Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haklı olduğunda istersen 20 kulüp birleş ,adalet yerine gelmiyor
    Haksız ve namussuz olduğunda ise 1 kulüp tek başına istediğini yaptırtıyor !

İşte sana Türkiye gerçeği.
    Belki de gerçek bu ama, eğer "en azından" Anadolu kulüpleri bizimle saf tutsaydı , cezalar verilmezse maçlara çıkmıyoruz diyebilseydik belki bir şeyler farklı olurdu.

Yorum

• konuyla alaksı var mı bilmiyorum ama benc evar türkiye kupasında şikeciler yine en kolay kurayı çekmiş olacak büyük ihtimal bu da manisaspor küçük ihtimal kayseri olacak belki mersin aslında gs ve şikeciler arasında bu iki takımın paylaştırılacağını düşünüyorum sistem böyle malesef
      En son duyurukcu tarafından düzenlendi; 17.02.2015, 14:22. Sebep: eksik yazı

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        konuyla alaksı var mı bilmiyorum ama benc evar türkiye kupasında şikeciler yine en kolay kurayı çekmiş olacak büyük ihtimal bu da manisaspor küçük ihtimal kayseri olacak belki mersin aslında gs ve şikeciler arasında bu iki takımın paylaştırılacağını düşünüyorum sistem böyle malesef
        al işte demin yazmıştım şikeciler mersin teşvikçiler manisa sürpriz sayılmadı yine danışıklı döğüş yine şike

Yorum

• Bizim haber beklediğimiz mercii kalmış mıydı?

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zeynep Başkan: Trabzonspor ile aslında çok iç içeyim ama bana özellikle abim çok uğursuz diyor. Çünkü benim doğduğum sene takım tescillenmiş son şampiyonluğu yaşamış. Ben önce Trabzon derim ardına da sporu eklerim. İkisi de benim olmaz ise olmazımdır. Onlarsız bir hayatı asla düşünemiyorum. Kentimin bu değerlerine o kadar bağlıyım. Şampiyon olamıyoruz ama iştahla bekliyoruz. Şampiyonluk bizim için ar-namus gibi bir şey. Kupamız çalındı ama inatla onu müzemize taşımak için çabalıyoruz. Bu kupanın bize ait olduğunu zaten herkes biliyor. Bizim reklama falan ihtiyacımız yok. Bu kent bu ülkenin çimentosudur. Ben şampiyonluk kutlayamadım ama o coşkuyu sanki defalarca yaşamış gibi hissediyorum. Zaten Trabzonspor’u Trabzonspor yapan da bana göre bu histir.
            Kaseti falan mı çıkacakmış !

Yorum

• Satılmış Uefa hala gerekçeli kararı vermedi.
              Şu kararı alsak Fifa ve CAS a başvuracağız.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi
                Arkadaşım sürekli slogan atıyorsun , hep aynı şeyler yazıyorsun. Hepimizin bildiği hep aynı şeyler. Yazdıklarını kopyalayıp kopyalayıp yeni mesaj atıyorsun.

'2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor' diye okumak yaranı mı depreştirdi??

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Satılmış Uefa hala gerekçeli kararı vermedi.
                  Şu kararı alsak Fifa ve CAS a başvuracağız.
                  süreci kasten uzatıyorlar çünkü şemsiyenin büyüklüğünü onlarda biliyor...
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    '2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor' diye okumak yaranı mı depreştirdi??

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi
                      Arkadaşım sürekli slogan atıyorsun , hep aynı şeyler yazıyorsun. Hepimizin bildiği hep aynı şeyler. Yazdıklarını kopyalayıp kopyalayıp yeni mesaj atıyorsun.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor hem de dibine kadar tescilli kocuuuuuuummmmm rahat ol

Yorum

• Fatih kardeşim sakin

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi
                          celal kardeşim en kötü ihtimal her 6 gün de bir ceza aliyorum böyle hiyarlar cirit atiyor burda
                          benim gibi yap tınlama yazılanları hiç ceza almazsın

Yorum

• Zaten bardak dolu ,taşmak için yer arıyor .Son damla olmaya pek hevesli insanlar var aramızda.

Usulca ayrılsalar yada sessizce durup ''orgazm'' olsalar ne güzel olacak!
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Zaten bardak dolu ,taşmak için yer arıyor .Son damla olmaya pek hevesli insanlar var aramızda.

Usulca ayrılsalar yada sessizce durup ''orgazm'' olsalar ne güzel olacak!
                              tövbe estağfirullah

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tövbe estağfirullah
                                evet imanımızı tazeliyoruz hepten yararları yok değil (miş)
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X