Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akp ye tepki koyalım,
    tüpçü gitsin yenisi gelsin belki hak yerini bulur,
    baş münafık belki vicdana gelir tamam verin TS nin hakkını der gibi umutlarınız olmasın arkadaşlar,
    gerçekten ülke olarak acayip bir ahlak erezyonuna uğramışız bu dediklerimizin olma olasılığı % 1 bile değil,sürekli iyiye gitse bile bu toplum en az 50 senede düzelir,
    e neyi bekliyoruz o zaman bu başlıkta,
    bana göre ne olacaksa avrupadan olacak,
    platini denen sünepe er yada geç gerekçeli kararı açıklayacak,
    sonrasında biz fifa ve cas a müracaat edip taşları yerinden oynatacağız,
    bu süreci beklemeden de sonuca gidilebilir,
    yakarak,yıkarak,kan dökerek ama bunu yapamayacağımıza göre avrupa ayağını bekleyeceğiz.

Bunu ne için yazdım,
    yaklaşan seçimler ile çok dillenecek olan vay oy kullanma,vay tepkini koy, vay bilmem ne yap hikaye,millet afyonlanmış partisinden dönmüyor,boşuna heveslenmeyin,üzülmeyin diye yazdım.
    Trabzonspor'u düşünüp partisinden vaz geçen,
    eşiyle dostuyla kötü olan benim gibi bi kaç enayi var devamı yok.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Ertan Üstad aynen dediğin gibi. Müslümanın adaleti yok; gavurun adaletini bekliyoruz.

Yorum

• Şamil Tayyar'ın paylaştığım röportajında bugünleri anlatıyor adam resmen.

Tek çıkış yolumuz ,bu kadar davanın galibi olarak FİFA'ya başvurup olaya federasyonlar bazında müdahale etmesini beklemek.
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• buradayiz

Yorum

• Günaydın,

Herkese benden çay
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Herkes fikrini paylaşıyor özgürce abi.
              Bu da benim düşüncem. Evet olumsuz. Ama keyfinden olmadı olumsuz.
              Bu demek değil ki umudum yok. Aksine...
              Ben bir tarih bir zaman beklemeyi bıraktım. Yaşadığımız onca hayal kırıklığı sonrası istesem de istemesem de bıraktım.
              Birgün olacaksa olacak bir şey. Birgün ama. Beklemediğim birgün. Kimsenin umudunu kırmak niyetinde olmadım. Eğer olsaydım yazdığım her yazının sonunda nasıl savaşa devam etmemiz gerektiğini, kazanacağımızı, pes etmememiz gerektiğini, inanmamız gerektiğini yazmazdım. Zamanında bana da umut taciri diyorlardı.
              Umut tacirliğinden umut öldürücü pozisyona geçtim demek.
              Her şey günlük gülistanlıksa bu başlıkta, ben başlığa yazmam olur biter.
              Kalın sağlıcakla.
              Sana bir pozisyon biçmiyorum.
              Her ne yaşadıysak Taraftar olarak beraber yaşadık. Her şey güllük gülistanlık cümlene ise bir yorum yapamıyorum.
              Başlığa yazmaman senin tercihindir. Ama bu başlığın derdinin sen, ben veya bir başkası olduğunu düşünmüyorum.
              Yazma konusunu da şöyle bir örnekle anlatmaya çalışayım. Bir yere gidilirken "ben gelmiyorum" demek başka, "gelemiyorum" demek başka, "başka zaman gelirim inşallah" demek başkadır.
              Selamlar.
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• Bazı arkadaşlar düzenli olarak başlığa girip tüm tükenmişliğini, tüm bitmişliğini buraya pompalıyor. Sırf bunları okumamak için eskisi gibi başlığa girmiyorum. Bunu yapmayın. Çok olumsuz etkiliyorsunuz insanları.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bazı arkadaşlar düzenli olarak başlığa girip tüm tükenmişliğini, tüm bitmişliğini buraya pompalıyor. Sırf bunları okumamak için eskisi gibi başlığa girmiyorum. Bunu yapmayın. Çok olumsuz etkiliyorsunuz insanları.
                  sende gir onlara umut pompala abi

ben gibi...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• vay be sike konusunda acik acik konusan mehmet baransu tutuklanmis ya

Yorum

• Ne oldu Fifa ve Cas süreci neyi bekliyoruz?
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Gerçekleri yazınca birilerinin gücüne gitmişi, durun ben şimdi sizi neşelendireyim, hüüüllloğğğğğğğğğğğ hüloğğğğğğğğğğğ
                        Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                        -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne oldu Fifa ve Cas süreci neyi bekliyoruz?
                          Hala gerekçeli kararı bekliyoruz maalesef.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hala gerekçeli kararı bekliyoruz maalesef.
                            Ne zaman aciklanacak ?
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne zaman aciklanacak ?
                              Valla bilmemki

Yorum

• Padişah herşeye hakimken gerekçeli karar açıklansa ne olacak? ertesi gün kupamızın verileceğini şikebahçenin düşürüleceği sanmıyorum zira ülkeyi kişi ve kurumlar ayrılmalı gerekirse 5 yıl avrupaya gitmeyiz diyenler yönettikçe bişeycik olmaz onu geçtim o karar çıksa bile içimizde davayı satan onca hain varken uluslararası mahkemelerde padişaha rağmen dava açıp sonuç alabilirmiyiz? oda ayrı bir konu.

ha unutmadan sezon sonu başakşehir yada mersin idmanyurdu avrupa kupalarına katılma derecesi elde ederse uefa'dan yine ceza gelecek o takımlar avrupaya gidemeyecek ama şikebahçe elini kolunu sallaya sallaya avrupada oynayabilecek tabiki padişah ve ona oy verenler sayesinde!!! özellikle iktidar partisinin belediyesinin takımı başakşehirin ceza almasıyla ülkeyi yönetenlerin direkt olarak şike olayının içinde nasıl yer aldığının net bir şekilde fifa tarafından da görülmesi anlamına gelir.

bir tepki koyacaksak 7 haziranda koymalıyız yoksa burda boş boş mesaj yazmayla kimse kupa mupa vermez bize.
                                En son Ceyhan61 tarafından düzenlendi; 03.03.2015, 15:40.
                                Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X