Bir Temmuz ayı başlamıştı herşey ve inşallah bir Temmuz ayında hayırlısıyla sona erecek inşallah ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
mehmet atalay benim sevdiğim ve tff başkanı olmasını istediğim biriydi.. maalesef artık gözümde b.uygun kadar değeri kalmadı.. bozacının şahidi şıracı.. yakında kefil de olur kendisine.. yazıklar olsun..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Sağa sola biraz baktım da bizi de bu pisliğin içine çekmek için yoğun çaba sarf ediliyor.
Baktılar ki ciddi ciddi şemsiye açılacak, en azından kupayı Trabzonspora verdirmemek için iftira atıyorlar.
Hukuk kurulunun uyanık ve duruşmalara katılmak için başvurular yapması iyi olacak. Gerekli cevapları onlar verir.
Şikeciler şemsiyeleriyle kalır ortada.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
Bugün sixasın duruşması var. Hadi atın tutun arkamızdan bakalım. Ama kendi paçanızı kurtaramayacaksınız.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
18 Temmuz biliyorumİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCl ve uefa kuraları ne zaman çekiliyor?2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
fifa ve uefa rüşvetin şikenin hasını yapıyor
fener şikeden küme düşer ise uefa çatırdayabilir
aziz yıldırım bunlara rüşvet vermiş olabilir@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Mert Oğuzlu61 Renktaşın transfer başlığından alıntı.
Son Dakika: Sivasspor, Mehmet Yıldız'ın 'Trabzonspor'dan teşvik primi geldi' iddiasını UEFA'ya yazılı olarak sundu.
Aynı şeyi çoğu renktaş çoğu kere dillendirmiştir mutlaka da bir de ben söyleyim
yemin ediyorum bunlar geri zekalı,
ulan mallar,
uefa dese ki,
memet yıldız şikecisi ne demiş mahkemede getirin bakıyım,
açıp bakacaklar,kem küm,
kuyruk sıkışınca köpeklikte karaktersizlikte sınır tanımadan ne yaptıklarını şaşırdılar iyice,
inşallah gider de bu ifadeyi orda verir.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Benim anlamadıgım mehmet yıldıza hakim mahkemede sormamışmıydı bu soryuda mehmet y8ldızda ben tesvigi gormedim sadece duydum kulagıma geldi diyordu boyle birseyin kale alınabilecegine nasıl inanıyorlar.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
Uefa akıl edip sorar herhalde arkadaş delil nerde diye.
Ulan o kadar düştüler ki neye sarılacaklarını şaşırdılar.
Ortada delil yok çamur at izi kalsın derdindeler.
Yok Uefa bu yazılı başvuru üzerine bize soruşturma açtı diyelim. Ne diyecek bize kardeş siz bu adama göre şikeye teşvik etmişsiniz. Bizde Uefaya madem öyle delil nerde diyeceğiz. Uefa bunun üzerine bize ne diyecek ki. İnsan da az akıl olur.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
Sivasspor savunmayı tamamlamıs sundugumuz dosya davaya yeni bir boyut kazandıracak demis bizimkiler bir aciklama yapacak mı?Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum

Yorum