Dedigin gibi bide yillarca ya bu nasil hakemlik bunu nasil gormez buna nasil kart vermez diye bilmislik tasladi senin benim paramla yuzsuz herif..cikarip o pozisyonu gozune sokcaktin ki anlasin ahkam kesmek ne demekmis..
Bu dünyada hakkımızı almamız lazım. Ahirette zaten Mevlam hesabını soracaktır. 1996, 2006 ve 2011. Çalınan 3 şampiyonluktan bari birini geri alalım. Maalesef kurtlar sofrasında bırakılan masum ve savunmasız kuzu gibi yalnız savaşıyoruz. Ancak asla pes etmek ve vazgeçmek yok.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Gökhan Saral'ın cezasını önce kaldırmışlar. Sonra artırmış tahkim kurulu. TS kadar kafanıza taş düşsün. AY ve Özbek'inkini düşür. Bize gelince bindir. Bu adaletsizliklerin biteceğine hiç inanmıyorum.
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Ahirette hesap sorulsa ne olcak? Toplanıp atkı sallayıp marşlar söyleyebilecez mi? Bu iş bu dünyada bitmeli ki sevincimizi dünya gözüyle herkes görsün. İnşallah hayırlısıyla yani hakkımızı alarak ve hızlıca sonlanır bu iş.
Ahirette hesap sorulsa ne olcak? Toplanıp atkı sallayıp marşlar söyleyebilecez mi? Bu iş bu dünyada bitmeli ki sevincimizi dünya gözüyle herkes görsün. İnşallah hayırlısıyla yani hakkımızı alarak ve hızlıca sonlanır bu iş.
İnşallah
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
söyle diyim
secilmesindeki 1 numarali destekci rte
inanilmaz lobi ve para harcandi secim kampanyasina, Türk ve balkan önderligindeki kampanyaya baltik ülkelerinden destek geldiginde zaten ispanyanin adayi geri cekildi, hollandalida yeni sl reformundan vazgecilmeyecek deyince ufak bati ülkelerininde destegini kayip etti
sonuc olarak erdogan hic bir sans verilmeyen dogu ülkelerinin adayini hedefe tasidi, bu adamin sikebahce yi isiracagini gercekten inananiyormusunuz
tabi fifa artik uefa ya karsi durus sergilemek icin sikecilere örnek ceza verirse sasirmam, ama uefa dan bütün ümitlerimi kestim
putin ve erdoganin kol kola yönetecegi bir kurum artik orasi
Türkiyede oynanacak avrupa sampiyonasida hayirli olsun diyebiliriz artik
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
gökhan saral şike mücadelesinde nerdeymiş? öyle atıp tutmayla olmuyor bu işler. yalakalık yaptığı siyasi kanattan bir laf gelir oturur poposunun üstüne sesini çıkaramaz. göbekten bağlılar yalandan kahrmanlık yapmasın. şike davası akp'lilerin davası değil. onları davası da hiçbir zaman olmadı.
En son Fatih Solmaz tarafından düzenlendi; 14.09.2016, 15:01.
federasyonda bir adam var rizeli ve fenerbahçeli..
hatta bizim Sadri başkan onun için federasyonda bizim bir adamımız var hemşehrimiz gibi konuşuyordu
ama adamı takip ettim başkanınki safça bir konuşmaydı adam bizi zerre düşünmüyor şb için görevini yapıyordu
servet bilmem ne..
neyse geçen gün türk tvlerin birinde kendi gözümle gördüm
bu Aleksander Ceferin servet bana çok yardımcı oldu seçilirsem şudur budur
yorumcular dedi kesin serveti yönetime alır
şu belli oldu gelsin istanbul takımlarına uefadan kıyaklar
En son alperrr tarafından düzenlendi; 14.09.2016, 17:55.
samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum