Akp ye tepki koyalım,
tüpçü gitsin yenisi gelsin belki hak yerini bulur,
baş münafık belki vicdana gelir tamam verin TS nin hakkını der gibi umutlarınız olmasın arkadaşlar,
gerçekten ülke olarak acayip bir ahlak erezyonuna uğramışız bu dediklerimizin olma olasılığı % 1 bile değil,sürekli iyiye gitse bile bu toplum en az 50 senede düzelir,
e neyi bekliyoruz o zaman bu başlıkta,
bana göre ne olacaksa avrupadan olacak,
platini denen sünepe er yada geç gerekçeli kararı açıklayacak,
sonrasında biz fifa ve cas a müracaat edip taşları yerinden oynatacağız,
bu süreci beklemeden de sonuca gidilebilir,
yakarak,yıkarak,kan dökerek ama bunu yapamayacağımıza göre avrupa ayağını bekleyeceğiz.
Bunu ne için yazdım,
yaklaşan seçimler ile çok dillenecek olan vay oy kullanma,vay tepkini koy, vay bilmem ne yap hikaye,millet afyonlanmış partisinden dönmüyor,boşuna heveslenmeyin,üzülmeyin diye yazdım.
Trabzonspor'u düşünüp partisinden vaz geçen,
eşiyle dostuyla kötü olan benim gibi bi kaç enayi var devamı yok.
tüpçü gitsin yenisi gelsin belki hak yerini bulur,
baş münafık belki vicdana gelir tamam verin TS nin hakkını der gibi umutlarınız olmasın arkadaşlar,
gerçekten ülke olarak acayip bir ahlak erezyonuna uğramışız bu dediklerimizin olma olasılığı % 1 bile değil,sürekli iyiye gitse bile bu toplum en az 50 senede düzelir,
e neyi bekliyoruz o zaman bu başlıkta,
bana göre ne olacaksa avrupadan olacak,
platini denen sünepe er yada geç gerekçeli kararı açıklayacak,
sonrasında biz fifa ve cas a müracaat edip taşları yerinden oynatacağız,
bu süreci beklemeden de sonuca gidilebilir,
yakarak,yıkarak,kan dökerek ama bunu yapamayacağımıza göre avrupa ayağını bekleyeceğiz.
Bunu ne için yazdım,
yaklaşan seçimler ile çok dillenecek olan vay oy kullanma,vay tepkini koy, vay bilmem ne yap hikaye,millet afyonlanmış partisinden dönmüyor,boşuna heveslenmeyin,üzülmeyin diye yazdım.
Trabzonspor'u düşünüp partisinden vaz geçen,
eşiyle dostuyla kötü olan benim gibi bi kaç enayi var devamı yok.
Yorum