaşır mı bu adam.
                          "Yıkmamız" olacaktı.

Konuşma tarzı, hal ve hareketleri tayyibin aynısı.
                          İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ak Parti Kocaeli Millet vekili adayı Sami Çakır ile kahvaltıdaydım 10 gün önce kendisi benim gibi ofludur benim hanım ile aynı köydendir. Ona bizim kupa meselesi ne oldu 4 yıl geçti bütün Trabzonspor taraftarı adalet bekliyor dedim. her milletvekili gibi konuyu geçiştirdi haklısınız, bende sizinle aynı fikirdeyim, bizim kulüp birlik olamıyor falan dedi dahada bişey demedim bende...
                          Bizim buranın insanları bu konulara girme bile girmiyorlar. Soylu tam karşıma geliyor, soracam bu meseleleri, birden adamın biri atlıyor elinde dosyayla, bir diğeri ooov vekilim karnınız tok mu diye zıplıyor. Fırsat bile bulamadım adam akıllı fikrini öğrenmek için.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Arkadaşlar

Türk islam tarihinin en büyük kahramanlarından bi ve belkide birincisi celaleddin harzemşah dır.

Moğol istilası insanları öyle sindirmiş ve korkutmuş ki bir moğol karşılaştığı 17 kişiye birbirinizi bağlayın diyor bunlarda kuzu kuzu emri uyguluyor. Başka bir moğol kadın bir eve giriyor tek başına herkesi öldürüyor , insanlar onu erkek sanıyor karşılık vermiyorlar. 4000 tane harzemşah askeri 700 moğoldan kaçıp dağlara saklanıyor. öyle bir korku öyle bir çaresizlik ki insanlık tarihinde eşi benzeri görülmemiştir. doç. dr. H. Ahmet ÖZDEMİR in "MOĞOL İSTİLÂSINDAN BAZI ÖĞRENİLMİŞ ÇARESİZLİK ÖRNEKLERİ" isimli kitabında çok daha fazlası anlatılıyor. unutmayın gevur un dostu türk ün düşmanı olur. batıda ki haçlıları yeni ortadan kaldırmışken doğuda aniden moğollar ortaya çıktı , milyonlarca müslümanı öldürüp onlarca haçlı seferinde bile verilmedik zayiatı verdirdiler.

işte böyle bir zamanda ortaya çıkıyor celaleddin harzemşah. moğol köpeklerini defalarca mağlup ediyor. cengiz han köpeğine teke tek dövüş için meydan okudu. cengizhan yönetimindeki moğol kuvvetlerine karşı giriştiği mücadelede gösterdiği kahramanlıklarla ün kazandı. son olarak yakınlarından oluşan 70 kişilik kuvvetle cengizhan ın yenilmez moğol ordusuyla karşılaştı. etrafındakileri birer birer kaybetti. sind nehri kenarına kadar çarpışarak geldi. cengiz'in "teslim ol" çağrısına atını uçurumdan aşağı sürerek karşılık verdi. bir süre sonra da atıyla birlikte nehirden çıkıp kılıcını cengiz'e doğru sallayıp uzaklaştı. hiç bir moğol askeri atını uçuruma sürüp onu takip etmeye cesaret edemedi. cengiz " dünya'yı avcumun içine almak için işte bana böyle bir evlat gerekli! " sözleriyle kendisine olan hayranlığını belirtmiştir

lütfen bu linkdeki pdf i okuyun. emin olun moraliniz bozulacak canınız sıkılacak elinize silah alıp moğolistandan intikam almaya gidesiniz gelecek.

En son piskopatrizeli tarafından düzenlendi; 08.05.2015, 16:18.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O halde bu sayfada işin yok.
                              Sana mi soracagimm sayfaya gelip gelmeyecegimi kendi düşüncemi söyledim...
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arada bakıyorum zaten fazla baktığım yok bu sayfaya :-)
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X