Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dedigin gibi bide yillarca ya bu nasil hakemlik bunu nasil gormez buna nasil kart vermez diye bilmislik tasladi senin benim paramla yuzsuz herif..cikarip o pozisyonu gozune sokcaktin ki anlasin ahkam kesmek ne demekmis..
    Bu dünyada hakkımızı almamız lazım. Ahirette zaten Mevlam hesabını soracaktır. 1996, 2006 ve 2011. Çalınan 3 şampiyonluktan bari birini geri alalım. Maalesef kurtlar sofrasında bırakılan masum ve savunmasız kuzu gibi yalnız savaşıyoruz. Ancak asla pes etmek ve vazgeçmek yok.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Gökhan Saral'ın cezasını önce kaldırmışlar. Sonra artırmış tahkim kurulu. TS kadar kafanıza taş düşsün. AY ve Özbek'inkini düşür. Bize gelince bindir. Bu adaletsizliklerin biteceğine hiç inanmıyorum.

82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Lan sayfayı açtım karşıma ilk sayfada fenerbahçe kulübünde şuan arama yapılıyor msj i geldi bir anda heycan yaptım meğer 2011 deki msj i açmışım😃

Yorum

• Ahirette hesap sorulsa ne olcak? Toplanıp atkı sallayıp marşlar söyleyebilecez mi? Bu iş bu dünyada bitmeli ki sevincimizi dünya gözüyle herkes görsün. İnşallah hayırlısıyla yani hakkımızı alarak ve hızlıca sonlanır bu iş.
          HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• İlk olarak gökçay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ahirette hesap sorulsa ne olcak? Toplanıp atkı sallayıp marşlar söyleyebilecez mi? Bu iş bu dünyada bitmeli ki sevincimizi dünya gözüyle herkes görsün. İnşallah hayırlısıyla yani hakkımızı alarak ve hızlıca sonlanır bu iş.
            İnşallah

82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Herseyimizi çaldilar be aglamamak için zor tutuyorum kendimi su videolari görünce.

Envoyé de mon ECHO_SMART_4G en utilisant Tapatalk
              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• UEFA'nın yeni başkanı, Slovenya Futbol Federasyonu Başkanı Aleksander Ceferin oldu.
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  UEFA'nın yeni başkanı, Slovenya Futbol Federasyonu Başkanı Aleksander Ceferin oldu.
                  Şike sürecinde bu adam lehimize olsun bari
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

söyle diyim
                    secilmesindeki 1 numarali destekci rte
                    inanilmaz lobi ve para harcandi secim kampanyasina, Türk ve balkan önderligindeki kampanyaya baltik ülkelerinden destek geldiginde zaten ispanyanin adayi geri cekildi, hollandalida yeni sl reformundan vazgecilmeyecek deyince ufak bati ülkelerininde destegini kayip etti

sonuc olarak erdogan hic bir sans verilmeyen dogu ülkelerinin adayini hedefe tasidi, bu adamin sikebahce yi isiracagini gercekten inananiyormusunuz

tabi fifa artik uefa ya karsi durus sergilemek icin sikecilere örnek ceza verirse sasirmam, ama uefa dan bütün ümitlerimi kestim

putin ve erdoganin kol kola yönetecegi bir kurum artik orasi
                    Türkiyede oynanacak avrupa sampiyonasida hayirli olsun diyebiliriz artik
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• gökhan saral şike mücadelesinde nerdeymiş? öyle atıp tutmayla olmuyor bu işler. yalakalık yaptığı siyasi kanattan bir laf gelir oturur poposunun üstüne sesini çıkaramaz. göbekten bağlılar yalandan kahrmanlık yapmasın. şike davası akp'lilerin davası değil. onları davası da hiçbir zaman olmadı.
                      En son Fatih Solmaz tarafından düzenlendi; 14.09.2016, 15:01.

Yorum

• hayda yinemi Erdogan??? abi biz biraz paranoyak bir Ülke mi olduk ne?
                        Filim Sonunda hep
                        AB / ABD / Israil / Fetö / RTE.... arada bir Rusya yada Cin...

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her zamanki gibi "para konuşur".
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Her zamanki gibi "para konuşur".
                            UEFA değil FIFA son umudumuz

82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Ceferin düzenin adamiymis. Zaten son caremiz FIFA. Ordada sansimiz tutmazsa bitti demek bu dava. Futbolda.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                UEFA'nın yeni başkanı, Slovenya Futbol Federasyonu Başkanı Aleksander Ceferin oldu.
                                İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                federasyonda bir adam var rizeli ve fenerbahçeli..

hatta bizim Sadri başkan onun için federasyonda bizim bir adamımız var hemşehrimiz gibi konuşuyordu

ama adamı takip ettim başkanınki safça bir konuşmaydı adam bizi zerre düşünmüyor şb için görevini yapıyordu

servet bilmem ne..

neyse geçen gün türk tvlerin birinde kendi gözümle gördüm
                                bu Aleksander Ceferin servet bana çok yardımcı oldu seçilirsem şudur budur
                                yorumcular dedi kesin serveti yönetime alır

şu belli oldu gelsin istanbul takımlarına uefadan kıyaklar
                                En son alperrr tarafından düzenlendi; 14.09.2016, 17:55.
                                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X