Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://youtu.be/3G_l6JHaXVc ıste adam gıbı baskan sıyaset yalakası delegelere bırkez daha duyrulur..
    evet şuanda bu kulübün sadece adı Trabzonspor'dur başka hiç bir şeyi Trabzonspor değildir.

beklediğimiz gerekçeli kararın gelmesi, atilla dilaver olayı, ist. basınına servis ettirilen yabancılar serbest haberi v.s bunlar arka planda nasıl bir kavganın verildiğinin göz önüne yansımasıdır.

güçlü olan insanlar her zaman güçlü kalamazlar bu imkansız doğanın kanuna aykırı o yüzden yılmadan mücadeleye devam.
    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Yıldırım Demirören ile ilgili olay açıklama

Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Nevzat Şakar, şike sürecine dair gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Bordo mavili ekibin eski başkanı Sadri Şener'in yönetiminde yer alan Nevzat Şakar, 3 Temmuz sürecinde yaşananları anlattı.

Siyasi iradenin 3 Temmuz sürecinde bekledikleri cezaya izin vermediğini vurgulayan Şakar sözlerine şöyle devam etti:

"Futbol Federasyonu başkanı Yıldırım Demirören kaç kez konuşmalarımızda, ‘Benim yapacağım hiçbir şey yok. Beyefendi böyle istiyor’ demişti. Ne yazık ki durum bundan ibaret ve gerçeğin kendisi de böyle. Ama kupa için mücadeleyi sonuna kadar sürdürmek gerekir. Bu şike süreci bizi gerçekten çok yipratti dedi.. acaba kim bu beyefendi!!!he trabzonlular sizce tahminleri alalim..
      En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 21.05.2015, 20:25.
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu adam,bu camiaya o kadar fazla ki.....
        Aynen oyle adam konusrken bile siyaset yalakasi herifler kufur yagdiriyor adama..islerine gilmedi tabi sifatlarina tukurim o davarlarin hanzolarin ben..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Seçimlerde Trabzon %70'i basar, geri kalan süre de fener'e küfür etmek ve birlik olmamakla geçer.

Allah aşkına, Trabzon şehri bu dava için n'aptı ?
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Yıldırım Demirören ile ilgili olay açıklama

Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Nevzat Şakar, şike sürecine dair gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Bordo mavili ekibin eski başkanı Sadri Şener'in yönetiminde yer alan Nevzat Şakar, 3 Temmuz sürecinde yaşananları anlattı.

Siyasi iradenin 3 Temmuz sürecinde bekledikleri cezaya izin vermediğini vurgulayan Şakar sözlerine şöyle devam etti:

"Futbol Federasyonu başkanı Yıldırım Demirören kaç kez konuşmalarımızda, ‘Benim yapacağım hiçbir şey yok. Beyefendi böyle istiyor’ demişti. Ne yazık ki durum bundan ibaret ve gerçeğin kendisi de böyle. Ama kupa için mücadeleyi sonuna kadar sürdürmek gerekir. Bu şike süreci bizi gerçekten çok yipratti dedi.. acaba kim bu beyefendi!!!he trabzonlular sizce tahminleri alalim..
            Bu cevabı beyefendinin yılmaz savunucuları versin bekliyoruz. Gerçi beyefendi kim anlayamadık da diyebilirler.....

Kendilerine şöyle bir ipucu vereyim, hani bir bilmece vardır ya "damda gezer miyavlar" bilin bakalım nedir diye. Beyefendi kim sorusunun cevabı da aynı böyle cevabı çok kolay bir bilmece......

Aşağıda bir soru da yazıyorum.

Yukarıda bahsi geçen konuşmada bahsedilen beyefendi kimdir?
            a) Recep Tayyip Erdoğan
            b) Ban Ki Moon
            c) Atilla Taş
            d) Barack Obama
            En son alone_6161 tarafından düzenlendi; 21.05.2015, 21:25.
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

Aynen oyle adam konusrken bile siyaset yalakasi herifler kufur yagdiriyor adama..islerine gilmedi tabi sifatlarina tukurim o davarlarin hanzolarin ben..
              Hakan Kulaçoğlu'nun o mükemmel konuşmasını küfürlerle kesenlere söyleyecek kelime bulamıyorum. Ya adamcağızın ne dediğini kavrayacak kapasitede değiller, ya beyinlerine oksijen gitmiyor, ya da malum kişiden kişisel çıkarları olan ve bu çıkarlarını kaybetmek istemeyen zavallılar......
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Bu akşam Fenerbahçe'nin 3-0 yenilmesi düşündürücü, Bursaspor'u galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Finalde de başarılar diliyorum.

world leader konuşmuş yine..........yaşı biraz genç olsa, kesin ilk 11 çıkardı fenerin maçlarına.
                County of Essex

Yorum

Yıldırım Demirören ile ilgili olay açıklama

Peki Nevzat bey madem öyle neden gazetecileri de yanınıza alıp kupayı almak için dünyada en son başvurulacak Avrupa insan hakları mahkemesine gidip şov yaptınız diye sormazlar mı adama...Adam olun adam bari konuşmayın
                  Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Peki Nevzat bey madem öyle neden gazetecileri de yanınıza alıp kupayı almak için dünyada en son başvurulacak Avrupa insan hakları mahkemesine gidip şov yaptınız diye sormazlar mı adama...Adam olun adam bari konuşmayın
                    daha öncede yazdım yine yazıyorum onca uyarılarımza rağmen tüpçüye destek olan ve seçilmesini sağlayan Sadri başkan sayesinde maalesef bu durumlardayız...
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Günaydın.

Hayırlı Cumalar.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Seçimlerde Trabzon %70'i basar, geri kalan süre de fener'e küfür etmek ve birlik olmamakla geçer.

Allah aşkına, Trabzon şehri bu dava için n'aptı ?
                        Trabzon şehrinin siyasetçileri,yalakları bişey yapmışmıki halkı yapsın.Halkın sürü gibi asalak yaşarsa çobanın sürüye verdiği talimatlarla hareket eder. Düşünün bir kente CB geliyor havaalanlarında elleri-ayaklarına dolaşan yalaka siyasetçiler, tir tir titreyen aman bir terslik olmasın diye etrafında dört dönen asalaklar, FB delege üyesi zat-ı muhteremi Sürmene sofrasında ağırlayıp alkışlatan belediye başkanları...Kupa mı hak ediyor musun onu almaya.Bence nahhhhhhhhhhhhhh.....

Yorum

• şikebahçeye kadıköy'de 3 atarak dağıtan ve finale çıkan efsane Hoca Şenol GÜNEŞ'i alkışlıyor ve gurur duyuyorum.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Maçın sonucunu sabah öğrendim, Allah o boydan yukarı çıkarmasın sizi...
                            Tebrikler Bursaspor, tebrikler Şenol hocam.
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• Eğer böyle bir karar alıp uyguladılarsa ayrıca helal olsun.

"Ziraat Türkiye Kupası'nın yayıncı kuruluşu ASpor, internet sitesinde yer alan fikstür bölümünde Galatasaray ve Fenerbahçe'yi finalde gösterdi. Ancak Fenerbahçe'nin finale kalıp kalamayacağı henüz kesinleşmedi. Bursasporlu taraftarlar ve Bursaspor camiası, bu akşam oynanacak Fenerbahçe ile Bursaspor arasındaki rövanş mücadelesi öncesinde fikstürde Sarı-Lacivertli takımın finalde gösterilmesine tepkili.

Bugün Bursaspor Yönetimi, konuyla ilgili bir karar aldı. Alınan karara göre yönetimin, finale kalsalar da kalmasalar da futbolcularının yayıncı kuruluşa konuşmalarına müsaade etmeyeceği öğrenildi."
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eğer böyle bir karar alıp uyguladılarsa ayrıca helal olsun.

"Ziraat Türkiye Kupası'nın yayıncı kuruluşu ASpor, internet sitesinde yer alan fikstür bölümünde Galatasaray ve Fenerbahçe'yi finalde gösterdi. Ancak Fenerbahçe'nin finale kalıp kalamayacağı henüz kesinleşmedi. Bursasporlu taraftarlar ve Bursaspor camiası, bu akşam oynanacak Fenerbahçe ile Bursaspor arasındaki rövanş mücadelesi öncesinde fikstürde Sarı-Lacivertli takımın finalde gösterilmesine tepkili.

Bugün Bursaspor Yönetimi, konuyla ilgili bir karar aldı. Alınan karara göre yönetimin, finale kalsalar da kalmasalar da futbolcularının yayıncı kuruluşa konuşmalarına müsaade etmeyeceği öğrenildi."
                                dün bursaspor lu bir futbolcu röportaj yaptı yanılmıyorsam.
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X