Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada ne zamandır yazmıyorum aklıma geldi yazayım dedim. ''Tayfun bayındır'' Allah belanı versin...
    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• ben en çok diğer avrupa kulüplerine ve federasyonlara şaşırıyorum ... juventus olsam bi dakka durmam ... yunan federasyonu olsam basarım gırtlağına ...

uefa yı kafalarsın da bunları nasıl kafalayacan
      sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu arada ne zamandır yazmıyorum aklıma geldi yazayım dedim. ''Tayfun bayındır'' Allah belanı versin...
        ne söylediğinide yazsanız bende sevmem bu adamı
        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Hirsizlar namussuzlar utanmazlar sikenin ustunu ortemeyeceksiniz bir kisi bile kalsak

Yorum

• Sonunda bu da oldu babam evde '' İho mitinge çıkmasaydı o stadın yapımı hızlanmazdı'' dedi.

Abi bu AKP fanatikliği öyle bir hal almaya başladı ki benim artık midem kaldırmıyor.
            En son Soner Albayrak tarafından düzenlendi; 19.08.2014, 01:58.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sonunda bu da oldu babam evde '' İho mitinge çıkmasaydı o stadın yapımı hızlanmazdı'' dedi.

Abi bu AKP fanatikliği öyle bir hal almaya başladı ki benim artık midem kaldırmıyor.
              ...
              Hacı fazla takma benim babam da öyle...
              ölümüne trabzon !

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Trabzonspor taraftafı evinde babasıyla AKP tartışması yaşar.

İster taraflı ister tarafsız Bir aşama gibidir bu, çok takılmayın
                9 # Osvaldo'

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Annemi seçime getirmek istemedim diye Türkiyeden bi hafta boyunca onlarca telefon geldi, babam havaalanına beni almaya gelmesin dedi, annem sevdiğim kızı tayyiple kıyaslayıp, sen beni seçime götürmezsen bende destek olmam sana bu konuda dedi. Sizinkisi benimkinin karşısında hiç bir şey, inanın bana.

Gesendet.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Şike dönemindeki en büyük FB muhaliflerinden ROK paralel meridyen ayağına şike operasyonunu sahte delillerle yapıldı diyor...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      en buyuk transferımızı yaptık atılla dılaver hukuk kurulunun goreve devam ettıgını yazdı twıtter dan
                      kesinlikle katılıyorum...
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Günaydın millet

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şike dönemindeki en büyük FB muhaliflerinden ROK paralel meridyen ayağına şike operasyonunu sahte delillerle yapıldı diyor...
                          Rasim Ozan K. kadar dönek, bugün söylediğini yarın inkar eden biri olamaz.

Kaale almayınız.

Tayfun bayındır, Gürcan bilgiç gibi daha çok var bunlardan

Ulan o kupa Trabzon'a geldiğinde ne yazacaksınız bakalım ezikler
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Şike davasında yıldırma üzerine kurulu bir politikaya maruz kalacağımızı bilmiyor muyduk ?
                            Burada önemli olan onların başından beri belli olan tutumlarına yapacaklarına karşılık bizim ne yapacağımızdır.
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şike davasında yıldırma üzerine kurulu bir politikaya maruz kalacağımızı bilmiyor muyduk ?
                              Burada önemli olan onların başından beri belli olan tutumlarına yapacaklarına karşılık bizim ne yapacağımızdır.
                              bence her şey uefa nın vereceği karara bağlı abi uefa kararını açıklamadan 1 milim yol katedeceğimizi sanmıyorum.

Yorum

• Evet haklısın Celalcim. UEFA şikebahçenin fişini çeksin, gerisi kolay
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X