Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnanmayan gölge etmesin...
    Hala devam eden bir süreç var,sabrımız taştı,doğrudur ama durun bir bakalım....

biz bitti demeden bu dava bitmez...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Arkadaşlar ,birbirinizi tahrik edici yorumlar atmayın lütfen.....

Son uyarımdır.....

Lütfen...
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        adam öldürene , tecavüzcüye banka hortumcusuna ceza verilmeyen bir ülkede şikeden dolayı bir takımın düşürüleceğini düşünmek polyannacılık oynamaktır. bu düşme işi kupa istemenin bile ötesine geçti. belkide bu yüzden birşey elde edemiyoruz. adamın bir paranı çalsa önce paranımı geri istersin adamın öldürülmesinimi. biz direktman karşı tarafın öldürülmesini istedik , bu işinde tüm suçlusu yanlış hukuk adımları attıran atilla dilaverdir. bence devlet ve fener anlaşmıştı , kupa gelecekti ama bizim hukuk kurulu ve camia illede düşsünler diye ısrar edince bu iş uzadı ve sürüncemede kaldı. ha yok illede düşsünler mi bekleyin o zaman hep beraber bekleyelim.
        örneğe gel ,çay demle.

Kanunda şayet cebimden para çalmanın cezası ''idam'' ise elbette bunu talep etmek hakkımdır yada bu cürümün cezası neyse onu talep ederim.

Şike suçunun cezası 6222 sayılı kanun bir gecede kuş olmazdan evvel küme düşürülmekti ,allem edip onu değiştirdiler ama operasyonun başladığı tarihten sonra değiştiği için normal bir ülkede asla geriye doğru işlemeyecek bir kanun kullanılmak bir yana sadece spekülasyonuyla bile gündemi lehlerine değiştirdiler. Daha bunun lelesi lololosu.... yani yeniden yargılanma şaklabanlığında değişen kanun üzerinden geriye doğru suçluları aklama operasyonu başlamadı bile.

Şikecilerle hükümet anlaşmış mış! Hadi ya ,nereden biliyorsunuz yoksa anlaşma metini elinize mi geçti ? Şikeciler en baştan beri yavuz hırsız misali,üstelik birbirinden çelişkili saçmalıklarla kendilerini sözümona savundular. Arkalarındaki gücüde sonuna kadar kullanıp işi uzattılar, imdatlarına 17-25 aralık olayı yetişti ve fırsatını bulduklarında da hükümetle yeniden yargılanıp aklanma hususunda anlaştılar. Tek anlaşma budur.

Atilla Dilaverin milyonda biri kadar bu kulübü savunsaydık keşke. Misal Silivride 3 kişi ,koca bir hırsız uğursuz ordusuna karşı Dozer Cemiller ,Ali Kemaller olup suratlarında patlarken bizler ne yaptık ne gibi destek olduk da bugün eleştirme cüretinde bulunuyoruz???
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

rakibini sahada yenmek yerine , ligden düşüp karşısına hiç çıkmamasını istemek tam bir acizlikdir. ve korkaklıktır. en son ne zaman galip geldiğimizi bile hatırlayamadığım bu takımın düşmesini değil , her maç yenmeyi istiyorum , sen geç bu sloganları.
          Şikebahçe bizim şu anda rakibimiz değildir, hala daha olmaması gerekir. Adalet bunu gerektirir. Bunu korkaklık ve acizlik olarak tanımlamak saçmalıktır.

2010-2011 senesinde de rakibimiz değildi. Çünkü maçlar eşit şartlarda oynanmadı. Şb tesbit edilen 8 maçta şike yaptı (tespit edilemeyen ve hakem şikesi de vardır)

Rakip veya rakabette şartların eşit olması gerekir. Şikebahçe küme düşer, bundan dolayı maddi ve manevi zarara uğraması ve 2010-11 sezonunda kazandığı tüm gelirleri bize iade etmedikçe asla eşit şartlar olmayacak ve de rakibimiz olamayacak.
          En son signal tarafından düzenlendi; 16.04.2015, 09:05.
          Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
          Hz. Ömer.

Yorum

• adanan öztürkün cekilmesinide sikenin üstünü kapatma opersyonunun bir hamlesi olarak görüyorum
            sizce?
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              örneğe gel ,çay demle.

Kanunda şayet cebimden para çalmanın cezası ''idam'' ise elbette bunu talep etmek hakkımdır yada bu cürümün cezası neyse onu talep ederim.

Bu bile yeterli bir açıklama.....
              Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şikebahçe bizim şu anda rakibimiz değildir, hala daha olmaması gerekir. Adalet bunu gerektirir. Bunu korkaklık ve acizlik olarak tanımlamak saçmalıktır.

2010-2011 senesinde de rakibimiz değildi. Çünkü maçlar eşit şartlarda oynanmadı. Şb tesbit edilen 8 maçta şike yaptı (tespit edilemeyen ve hakem şikesi de vardır)

Rakip veya rakabette şartların eşit olması gerekir. Şikebahçe küme düşer, bundan dolayı maddi ve manevi zarara uğraması ve 2010-11 sezonunda kazandığı tüm gelirleri bize iade etmedikçe asla eşit şartlar olmayacak ve de rakibimiz olamayacak.
                Net....
                Arafilboylu

Yorum

• hakkımızı istedik diye suçluymuşuz ,halbuki küçük enişte ile hükümet ne de güzel anlaşmışlar kupayıda alacakmışız (Dem)BABA yıda!

...

Şunları şurada okuduğuma inanamıyorum.
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Avukatımız Atilla Dilaver'in yeni girişim yapılacağına dair demeci vardı, ne oldu yeni bir gelişme var mı?
                    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Ben şaka yaparken,gerçekleri söylerim. Çünkü gerçekler, dünyanın en gülünen şakalarıdır.

Beaumarchais

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        adanan öztürkün cekilmesinide sikenin üstünü kapatma opersyonunun bir hamlesi olarak görüyorum
                        sizce?
                        Niye böyle düşündün ki?

Merak ettim....
                        Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hakkımızı istedik diye suçluymuşuz ,halbuki küçük enişte ile hükümet ne de güzel anlaşmışlar kupayıda alacakmışız (Dem)BABA yıda!

...

Şunları şurada okuduğuma inanamıyorum.
                          Hakkını arıyorsun öyle mi ?

sen "dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan olmak" lafını duymadın mı.

atilla dilaver gibiler yüzünden o kupayı alamadık. 2011 in sonuna doğru kupayı almak üzere anlaşmalar tamamdı ama bizim hukukçular illada fener düşsün diye ısrar edince tayyibi kızdırdılar. şimdi işler tıkandı , hele 17 aralık dan sonra tapeleri delil gösterip hiçbirşey yapılamaz oldu.

şimdi devam et hakkını aramaya. ama türkiye cumhuriyetinden hz. ömer adaleti bekliyorsan avucunu yalarsın.

Yorum

Hakkını arıyorsun öyle mi ?

sen "dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan olmak" lafını duymadın mı.

atilla dilaver gibiler yüzünden o kupayı alamadık. 2011 in sonuna doğru kupayı almak üzere anlaşmalar tamamdı ama bizim hukukçular illada fener düşsün diye ısrar edince tayyibi kızdırdılar. şimdi işler tıkandı , hele 17 aralık dan sonra tapeleri delil gösterip hiçbirşey yapılamaz oldu.

şimdi devam et hakkını aramaya. ama türkiye cumhuriyetinden hz. ömer adaleti bekliyorsan avucunu yalarsın.
                            Türkiye Cumhuriyeti'nden Hz. Ömer adaleti beklemek zaten hayalcilik.Bu konuda seninle hem fikirim de,hukuk kurulumuzun fener düşsün de ne olursa olsun diye bir tavrı hiç olmadı.

Şahsen Atilla Dilaver'i ben de sevmiyorum yalan yok...

Ama bu kişisel bir şey...

Hukuk kurulu yapılması gerekenleri yapıyor...

Sen şimdi sonuç olarak o kupa hukuk kurulunun tavrı yüzünden gelmedi diyorsan,ki öyle diyorsun,kusura bakma da çok uçuyorsun....

Tamam rezil bir ülkeyiz,rezil bir hukuk erozyonu var ama süreç hala devam ediyor....
                            Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              adanan öztürkün cekilmesinide sikenin üstünü kapatma opersyonunun bir hamlesi olarak görüyorum
                              sizce?
                              yüzde yüz katılıyorum. adnan öztürk ünal aysal gibi bir adamdı. şimdi duygun gibi bir yumuşakça seçecekler görünüyor.

Yorum

• Yanlış bir algı var bence...

Kimse şikenin üstünü kapatmıyor....

Bunu fener bile yapmıyor ki zaten...

Sadece biz mi yaptık diye savunuyorlar kendilerini...

Hükümet,malum şahıs, fenere verilecek esas cezaya müdahale halinde,sorun da bu zaten.

Kimsenin şikenin üstünü kapadığı falan yok...

Kavramları karıştırmayalım...
                                Arafilboylu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X